Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kamyl89

Delios

Archeage <3

xRelapse

O dziwo na tym siege wykluczając ściny spowodowane nie najlepszym PC delayów nie miałem, a teraz na zmianę miały osoby masakryczne lagi, które na pierwszym siege grały bez problemu :D

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Vraghor

Cytat: Biz0n w Styczeń 29, 2012, 07:51:53 PM
na Innadril ponoc ciekawie bylo :)
no i to bardzo :) , udalo nam sie screstowac i w 26 osob utrzymac zamek przed maniakami/randomami/francuzami przez 45 min ale po tym wjachali avalache z hb i niestety numbers>all

z tym ze ob przechodzi na pve clan i to chyba ostatni siege z naszym udzialem  :? bo z 40 osobami online w klanie duzo sie nie zdziala
retired

Arimas

Cytat: Vraghor w Styczeń 29, 2012, 11:34:03 PM
no i to bardzo :) , udalo nam sie screstowac i w 26 osob utrzymac zamek przed maniakami/randomami/francuzami przez 45 min ale po tym wjachali avalache z hb i niestety numbers>all

z tym ze ob przechodzi na pve clan i to chyba ostatni siege z naszym udzialem  :? bo z 40 osobami online w klanie duzo sie nie zdziala
Jednego party bym nie liczył w ogóle  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

ale w OB jak odchodziliśmy było ponad 100 osób... WTF?

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

HellSign

Cytat: Alarion w Styczeń 29, 2012, 11:46:34 PM

Cytat: Arimas w Styczeń 29, 2012, 11:41:27 PM

w OOWW na starcie było 26 party, po 2 tygodniach 5, teraz zostały 2/3 (aVatars)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

tytusDeZoo

Cytat: HellSign w Styczeń 29, 2012, 11:55:07 PM

Cytat: Arimas w Styczeń 29, 2012, 11:41:27 PM

w OOWW na starcie było 26 party, po 2 tygodniach 5, teraz zostały 2/3 (aVatars)

Tak sie konczy jak ktos gra w l2 w zeszycie w kratke ...
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

HellSign

Wszystkiego nie przewidzisz, ale czasem dobrze mieć taki zeszyt :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

karlossg

to wszystko wina tuska i ustawy refundacyjnej, emerytura nie starcza na leki i PA ;p

KaRom

Cytat: xRelapse w Styczeń 29, 2012, 09:59:00 PM
Oren 2h bez przerwy PvP :D

No ale czasami był seans z screenshotami jak duży zerg skupiony w jednym miejscu, strasznie żrące te nowe efekty  :beksa:

Prawie 2k crp nabite, jak na nieduży klan norma.

Siege odbębnione a teraz ide grać w CS

Na siege Oren było ostro... BloodyBiscuits crestowaliśmy 3x i raz zabraklo 1/5 paska :(

Pewnie byśmy zdobyli zamek, ale jak wpadło OOC i BMF to już było tylko gorzej...

Ja ogólnie na siege przeglądałem screeny na monitorze a, nie grałem... tylko 2GB RAM  :beksa:
Buszek Swintuszek`

xRelapse

W krytycznych sytuacjach u nas assistowaliśmy Gienka :D
Bili się praktycznie wszyscy:

Last Resort+BB vs X Ally, vs Avalanche, vs OOC+BMF, no i jakieś kilka innych klanów, z tym, że LR+BB niepisane ally, i Defro bił połowę z masówek, zły Defro..
Ale zabawa była przednia nawet jak gram na drewnianym PC, bez względu na wynik siege.

KaRom

Cytat: xRelapse w Styczeń 30, 2012, 11:06:19 AM
W krytycznych sytuacjach u nas assistowaliśmy Gienka :D
Bili się praktycznie wszyscy:

Last Resort+BB vs X Ally, vs Avalanche, vs OOC+BMF, no i jakieś kilka innych klanów, z tym, że LR+BB niepisane ally, i Defro bił połowę z masówek, zły Defro..
Ale zabawa była przednia nawet jak gram na drewnianym PC, bez względu na wynik siege.

U nas było zamieszanie, bo miało nam BS pomagać, a jak nas widzieli to atakowali z daleka... W naszym PT było dużym plusem jak komuś udało się kogoś /target :D "Okrzyk szczęścia" :D

Trzeba przyznać, że napierdzielanie było ostre i co 10 min nowa fala z fortecy/flagi i te ściny Mmmm... GRA = BAJKA :)

Ktoś sprawdzał w czasie siege u NPC jakieś statystyki (nie wiem jak i gdzie) i "BB" najlepiej wyszło, a zamku nima :(
Buszek Swintuszek`

Dyma

Cytat: KaRom w Styczeń 30, 2012, 10:49:40 AM

No ale czasami był seans z screenshotami jak duży zerg skupiony w jednym miejscu, strasznie żrące te nowe efekty  :beksa:

Na siege Oren było ostro... BloodyBiscuits crestowaliśmy 3x i raz zabraklo 1/5 paska :(

Pewnie byśmy zdobyli zamek, ale jak wpadło OOC i BMF to już było tylko gorzej...

Ja ogólnie na siege przeglądałem screeny na monitorze a, nie grałem... tylko 2GB RAM  :beksa:
przy 1fps dobrze ustawić display limit na 1, a nawet na 0 lvl, gówno wtedy widać,ale można chociaż normalnie asystować kogoś,bić enemy co stoją super blisko
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

KaRom

Cytat: Dyma w Styczeń 30, 2012, 01:01:00 PM
Cytat: KaRom w Styczeń 30, 2012, 10:49:40 AM

przy 1fps dobrze ustawić display limit na 1, a nawet na 0 lvl, -_-' wtedy widać,ale można chociaż normalnie asystować kogoś,bić enemy co stoją super blisko

Mhm... Alt+P i limit na 2/3 paska + off option/game + off w tej zakładce co są te "latające liczby od dmg"

Widziałem - NIC :D tylko cresty :D No jak zaczęło się pvp to Boooooom...

Swoje maleństwo (czyt. Komputer) po siege przepraszałem za ten wycisk około 30 min żeby się do mnie odezwał, to w ramach przeprosin go zrestartowałem :D mało co mi nie wybuchł ebaniutki xD
Buszek Swintuszek`

LinC

Cytat: Neural w Styczeń 29, 2012, 10:56:45 PM
Alarion hero??  Jezli tak to Gz ;)
jedyny ocalaly po banowaniu =) l2 czasem zaskakuje haha ;D
GZ Alerion, szkoda ze z enchanterow i tankow nie bylo zadnego ktory by mogl powalczyc o hero... same patalachy biegaly :/

marnow

Ja tam lamiłem tak, że tylko się pochlastać. Brak ogaru/talentu/reflexu/sprzętu niczym nie nadrobię :(
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

LinC

niestety przez te bany oly wygladalo jak wygladalo, 90%osob ktore walczyly wygladaly jak by dopiero co postac kupily na allegro :)

Alarion

Cytat: LinC w Styczeń 30, 2012, 02:35:30 PM
niestety przez te bany oly wygladalo jak wygladalo, 90%osob ktore walczyly wygladaly jak by dopiero co postac kupily na allegro :)

+1

Cat Drama Maker

Kepos

Nom dlatego Lincu liczę, że nie będziesz padał na następnych klasówkach zbyt szybko  :D Ja po next TW sobie nobla dopiero wyciągam.

xOmeNx

dobrze banowac bugerow!!! jeszcze powinni im expa zabrac bo przesadzili ale widac dota robi swoje... co do oli to jak by nie bugowali to az tak by sie o tych co brali udzial w oli nie roznili sami sa sobie winni...

Alarion

w zasadzie co do CB healerów, to owszem, zbanowanie Topless'a i Symph'a dało mi możliwość zrobienia hero, bo skoro pro healer TurnON bez feeda klanowego nie mógł przekorczyć 40 pkt, to kto inny by mógł? W sumie Monday może mógłby fajnei powalczyć też, a reszta? Mówię o healerach.

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Styczeń 30, 2012, 03:25:34 PM
w zasadzie co do CB healerów, to owszem, zbanowanie Topless'a i Symph'a dało mi możliwość zrobienia hero, bo skoro pro healer TurnON bez feeda klanowego nie mógł przekorczyć 40 pkt, to kto inny by mógł? W sumie Monday może mógłby fajnei powalczyć też, a reszta? Mówię o healerach.
Nie no alarion sorry ale znowu to robisz, w dupie byłeś G widziałeś -_-
TurnON nie miał iść na hero i nie był feedowany.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.