Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pokit

Cytat: HellSign w Marzec 18, 2012, 08:08:00 PM
Cytat: kazuPwNz w Marzec 18, 2012, 07:52:20 PM
a czy on grał w ogole na jakimś privie ? chyba x500 ;D

L2.ws LL/Vermillione
RPGx30/15/30 OOC/BMF
L2DEX x4 OOWW, x9 Wrath - FinalFate

CO tam Kaganku znalazles juz chlopcow do buffowania i idziesz dexa ownic :D
Cytat: Abruzzi w Marzec 18, 2012, 07:11:57 PM
Cytat: pokit w Marzec 18, 2012, 02:03:36 PM
HellSingn nie rób z siebie nie wiadomo kogo, wyznaczniku ogaru, bo część tutaj dobrze wie jak grałeś na privach :)

SE w party luków > ALL

i Panowie CHellsign nie gra w TERE (jeszcze), na razie gra w AIONa (do czasu quita) !

Idz, idz razem ze swoim PVE Clamem :)

To ze mielismy SE przez jakis czas, a przez jakis czas Matiego (MATI EE to swoja droga) i tak mialem wiecej fragow niz te wasze nopqi :)

Hellsing przeciez ja dobrze widzialem jak ty grasz na l2.ws, masz refleks mojej babci a na forum piszesz jakbys nie wiadomo jak gral, serrio nie kompromituj sie, bo Ci co mieli z Toba doczynienia wiedza jakim graczem jestes.

ome1

Cytat: Prokrastynator w Marzec 18, 2012, 08:12:07 PM
aż się nie mogę zdecydowac kto jest wiekszym klaunem HellSign czy Alarion  :oops:
haha myślę że to zdecydowanie za wysoki poziom żeby móc wybrać lidera :D

Redbox

Cytat: ome1 w Marzec 18, 2012, 08:24:15 PM
Cytat: Prokrastynator w Marzec 18, 2012, 08:12:07 PM
aż się nie mogę zdecydowac kto jest wiekszym klaunem HellSign czy Alarion  :oops:
haha myślę że to zdecydowanie za wysoki poziom żeby móc wybrać lidera :D
+1 zniszczylo mnie to

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

pokit

Ja myśle ze pieczatka diabla bije wszystkich na glowe.

asdf1movie

cezar93 jest najwiekszym klaunem tutaj. o ile wiem to cyfra w nicku to rok urodzenia,
wiec 18-19 letni wszechwiedzący wszędobylski grający w l2 od 15lat, a od 14 nieprzerwanie hero na kazdym mozliwym serwerze, napewno wie najwiecej  hahaha

haran

Czy ja właśnie czytam jak dorośli faceci przez 300 stron kłócą się o to kto jest lepszy w grze?
Właśnie za to kocham l2 :>

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

WiLdEcaRd

Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Arimas

Cytat: haran w Marzec 18, 2012, 09:39:00 PM
Czy ja właśnie czytam jak dorośli faceci przez 300 stron kłócą się o to kto jest lepszy w grze?
cool story

Cytat: WiLdEcaRd w Marzec 18, 2012, 09:41:32 PM
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HHcHYisZFLU
omg szybciej
Looks cool
Swoją drogą ciekawe czy zrobią trylogie Mass Effect  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Kamyl89

Horken

Damn.. mocna ta bydlaczyca z odwłokiem.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Grande

Cytat: Kamyl89 w Marzec 18, 2012, 09:53:13 PM
idziesz wilus na tego dexa nowego?:P
Juz się taki super off znudził że w wątku o nim piszą o innych serwerach?

Ps: Quitneli juz wszyscy którzy mieli quitnąć czy ktos został jeszcze?

Cezary93

Cytat: asdf1movie w Marzec 18, 2012, 09:24:48 PM
cezar93 jest najwiekszym klaunem tutaj. o ile wiem to cyfra w nicku to rok urodzenia,
wiec 18-19 letni wszechwiedzący wszędobylski grający w l2 od 15lat, a od 14 nieprzerwanie hero na kazdym mozliwym serwerze, napewno wie najwiecej  hahaha

Łe stary, mogłeś pisać na początku posta, że trzeba się przypiąć do siedzenia i wziąć głęboki oddech przed jego przeczytaniem.

Jeśli zgubiłeś skierowanie do psychiatryka to wystarczy powiedzieć, wypisałbym kolejne  hahaha
Typie nie wiem skąd się urwałeś i do kogo walisz, ale mnie w ogóle nie śmieszy to co piszesz. Gadasz o nicku? Spójrz na swój, wyszukując w googlach znajdę filmiki z idiotycznymi postaciami (może wcieliłeś się w jedną z nich?). Nie oceniaj książki po okładce. Zresztą nie wiem w ogóle co ty pierdolisz, ten post jest całkowicie bez sensu, bo nigdzie się niczym nie przechwalałem i nie pisałem jaki to jestem super pr0 elo zabijaka w l2.
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Horken

btw: kto tam ględził, ze 10 fsp to mało?  :D
R.I.P. Ciapu

Cezary93

Na bank tak pisałem, a jeśli nie to i tak twierdzę, że to o wiele za mało jak na tak starą grę. Wolę napawać się grafiką nawet takiego Gothica 3, który ma każdy suwak w opcji grafiki maksymalnie w prawo :)
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.

Ulquiora

Cytat: Cezary93 w Marzec 18, 2012, 10:38:27 PM
Na bank tak pisałem, a jeśli nie to i tak twierdzę, że to o wiele za mało jak na tak starą grę. Wolę napawać się grafiką nawet takiego Gothica 3, który ma każdy suwak w opcji grafiki maksymalnie w prawo :)
Coś w tym jest

HellSign

Cytat: Cezary93 w Marzec 18, 2012, 10:38:27 PM

Przy swoim kompie nakurwialbys na ultra w BFka 3 :>, napisz mi na gg+
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Redbox

Cytat: Cezary93 w Marzec 18, 2012, 10:32:21 PM
Cytat: asdf1movie w Marzec 18, 2012, 09:24:48 PM

Łe stary, mogłeś pisać na początku posta, że trzeba się przypiąć do siedzenia i wziąć głęboki oddech przed jego przeczytaniem.

Jeśli zgubiłeś skierowanie do psychiatryka to wystarczy powiedzieć, wypisałbym kolejne  hahaha
Typie nie wiem skąd się urwałeś i do kogo walisz, ale mnie w ogóle nie śmieszy to co piszesz. Gadasz o nicku? Spójrz na swój, wyszukując w googlach znajdę filmiki z idiotycznymi postaciami (może wcieliłeś się w jedną z nich?). Nie oceniaj książki po okładce. Zresztą nie wiem w ogóle co ty -_-', ten post jest całkowicie bez sensu, bo nigdzie się niczym nie przechwalałem i nie pisałem jaki to jestem super pr0 elo zabijaka w l2.
approved

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Horken

Nie no bo właśnie zainstalowałem Frapsa na lapku, patrze i 10 fps to cód & miód (jak zamkne drzwi w ch)
W Aden 0-3 fps na alt+p, czasem 5 :D
Jednak nie ma to jak PC... ^^'
R.I.P. Ciapu

Tankrush

Cytat: Arimas w Marzec 18, 2012, 09:41:51 PM
Cytat: haran w Marzec 18, 2012, 09:39:00 PM
cool story

Cytat: WiLdEcaRd w Marzec 18, 2012, 09:41:32 PM
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HHcHYisZFLU
omg szybciej
Looks cool
Swoją drogą ciekawe czy zrobią trylogie Mass Effect  :D

skończyłem dzisiaj ME3, zakończeni totalnie rozjebało mi mózg.

Cezary93

Cytat: Redbox w Marzec 18, 2012, 10:44:32 PM
Cytat: Cezary93 w Marzec 18, 2012, 10:32:21 PM
ten post jest całkowicie bez sensu
approved
Powaga? To stwierdzenie nie odnosiło się do mojego posta  :(

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 18, 2012, 04:43:03 PM
Ruskei są tak żałosne na tym serwerze, takei cioty, że szkoda słow. Nawet 1 prostego zdania po ang nie umieją złożyć i uprawiają bardziej "cheap propaganda" niż Kamilek na polaczkowie : p

Musze sobie zaktualizować termin ciota w moim słowniku. Lepiej nie mówić jak sobie takowa wyobrażałem :x

Cytat: pokit w Marzec 18, 2012, 08:15:07 PM
Hellsing przeciez ja dobrze widzialem jak ty grasz na l2.ws, masz refleks mojej babci a na forum piszesz jakbys nie wiadomo jak gral, serrio nie kompromituj sie, bo Ci co mieli z Toba doczynienia wiedza jakim graczem jestes.

nie tylko na l2.ws

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

alite

ugh

Na core grają głównie polacy, więc czego się spodziewałeś. :D

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Razyda

@ Alarion
Sam wpadasz w szal jak ludzie pisza o twoim prywatnym zyciu,  a ruskich angielskiego sie czepiasz. Wyglada jakbys sie na sile chcial do nich przyczepic. Ciezko ci przelknac ze uciekli z levelem? Dziwne tym bardziej ze na Rosyjskojezycznym serwerze grales - ile 2 lata? - a nie przypuszczam zebys Tolstojowi, czy jesli juz o tym mowa Szekspirowi, mogl lekcji jezyka udzielac.

A co do hero skilli, to po to robili hero zeby ich uzywac. Rozumujac w ten sposob to wychodzi, ze fair PVP to startowe postacie ze startowym ekwipunkiem, a to chyba nie do konca o to chodzi w grze gdzie mozesz nabic 99 leveli, hero, nobless, subclassy, pety, zamki, territory, 10 paskow skilli i tone ekwipunku?