Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

montezuma

Widze ze alarion stosuje ta sama taktykę 100% win pvp jak troy na naia. Jak pvp idzie źle to jeden z graczy dostaje ""d/c", wiec tego nie można zaliczyć jako 7vs 7.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Russe

Cytat: montezuma w Luty 20, 2012, 03:09:13 PM
Widze ze alarion stosuje ta sama taktykę 100% win pvp jak troy na naia. Jak pvp idzie źle to jeden z graczy dostaje ""d/c", wiec tego nie można zaliczyć jako 7vs 7.
/popcorn
A może by wrócić na oficjal :)

kamiil

albo tank nie zauwazy cancel noble albo healer wstanie jak ma mass ress na reuse  :( albo te złe mobki nas biją  :beksa:

Rickert

Lol, dodali fraps z ts'em a ty ciagle robisz z siebie idiote, chyba ze to taki strasznie slaby trolling. 0o
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Ulquiora

Cytat: Rickert w Luty 20, 2012, 03:21:06 PM
Lol, dodali fraps z ts'em a ty ciagle robisz z siebie idiote, chyba ze to taki strasznie slaby trolling. 0o
Nie no teraz w 100% zgadzam się z zojką, jak pvp nie idzie to dc/moby/box jakiś/ nie odnowił się rez itd itd to już zaczyna nudzić ;p Zawsze, ale to zawsze jakieś wytłumaczenie jest  :D

kamiil

JamesDoakes

HellSign

@Msciciel

Bo jak zobaczyliśmy waszego tanka w r95 secie to teraz robimy ninja do soa jak was widzimy.

Cytat: kamiil w Luty 20, 2012, 04:09:32 PM
trzeba czyms leczyc swoje ego  :(

Tam od was ktoś chyba wczoraj na OLY na scrollu w seraphie biegał :>

Za nie wrzucanie screena na forum 4game'a chcę 500kk
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

kamiil

to twoje party pm bastard ze bana dostanei za uzywanie scrola ?? hahaha

tak dla info bo jestes nobem  :( od 95 lvl mozna uzywac r95...

HellSign

Cytat: kamiil w Luty 20, 2012, 04:27:03 PM
to twoje party pm bastard ze bana dostanei za uzywanie scrola ?? hahaha

tak dla info bo jestes nobem  :( od 95 lvl mozna uzywac r95...

:) -_-'.... koledzy dobrze mi radzili, żeby odinstalować przeglądarkę internetową ....

Jestem noobem, bo :D? - Ciężko Kamilku Ci z argumentacją tak jak połowie hejterków z forum.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

kamiil

CytatJestem noobem, bo ? - Ciężko Kamilku Ci z argumentacją tak jak połowie hejterków z forum.

bo nei wiesz ze jak ma sie 95 to mozna seraph uzywac  !!

HellSign

Cytat: kamiil w Luty 20, 2012, 04:34:29 PM
CytatJestem noobem, bo ? - Ciężko Kamilku Ci z argumentacją tak jak połowie hejterków z forum.

Nie ale zalozmy że uzył scrolla na noszenie przed Lv, a ja jego LvLa nie widze (so true) i np. miałby 94 to banik :D

RPG CLUB x3 Empire

EsTeCzteryRkA

Cytat: HellSign w Luty 20, 2012, 04:37:08 PM

Nie ale zalozmy że uzył scrolla na noszenie przed Lv, a ja jego LvLa nie widze (so true) i np. miałby 94 to banik :D
:oops:
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

bula

Cytat: HellSign w Luty 20, 2012, 04:37:08 PM

a jakby mial jednak 95 to hellsign posmiewisko

OH WAIT

Horken

Cytat: xRelapse w Luty 20, 2012, 12:42:15 PM
Team Fortess 2 fajna gra czy nie?
Bo mi się pobiera na STEAM :D

Kim na początku dobrze grać i jakiś fajny serwer znacie?

Epicka :D tylko musisz mieć ziomka do co-op. Jak ogarniecie we 2 to nic was nie zatrzyma :D

Lepiej. Summonuje agationa i jak przegraja było 8v7 i PvP nieważne. Albo doliczają drzewo jako członka drużyny ^^
bez kitu ale jak Ty coś czasem napiszesz to do albumu albo gdzieś wydrukować, zalaminować i na ścianę żeby się czasem pośmiać :P
btw: swoją drogą niektórym ludziom można powiedzieć, że drzewo ogarnia lepiej niż oni :D
btw2: jak znowu ucichnie flame to też dam wam zdjęcie z wodzem :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

kamiil

Cytatbtw2: jak znowu ucichnie flame to też dam wam zdjęcie z wodzem

tez bym dał screena jak bylem z alarionem w klanie aleeee pół serwera juz moze takiego screena dac  hahaha hahaha hahaha

Sesto

Cytat: pokit w Luty 20, 2012, 12:39:21 PM

Serio 95 dobiliscie? 3 dni temu jak sprawdzałem były 92-93 max :)

skoro oni grajac 4 godziny dziennie wbijaja 3 lvl  w 3 dni to ja grajac 6  powinienem chyba juz skonczyc te gre nie :oops:

btw dawajcie dalej nie   pozwolcie  tematowi  ostygnac

Alarion

no na szczęście przyjdzie taki Zojka i popiszę się swoim debilizmem. Człowiek specjlanei daje głoś z TS, żeby nie było wątpliwości jak sytuacja wygląda, ale Zojka i tak znajdzie teorie spiskowe : )

Naprawdę, jemu trzeba jakiś dyplom przyznać, czy coś.

No chłopaki, jedziecie dalej, dawajcie jeszcze jakieś teorie, jak to było naprawdę itd. Dokładnie, nie pozwólcie ostygnąć dramie, łapać póki ciepła : D

BTW Raziel, to jak to z tym telefonem, zawsze dzwonią do ciebie chłopaki, jak z kimś fajnym PvP wygrają? : p 
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Quentim

Cytat: Alarion w Luty 20, 2012, 05:55:35 PM
BTW Raziel, to jak to z tym telefonem, zawsze dzwonią do ciebie chłopaki, jak z kimś fajnym PvP wygrają? : p

Nie wiem jak kumple Raziela, ale znam kogos upośledzonego przez internet ktory tak robi.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Rickert

Cytat: Quentim w Luty 20, 2012, 06:00:14 PM

Nie wiem jak kumple Raziela, ale znam kogos upośledzonego przez internet ktory tak robi.

A jego nick zaczyna sie na..?

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

montezuma

no na szczęście przyjdzie taki Zojka i popiszę się swoim debilizmem. Człowiek specjlanei daje głoś z TS, żeby nie było wątpliwości jak sytuacja wygląda, ale Zojka i tak znajdzie teorie spiskowe : )

to nie ja po  przegranym pvp pisze stronę tekstu z zawsze tymi samymi wymówkami jak box/dc/mooby itp.
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Rickert

Cytat: montezuma w Luty 20, 2012, 06:17:51 PM

to nie ja po  przegranym pvp pisze stronę tekstu z zawsze tymi samymi wymówkami wymówkami jak box/dc/mooby itp.

Gdzie tu napiasles ze stosuja te same wymowki:

Napisales, ze alarion ma taka sama taktyke, czyli udawane DC, alarion ci odpowiedzial ze przeciez masz nagranie z TS gdzie rzeczywiscie slychac, ze dostal dc to teraz piszesz calkowice cos innego, SRSLY ty nie jestes trollem, ty jestes glupi. :f

montezuma

Cytat: Rickert w Luty 20, 2012, 06:21:11 PM

Napisales, ze alarion ma taka sama taktyke, czyli udawane DC, alarion ci odpowiedzial ze przeciez masz nagranie z TS gdzie rzeczywiscie slychac, ze dostal dc to teraz piszesz calkowice cos innego, SRSLY ty nie jestes trollem, ty jestes glupi. :f

brakuje jeszcze nagrania z kamerki przy komputerze i zaświadczenia od firmy ze alarion miał d/c. Jestem pewien ze alarion ma to także.
Naia - oficjalny server

HellSign

Cytat: montezuma w Luty 20, 2012, 06:34:00 PM
Cytat: Rickert w Luty 20, 2012, 06:21:11 PM

brakuje jeszcze nagrania z kamerki przy komputerze i zaświadczenia od firmy ze alarion miał d/c. Jestem pewien ze alarion ma to także.

Już mail do Neostrady poszedł, logi będą wieczorem.
RPG CLUB x3 Empire