Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Err0rcrc

Xa0 xa0 :D Przecież na tym serwerze nie ma ani 1 dobrego klanu :D I dlaczego się tak bulwersujesz ?Czyżbym na odcisk nadepnął?  :P

1 klan typu roa assasin clf swords etc i te wszystkie żal klany typu ooc bmf vaevicitis hb   itp są do wyszczania

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

Rickert

3k post biczes!

Wtb acc 78+(mage/melee/luk) nie wiecej niz 85 cobym nie placil 150zl+! :<
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

HellSign

Cytat: Err0rcrc w Luty 01, 2012, 07:38:09 PM
Xa0 xa0 :D Przecież na tym serwerze nie ma ani 1 dobrego klanu :D I dlaczego się tak bulwersujesz ?Czyżbym na odcisk nadepnął?  :P

1 klan typu roa assasin clf swords etc i te wszystkie żal klany typu ooc bmf vaevicitis hb   itp są do wyszczania

genocide, afl, LayLow z 15tki, BandOfBobs > ALL Klany tutaj :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

x3nomorph

BoBy? Nigga plx, oni byli tragiczni. LL'e z x15 w sumie tez.
new future.

kamiil

Cytat: HellSign w Luty 01, 2012, 08:00:49 PM

wiekszosc ludzi po roznych klanach w roznych cp

alite

Cytat: HellSign w Luty 01, 2012, 08:00:49 PM

szczerze to się zgodzę... pamiętam w aflach było z ~10 cp i wszystkie decent a tu na serverze łącznie tylu ogarniętych cp nie ma :p ale to tylko moja subiektywna ocena :o

Polopiryn

Cytat: HellSign w Luty 01, 2012, 07:36:48 PM
@Alarion

W TT gra PT (nasze) + Lokocza(z RPG CLUB) + Paralizatora (Infinity War leader CP) + CP Suzame (EIDO Quit)

Także ja nie wiem gdzie Ty TerrorTeam widzisz, ostatnio widziałem errora w VaeVictis

Paralizatora (Infinity War leader CP) - Hunters brzmi lepiej :(
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

ome1

na tym servie najbardziej mi brakuje p1nka na hjero szaucie no i w sumie na vencie też były epickie teksty typu bystra albo songi na bieg:D

alite

Cytat: ome1 w Luty 01, 2012, 08:35:36 PM
na tym servie najbardziej mi brakuje p1nka na hjero szaucie no i w sumie na vencie też były epickie teksty typu bystra albo songi na bieg:D
ja tam najbardziej zapamietalem NA ZAD NA ZAD
Ogólnie to za mało ruskich jest na tym serverze :D mogło by ich być tak z 20%

xRelapse

RPG to były epickie czasy, i te zergi pod barakielem mimo tych śmiesznych radarów :D

Nocne PvP w SOD to było coś !

Lokocz gra? Jakoś na forum nie spamuje :D

A co do klanów, niestety, gra ma już tyle lat i EU społeczność z czasem ciągle traci.

Quentim

Cytat: Alarion w Luty 01, 2012, 07:15:16 PM
Jak tam być nie dosyć że żmijką, to jeszcze dwulicowcem, który udawał (no przynajmniej tak wynika z tego co piszesz teraz) wielkie zaangażowanie i sympatię ze mną (ja przynajmniej nie udawałem i naprawdę cię swego czasu lubiłem), do tego stopnia, że regularnie dzwoniłeś, gdy były do podjęcia ważne decyzje itd.  Nie "duszno" ci było w tym CP udawać tak ponad rok "kumpla" QQuentimku?

Ziooom o czym ty do mnie piszesz? Party =! ty czaisz? wszedzie piszesz tylko my/nasze party/amber party. Bylem zaangażowany w party i "sluchalem" twoich godzinnych monologow a ty myslales ze bedziemy potem za raczke sie 3mac na spacerku?

chcesz powspominac stare czasy to zapraszam na pm

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

milan9

Jezeli jakies strzepy core HB plus ogorki z ruoffa plus gamonie z offa sa factorami na serwerze to faktycznie cos nie tak z poziomem samego serwera.

Deric

jak powstawał RU to pewnie od razu były tam same pro klany a serwer prezentował b wysoki poziom... hmm a możne raczej wtedy było to w inny sposób spostrzegane?

Delios

Serwer dopiero się będzie kształtować.
Wszystkie klany muszą się wytasować i musi się wyexpić więcej ludzi.
Archeage <3

xkurakx

Cytat: Alarion w Luty 01, 2012, 07:23:03 PM

No nic, psy szczekają, karawana jedzie dalej, przynajmniej nudno nie jest : )
Już drugi cytat Azelli w przeciągu dwóch dni. Jakiś fanklub zakładasz? :P

Btw zrobiliby paraolimpiade dla jednorękich. Też bym hero wtedy miał.

Alarion

Dla mnie:

1) CP
2) klan

Czemu?
CP pokazuje i daje możliwość to co najbardziej lubię w tej grze: 7 vs 7 (a czasem nawet 7 vs 14 itd.) z możliwością pokazania, kto ogarnia bardziej.
Możesz być w topowym klanie, ale być tam nikim (za każdym razem shoutować, by cię gdzieś przygarnęli) albo być mega przeciętnym constem w topowym klanie. Dla mnei lipna opcja.

Klany dopiero się wytworzą, ludzie ciągle koksają, dopiero soa i harnak robią się mega zapchane.

@Milan
Kogo dokładnie masz na myśli?

Sorry, wolę PvP takie, niż "elegancko ładnie wyglądające efekciarskie pvp" szkoda tylko, że napędzane głównie programami. Nie łudź się, jakby grała połowa ludzi na Naii, gdyby któregoś razu na miesiąc przestały działać wszystkie programy. Byłoby to pewnie dosyć smutne rozczarowanie, jak wiele kwestii jest do ogarnięcia (nawet pierdół|), które za 90% comunity Nai robią programy.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Lokocz

Cytat: xRelapse w Luty 01, 2012, 08:43:29 PM
RPG to były epickie czasy, i te zergi pod barakielem mimo tych śmiesznych radarów :D

Nocne PvP w SOD to było coś !

Lokocz gra? Jakoś na forum nie spamuje :D

A co do klanów, niestety, gra ma już tyle lat i EU społeczność z czasem ciągle traci.
nakoorwiam od rana do nocy, nie mam czasu czytac forum :D

cp lf healer 87++

Arimas

Cytat: xkurakx w Luty 02, 2012, 01:39:48 AM
Btw zrobiliby paraolimpiade dla jednorękich. Też bym hero wtedy miał.
Morgenstern w zdrowej łapie? :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

montezuma

Cytat: Alarion w Luty 02, 2012, 02:31:45 AM
Sorry, wolę PvP takie, niż "elegancko ładnie wyglądające efekciarskie pvp" szkoda tylko, że napędzane głównie programami. Nie łudź się, jakby grała połowa ludzi na Naii, gdyby któregoś razu na miesiąc przestały działać wszystkie programy. Byłoby to pewnie dosyć smutne rozczarowanie, jak wiele kwestii jest do ogarnięcia (nawet pierdół|), które za 90% comunity Nai robią programy.

Potwierdzam, gdyby program przestał działać to polowa graczy z Naia przestała by spampwac potki cp/hp w pvp. Cala reszta bez zmian.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Itherus

Za rok bedzie mozna cos niecos powiedziec o serwerze, GOD jest specyficzna kronika ktora tak naprawde zmienia wszystko i sprowadza klan do jednego max dwóch CP. Przynajmniej na tym etapie. Nie ma baiuma/freya/frinta/antharas/valakas fight. Kazdy na dzien dzisiejszy robi pod siebie i przez jakis czas jeszcze to sie nie zmieni. Kto ma zostac ten zostanie cała reszta motłochu ktory spamuje jakie to l2 jest do dupy ze h5 > all, powbijali 85-86 i quit.

greesha

Ja musze przyznac, ze mi sie duzo bardziej ta kronika podoba ^___^. Nie trzeba rezygnowac z zycia zeby moc cos pograc. JEst duzo bardziej casualowa :P
Nienawidziele beda nienawidziec!

greesha

przez 3 lata gralem na ofku expiac z PALCA kazdy level. To co teraz jest w L2 to jest nic w porownaniu co ja musialem wtedy przezyc zeby wbic 78 :P. Gra jest teraz 10x latwiejsza i przyjemniejsza.

:afro:

PS.

Czy ta tabela aby na pewno jest dokladna?

Wydawalo mi sie ze exp na 85 i 86 lecial w miare tak samo szczerze mowiac. :/
Nienawidziele beda nienawidziec!

Deric

w muzeum pisze ze mam 16b expa mam 86,60% a 87 trzeba 19b wiec chyba tak

Err0rcrc

Cytat: Alarion w Luty 02, 2012, 02:31:45 AM

Dla mnie:

1) CP
2) klan

Czemu?
CP pokazuje i daje możliwość to co najbardziej lubię w tej grze: 7 vs 7 (a czasem nawet 7 vs 14 itd.) z możliwością pokazania, kto ogarnia bardziej.

A od kiedy to pvp 7 v 7 pokazuje kto bardziej ogrania ? :D Chyba kto bardziej się wyfarmił imo :P Albo kto ma bardziej op sqad. Chcesz ograniac w pvp to graj w gre pvp (gw,warhammer etc.) W l2 to ogarnia Klan lider (zarządzanie klanem/ally/polityka klanu itp) 1 cp to może się obsrać makowcem ale tak czy siak nigdy nic znaczyć nie będzie.
W8ing 4 wall of text (btw czytam tylko pierwsze 2-3 zdania ;p )

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00