Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pokit

HellSingn nie rób z siebie nie wiadomo kogo, wyznaczniku ogaru, bo część tutaj dobrze wie jak grałeś na privach :)

Redbox

Cytat: HellSign w Marzec 18, 2012, 01:42:07 PM
Cytat: Redbox w Marzec 18, 2012, 01:30:02 PM
Cytat: HellSign w Marzec 18, 2012, 01:19:39 PM
Cytat: Cezary93 w Marzec 18, 2012, 01:15:46 PM
Cytat: Redbox w Marzec 18, 2012, 12:39:29 PM
pokaz frapsa.
Nsi dgerzy? Ło kutwa to mamy 2-3 dagerów. !
Iter miał i ma mniejszy lvl odemnie:)
dagger -89
heal 87/90
Stark 91
Ja 90
tank91
chanter 87 albo 86.
Czemu walisz glupa mówiać DAGERZY 91 skoro naoisalem jaki ma lvl
Czemu walisz w uja ze heale maja 90 skoro pisalem inaczej.
I wyjasnij jak to mozeliwe ze set serapha przeskadzal Ci zabic tanka:)! będąc magiem.
I skoncz mowi roznica lvl. Wiem byla. Ale tydzien wczesniej mieliscie pvp gdy miellismy lvl 85-87 i wygralismy wiec no excuses BO MY MAMY LVL.
Spuszczaj się dalej, ja nie ryczałem, kiedy przegraliśmy.

Cytat: Redbox w Marzec 18, 2012, 12:39:29 PM
@ Arimas. Streszczenie Chapter 1

Hellsing i jego kupmle wygrały serwer
a teraz poszły wygrac serwer w Tera. ZARA napisze ze tam pokonał wszystkich ale konczy bo nie są wyznacznikiem ogaru i nie będzie chodził na pvp.
Jesteś serio psychicznie uszkodzony. Nikt nie mówił, że poszliśmy bo mamy wszystko i ogólnie own, tylko ta gra stała się strasznie nudna i pożera za dużo czasu i dodatkowo nie spełnia naszych wymagań mechanicznych (czytaj mało FPS przy -_-' kompie).
Co mam Ci jeszcze wytłumaczyć jeśli chodzi o mój quit z gry?

Poprzednie pvp bylo miesiac przed (sorki ale nie udalo mi sie zrobic 85-88.95% w tydzien ;( ) i bylo 2:1 dla nas.
Miesiac przed? .Wiec skoro bylo to miesiac przed co daje nam Uwaga: 13 stycznia! pro.
podsumowujac 13 stycznia mielsimy z wami pvp na lvl 85 kiedy chary jeszcze dobrze nie powstaly:)
Screen na 90 lvl byl z 20 lutego.  Ty mwoisz ze pvp wczesniejsze bylo miesiac przed. No cool story. Char created 20 january:)
hell hell Moze i bylo 2:1 dla was, mnie nie bylo itera nei bylo:) Mielsicmy 6 osob 1 nobla w pt na boxie i To wy mieslicie celki ale ok. Ja sie nei odzywam. Wygrales mowiąc o pvp zanim Defro chcial tu z ekipa grac. U WIN THE SERVER!

byl z nami Lokocz z 87 (1celka, nie celki) bez szotow, jestes zwykla Cipka nawet nie mozesz sie przyznac do tego jak bylo, tylko koloryzujesz zeby wyszlo na Twoje. - dlatego to mój ostatni post do Ciebie

Ja sie nie wstydze po 7min my lezelismy, nie Wy, ale nie bedziemy tutaj stali i patrzyli jak wypisujecie bzdury, bo prawda jest taka ze ustawka byla skazana na przegrana, nie liczylem tylko ze postoimy 7min
Zycie. Skoro nie wiecie od czego są shoty to trudno. Ustawka miala byc o 20:00 byla o 20:30 mielsicie pol godziny na zakupy.
Skoro twerdzisz ze jestem c**** to ok widać ze już sie pienisz przed komputerem. Idz grac w tere Bo zaraz przegonia cie z lvl i walniesz emo piszac ze tera ssie.

i czemu nie odniesiesz sie do tego ze mielisy z wami pvp na lvl -1 :) Kłąmczuszku okruszku

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Cezary93

Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Alarion

Cytat: Err0rcrc w Marzec 18, 2012, 02:01:39 PM
Ja to mam pytanie. Rozumiem że 99% ludzi na forum się śmieje z ciebie (taka moda), ale co się stało że od paru dni na serwerze ludzie którzy nie czytają tego forum i nie wiedzą że to modne też z ciebie cisną analionku ? no offence ;p

w00t? Co pierdolisz Ełołku? : )

Cytat: Err0rcrc w Marzec 18, 2012, 02:01:39 PM
Ps. Ogólnie to się dowiedziałem (z dobrego źródła) że podobno jesteś kobietą i masz fajne cyce  hahaha

Ruskie were mad, jak musiały przylatywać 10 charami (i prosić queema) o resa? Mają tak żałosną propagandę, że aż szkoda to imho to czytać, no ale skoro uważasz inaczej : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Zosienka

Jak ich poskladacie i beda pisac bzdury na hv, po prostu zrob frapsa albo chociaz screeny i umiesc w kolejnm frapsie, bedzie smiesznie ;p

Err0rcrc

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Delios

Alarion stajl mofies not kul?
servor ded no pivipi ?
mam zacząć frapsować ? :S

Mógłbym frapsować ale ostatnio mam obsesję na punkcie maksowania FPS

Force of Awesomness 4 ?  8)
Archeage <3

Arimas

Cytat: Delios w Marzec 18, 2012, 03:17:45 PM
Alarion stajl mofies not kul?
servor ded no pivipi ?
mam zacząć frapsować ? :S

Mógłbym frapsować ale ostatnio mam obsesję na punkcie maksowania FPS

Force of Awesomness 4 ?  8)
This time moar ponies!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

tytusDeZoo

Cytat: Zosienka w Marzec 18, 2012, 02:45:12 PM
Jak ich poskladacie i beda pisac bzdury na hv, po prostu zrob frapsa albo chociaz screeny i umiesc w kolejnm frapsie, bedzie smiesznie ;p

Mowisz masz akcja z dzis zakonczona 15 minutowym placzem na hero czacie  hahaha

http://ifotos.pl/zobacz/Shot00060_rnherrs.jpg/

Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Delios

Cytat: tytusDeZoo w Marzec 18, 2012, 04:26:48 PM

/fixed
Archeage <3

Arimas

Carpets here, carpets there, carpets fuking everywhere :D

Alarion

Ruskei są tak żałosne na tym serwerze, takei cioty, że szkoda słow. Nawet 1 prostego zdania po ang nie umieją złożyć i uprawiają bardziej "cheap propaganda" niż Kamilek na polaczkowie : p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Cezary93

Cytat: Arimas w Marzec 18, 2012, 04:36:46 PM
Cholera, a gdzie prawa autorskie :s
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.

Arimas

Cytat: Cezary93 w Marzec 18, 2012, 04:59:07 PM
Cytat: Arimas w Marzec 18, 2012, 04:36:46 PM
Cholera, a gdzie prawa autorskie :s
Nie pamiętałem od kogo to było  :D dał bym quote :p

Cezary93

DeepInside

Cytat: tytusDeZoo w Marzec 18, 2012, 04:26:48 PM

Śmiesznie bedzie jak dacie to na 4um 4game :)
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

Sm0ke

HELL SING POWODZENIA PRZY OWNIENIU DIABLO CHOCIAŻ I TAK BYŚ QUITNĄŁ HAHA

Ulquiora

Cytat: AsmWalker w Marzec 18, 2012, 05:55:50 PM
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=66624
:o :o :o
Ale głupoty tam piszą ;p W skrócie pvp będzie, tylko po ok roku w pełni dozwolone. -_-' z D3 zawiedli mnie tym czekaniem, GW 2 coming soon  8)

Abruzzi

Cytat: pokit w Marzec 18, 2012, 02:03:36 PM
HellSingn nie rób z siebie nie wiadomo kogo, wyznaczniku ogaru, bo część tutaj dobrze wie jak grałeś na privach :)

SE w party luków > ALL

i Panowie CHellsign nie gra w TERE (jeszcze), na razie gra w AIONa (do czasu quita) !
born different.

Redbox

Cytat: Abruzzi w Marzec 18, 2012, 07:11:57 PM

SE w party luków > ALL

i Panowie CHellsign nie gra w TERE (jeszcze), na razie gra w AIONa (do czasu quita) !

no tak "zowni" serwer pozniej powie ze to nie to pvp i pojdzie ownic kolejny. Never ending story

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

kazuPwNz

a czy on grał w ogole na jakimś privie ? chyba x500 ;D
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

HellSign

Cytat: kazuPwNz w Marzec 18, 2012, 07:52:20 PM
a czy on grał w ogole na jakimś privie ? chyba x500 ;D

L2.ws LL/Vermillione
RPGx30/15/30 OOC/BMF
L2DEX x4 OOWW, x9 Wrath - FinalFate

CO tam Kaganku znalazles juz chlopcow do buffowania i idziesz dexa ownic :D
Cytat: Abruzzi w Marzec 18, 2012, 07:11:57 PM

SE w party luków > ALL

Idz, idz razem ze swoim PVE Clamem :)

To ze mielismy SE przez jakis czas, a przez jakis czas Matiego (MATI EE to swoja droga) i tak mialem wiecej fragow niz te wasze nopqi :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Prokrastynator

aż się nie mogę zdecydowac kto jest wiekszym klaunem HellSign czy Alarion  :oops:
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi