Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mrow

Krótka, zwięzła informacja do administracji i już nie ma Hero Yul. :beksa:
Pwrót do gry - 02-12-2011r

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Tankrush

tytusDeZoo

Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

lempartus

i po co sie tak spinać z expem 24/7 jak się tak łatwo postaci pozbywa :(
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

tytusDeZoo

Cytat: lempartus w Marzec 07, 2012, 11:07:08 AM
i po co sie tak spinać z expem 24/7 jak się tak łatwo postaci pozbywa :(

zeby zarobic ..... Bana  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Tankrush

asdf1movie

ahahahaha jestescie straszni :D

swoją drogą jak mozna byc taki kretynem zeby wystawiac postac hero na sprzedaz i zamazać nick (zeby w razie czego administrator serwera sie nie domyslil)  hahaha hahaha hahaha hahaha

Sarin.

w tym calym kabarecie brakuje jeszcze jednego debila ktory to kupi

asdf1movie

za czasów l2j na pewnym znanym serwerze gm takie przypadki minitorował i banował postać w momencie jak na allegro pojawił sie status ze ktos kupił aukcję. wtedy sprzedający miał gorąco bo nie mogl sie wywiazac z tranzakcji :D

lempartus

z tego co wiem na core za sama próbę sprzedaży jest 7 dniowy prewencyjny ban
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

sakaszli

O co wam chodzi, sprzedający wystawił "Do administracji allegro : sprzedaję jedynie czas przeznaczony na rozwój postaci.".
Więc postaci nie sprzedaje :D
Nawet gdyby gość sprzedawał to za 1 zł to bym nie kupił, nieścisłości w opisie sprzedawanego przedmiotu.

:afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:

alite

Cytat: sakaszli w Marzec 07, 2012, 01:00:40 PM
O co wam chodzi, sprzedający wystawił "Do administracji allegro : sprzedaję jedynie czas przeznaczony na rozwój postaci.".
Nawet gdyby gość sprzedawał to za 1 zł to bym nie kupił, nieścisłości w opisie sprzedawanego przedmiotu.

to byłbyś frajerem :D unbind scroll apo bow+300 200kk do przodu = 150 zeta! itd itd :D

Russe

Cytat: alite w Marzec 07, 2012, 01:02:36 PM
Cytat: sakaszli w Marzec 07, 2012, 01:00:40 PM

to byłbyś frajerem :D unbind scroll apo bow+300 200kk do przodu = 150 zeta! itd itd :D
+1 Monday :)
Szkoda, że iDante się zawija.
A może by wrócić na oficjal :)

sakaszli

Jestem ciekaw czy prawo obejmuje handel czasem, bo jeśli nie to bez problemu mogę wystawić kompa za 5k i sprzedać czas poświęcony na jego złożenie.

hhuhuhuhuhu

alite

Cytat: sakaszli w Marzec 07, 2012, 01:17:35 PM
Jestem ciekaw czy prawo obejmuje handel czasem, bo jeśli nie to bez problemu mogę wystawić kompa za 5k i sprzedać czas poświęcony na jego złożenie.

hhuhuhuhuhu
gdyby nie było dopisku że sprzedaje tylko czas poświęcony na gre aukcja została by usunięta przez allegro.

mrow

Cytat: sakaszli w Marzec 07, 2012, 01:17:35 PM

hhuhuhuhuhu

huhuhu tylko kwestia czy ktoś kupi ten twój czas.  :noob:
Pwrót do gry - 02-12-2011r

sakaszli

Ale proszę was, akcje z postaciami/przedmiotami itp z takim dopiskiem są finalizowane bez problemu, więc dlaczego nie to?
Co mnie interesuje fakt że allegro by usunęło taka aukcje(postać bez takiego dopisku).

Jeśli ktoś dysponuje zapisami prawnymi dotyczącymi takich sytuacji proszę o ich udostępnienie.
Bo jeśli takich zapisów niema to można robić niezłe wały.

Horken

Unison ściągający ludzi na hita raz na jakiś czas to jest bug czy jakiś imba crit crita crita?
Bo to z lekka bezsensowne jest tak glebać ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

alite

Cytat: sakaszli w Marzec 07, 2012, 01:24:22 PM
Ale proszę was, akcje z postaciami/przedmiotami itp z takim dopiskiem są finalizowane bez problemu, więc dlaczego nie to?
Co mnie interesuje fakt że allegro by usunęło taka aukcje(postać bez takiego dopisku).

Jeśli ktoś dysponuje zapisami prawnymi dotyczącymi takich sytuacji proszę o ich udostępnienie.
Bo jeśli takich zapisów niema to można robić niezłe wały.
sprzedaje sie czas poświecony na stworzenie postaći bo postać w grze nie jest twoją własnością jest własnością innovy, EULA itd są posrane

Prokrastynator

Cytat: alite w Marzec 07, 2012, 01:19:27 PM
gdyby nie było dopisku że sprzedaje tylko czas poświęcony na gre aukcja została by usunięta przez allegro.

nieprawda, sprzedawałem postacie na dex'ie, rpg bez żadnych głupot w opisach i żadna z aukcji nie zostala usunięta
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

alite

Cytat: Prokrastynator w Marzec 07, 2012, 01:50:49 PM
Cytat: alite w Marzec 07, 2012, 01:19:27 PM

nieprawda, sprzedawałem postacie na dex'ie, rpg bez żadnych głupot w opisach i żadna z aukcji nie zostala usunięta
widocznie nikt sie nie przyspał :D mi usuneli i znajomm tez