Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Cytat: TTerrorPropaganda w Marzec 17, 2012, 09:21:58 AM
Cytat: Zosienka w Marzec 16, 2012, 11:11:55 PM
Bo maja + hp

Tera juz zdechla, zanim dobrze sie rozkrecila, ale widze pieczatka juz grala i wszystko jak zwykle najlepiej wie  hahaha hahaha

Jak to jest w koncu z tymi fragmentami z nowej insty ? Mozna je wkladac do kazdej broni czy tylko bound i/lub maja zmniejszony "landrate" ??

Zdechła ale gdzie w Azji? Dlaczego bo pewnie było za dużo pvp a za mało pve. To tak jak l2 zdycha na zachodzie bo, sytuacja jest zupełnie odwrotna
Sporo serwerów połączyli. Gra nie miała żadnego end game, ale wyszły 3 czy 4 duże dodatki, my dostaniemy je już na starcie.

netheril

Cytat: Her0s w Marzec 17, 2012, 12:58:30 PM
To idz grać z botami  :oops:
nie napisalem ze tam jest lepiej ale stwierdzenie ze gra juz tam upadla jest troche nietrafne patrzac ze maja 4x wiecej online niz u nas  :D
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

lempartus

Mef ale chyba gadacie o 2 różnych grach.
To w korei polączyli kilka serwerów  ale Tery a nie L2 :P
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

kamiil

Obsess

Tera jest całkiem całkiem, przynajmniej tak nie laguje jak l2... Dobre jest też, że na serwerach PvP można PKować bez żadnych kar jak leci ;p

Zielone wdzianko i bosik ;p

Arimas

Cytat: Obsess w Marzec 17, 2012, 04:46:08 PM
Tera jest całkiem całkiem, przynajmniej tak nie laguje jak l2... Dobre jest też, że na serwerach PvP można PKować bez żadnych kar jak leci ;p

http://i39.tinypic.com/73o6ya.png
Rozkminy ludzi na globalnym czacie są epickie  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

pokit

sama postac wyglada beznadziejnie :P

TTerrorPropaganda

Cytat: netheril w Marzec 17, 2012, 12:50:44 PM
Bo maja + hp

Tera juz zdechla, zanim dobrze sie rozkrecila, ale widze pieczatka juz grala i wszystko jak zwykle najlepiej wie  hahaha hahaha

Jak to jest w koncu z tymi fragmentami z nowej insty ? Mozna je wkladac do kazdej broni czy tylko bound i/lub maja zmniejszony "landrate" ??

Zdechła ale gdzie w Azji? Dlaczego bo pewnie było za dużo pvp a za mało pve. To tak jak l2 zdycha na zachodzie bo, sytuacja jest zupełnie odwrotna
z tego co wiem to zachodni ncsoft ma w tej chwili 5 serwerow, ktore utrzymuja status Heavy caly czas  :oops:

Tu tez by było 5 hevy, ale tylko wtedy kiedy online były by boty nie ludzie. Sam bym wtedy postawił :d i

Alarion

Cytat: TTerrorPropaganda w Marzec 17, 2012, 06:27:25 PM
Bo maja + hp

z tego co wiem to zachodni ncsoft ma w tej chwili 5 serwerow, ktore utrzymuja status Heavy caly czas  :oops:

Tu tez by było 5 hevy, ale tylko wtedy kiedy online były by boty nie ludzie. Sam bym wtedy postawił :d i

nie wierzę, muszę się z koniem eido zgodzić ; o
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

po co HB feeduje enchantera  :shock: przeciez hero na nast miesiac juz jest

HellSign

Bo maja + hp

dobrze i prawie all party farmia tak : bot ustawiony od 8 sprawdzanie o 12 jak sie nie glebnal i wieczorem czuwanie

ranger+skrypty na pvp (genocide i inne klany tak graja)

Ohh wait, Analionek wie all najlepiej, w TERE gralem  l2 to szit na moim kompie sa sciny, ktorych nie mam na ultra max oxax codax w terze.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Arimas

Cytat: HellSign w Marzec 17, 2012, 06:34:07 PM
Bo maja + hp

dobrze i prawie all party farmia tak : bot ustawiony od 8 sprawdzanie o 12 jak sie nie glebnal i wieczorem czuwanie

ranger+skrypty na pvp (genocide i inne klany tak graja)

Ohh wait, Analionek wie all najlepiej, w TERE gralem  l2 to szit na moim kompie sa sciny, ktorych nie mam na ultra max oxax codax w terze.
To idź grać w tere i przestań spamować tu

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

wróć do PvE Kamilku lepiej : )

Pięczątka, ale jakie to ma znaczenie jaka gra będzie? ty i tak napalisz się na początku i zaliczysz emo quita, so...?

Cat Drama Maker

Prokrastynator

o już się bajki na temat ncsoftu zaczynają, widze hejterki nie mogą przeboleć że na mają większa popularność niż podupadający eu.
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Redbox

przeciez wedlug was juz eu innov padlo  wiec po co to znowu pisac. Powtrzacie sie:(

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

kactuzz

Czemu odejście z serwera, który się nie podoba z powodu odchodzących ludzi, z powodu, że 90% czasu trzeba poświęcić na farmę, lagów, oczojebnych skilli ala cabal i w ogóle zrytej kroniki, nazywacie emo quitem?

Arimas

Cytat: kactuzz w Marzec 17, 2012, 08:14:00 PM
Czemu odejście z serwera, który się nie podoba z powodu odchodzących ludzi, z powodu, że 90% czasu trzeba poświęcić na farmę, lagów, -_-' skilli ala cabal i w ogóle zrytej kroniki, nazywacie emo quitem?
To nie chodzi o to, że oni quitneli
Tu chodzi o to, że oni quitneli i teraz płaczą tutaj non stop, że server dead blabla bla

kactuzz

Arimas

Cytat: kactuzz w Marzec 17, 2012, 08:19:52 PM
W końcu to jest temat do flame'u:D
Dlatego też ich flamujemy za to, że są QQuiterami którzy płaczą jakie to l2 jest beznadziejne :D

Alarion

Cytat: Arimas w Marzec 17, 2012, 08:32:17 PM
Cytat: kactuzz w Marzec 17, 2012, 08:19:52 PM
W końcu to jest temat do flame'u:D
Dlatego też ich flamujemy za to, że są QQuiterami którzy płaczą jakie to l2 jest beznadziejne :D

this : )

Cat Drama Maker

Horken

Do bani taki flame T_T
Tutaj powinni ludzie skakać sobie do gardeł o to kto komu spuszcza łomot i gdzie kto spalił pra, a nie jakieś płacze w ogóle nie na temat polityki na serwerze.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

w ciągu najbliższych kilku (mam nadzieję 1-3 ) dni kolejny frapsik, więc będzie mam nadzieję kolejny powód do dramy. W końcu na dead serwerze nie powinienem być wstanie zebrać materiału na frapsa... O_o

Cat Drama Maker

WiLdEcaRd

Cytat: Arimas w Marzec 17, 2012, 05:12:17 PM

Rozkminy ludzi na globalnym czacie są epickie  :D
nie nie nie bede płacił za zadne mmo nigdy wiecej
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

RazielIII

Cytat: Alarion w Marzec 17, 2012, 09:34:42 PM
w ciągu najbliższych kilku (mam nadzieję 1-3 ) dni kolejny frapsik, więc będzie mam nadzieję kolejny powód do dramy. W końcu na dead serwerze nie powinienem być wstanie zebrać materiału na frapsa... O_o
I tak rzadko te frapsy wychodzą z Core ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Alarion

Ludzie ostatnimi czasy zrobili się strasznie zrzędliwi na frapsy i za wszelką cenę szukają dziury w całym. Przypierdalają się do byle czego, gdzie sami często w 1/3 nie umieliby tak zagrać. To widać było już od kilku ostatnich kronik. Ludzie bojąc się kompromitacji wydają mniej frapsów.

Ja też nei chcę byle czego wydawać i tym razem chcę popracować jeszcze bardziej nad jakością frapsa. Problem jest tylko taki, że mam mały dysk do takich eksperymentów, no ale coś wymyślę.

Cat Drama Maker