Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Itherus

plus dla Deliosa za bardzo konkretna odpowiedz.

Delios

Do usług.
Jak komuś się chce to może pokombinować z tym.

WTS FEOH KAMAEL 95 !
: D
Archeage <3

Zosienka

dark elf warrior z duelist spirit ? :p

Delios

Cytat: Zosienka w Marzec 21, 2012, 10:43:55 AM
dark elf warrior z duelist spirit ? :p

omfg so nasty
...
KAMAEL WARRIOR Z DUELIST SPIRIT ?!?  : OOO
Archeage <3

Nobis

Da się juz na Core to zdobyc - > Mentee Certificate   ?

DeepInside

Cytat: Nobis w Marzec 21, 2012, 10:47:25 AM
nie

Del, jesteś pewien że w przypadku zmiany klasy na tanka bedą skille palka? nie DA?
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

ugh

Jeśli kupię teraz stone of destiny, to muszę go wykorzystać do końca eventu, czy będę mógł go użyć dopiero za miesiąc?

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Delios

Cytat: DeepInside w Marzec 21, 2012, 10:55:39 AM
nie

Del, jesteś pewien że w przypadku zmiany klasy na tanka bedą skille palka? nie DA?

oh wait...
zatkałeś mnie w tym momencie :D
nie jestem pewien
Archeage <3

DeepInside

Cytat: Delios w Marzec 21, 2012, 11:07:52 AM
nie

oh wait...
nie jestem pewien
jeśli to byłby DA to byłoby imba

Cytat: ugh w Marzec 21, 2012, 11:07:06 AM
Jeśli kupię teraz stone of destiny, to muszę go wykorzystać do końca eventu, czy będę mógł go użyć dopiero za miesiąc?
będziesz go miał na zawsze do momentu użycia :)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)

Shen

Cytat: Delios w Marzec 21, 2012, 11:07:52 AM
nie

oh wait...
nie jestem pewien
Skille paladyna.

Einstein

a jak zrobię na subie tanka(DA) i go przebudzę, to będę miał skile do wyboru z DA? skile rasowe zachowam z klasy?

DeepInside

skille rasowe na subach są zawsze takie same jak na mainie
jeśli przebudzisz subke z jakiejkolwiek klasy to będziesz miał skille na niej jak byś przebudził ją na mainie

Deric

czyli tylko robić nową postać (kamaela) i przebudzić ją jako summonera xd? bo rozumiem że po 4rd nie można już tego użyć?

ugh

Stone of Destiny używa sie na postaciach które nie mają jeszcze 4 profy, ew. na dual class, kiedy nie jest jeszcze ona przebudzona.

Sesto

mam prosbe moze ktos  zalozyc nowy temat i  jaks od poczatku do konca  napisac o co chodzi z tymi kamieniami dokladnie   moze byc nawet wyklad   bo jak na razie czytam wasze posty  i jakbym ogladal  chinskie  opowiadanie :P

Horken

Generalnie chodzi o to, że jestes 10€ w plecy w zamian za coś co nie powinno mieć miejsca. ^^

btw: co jest wtedy z taką postacią na olimpiadzie? Może taki z innej rasy startować normalnie?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Arimas

Cytat: Sesto w Marzec 21, 2012, 03:26:17 PM
mam prosbe moze ktos  zalozyc nowy temat i  jaks od poczatku do konca  napisac o co chodzi z tymi kamieniami dokladnie   moze byc nawet wyklad   bo jak na razie czytam wasze posty  i jakbym ogladal  chinskie  opowiadanie :P
Wbijasz lv 85
Kupujesz ten kamyk
Robisz quest na przebudzenie
Przy tych statuach od wyboru czwartej profesji, możesz wybrać dowolną na dowolnej rasie.
Przykład: Kamael Doombringer przebudzony w Othel Rogue, posiada skille rasowe kamaeli, statystyki kamaela wojownika, skille aktywne/pasywne Treasure huntera (TH)
Przykład 2: Krasnal Maestro przebudzony w Aeroe Healer, posiada skille rasowe krasnali, statystyki krasnala healera(as delios says) skille Bishopa
A teraz dawać +  :D

Cytat: Horken w Marzec 21, 2012, 03:51:43 PM
btw: co jest wtedy z taką postacią na olimpiadzie? Może taki z innej rasy startować normalnie?
Tak

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Russe

Cytat: Arimas w Marzec 21, 2012, 03:54:38 PM
Wbijasz lv 85
Kupujesz ten kamyk
Przy tych statuach od wyboru czwartej profesji, możesz wybrać dowolną na dowolnej rasie.
Przykład: Kamael Doombringer przebudzony w Othel Rogue, posiada skille rasowe kamaeli, statystyki kamaela wojownika, skille aktywne/pasywne Gladiatora
Przykład 2: Krasnal Maestro przebudzony w Aeroe Healer, posiada skille rasowe krasnali, statystyki krasnala healera(as delios says) skille Bishopa

Cytat: Horken w Marzec 21, 2012, 03:51:43 PM
Tak
Zgłaszam kolege z flutherbitch w sygnie to plusika. Tak prostego tłumaczenia dawno nie widziałem. Nawet debil by to zrozumiał.
A może by wrócić na oficjal :)

Cezary93

Cytat: Russe w Marzec 21, 2012, 04:02:26 PM
Tak prostego tłumaczenia dawno nie widziałem. Nawet debil by to zrozumiał.
Ta? A zapytaj HellSigna czy zrozumiał :D
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Arimas

Cytat: asdf1movie w Marzec 21, 2012, 05:07:16 PM
zagramy w butterfielda 3? http://www.youtube.com/watch?v=lSmuAHRqnZg&feature=g-all-u&context=G2e3198bFAAAAAAAAAAA
Obejrzałem 3:40.. zmarnowałem 3:40 min mojego życia :D
"długo się ładuje"
"Grafika taka jak w GTA4"
"Shotgun to.. karabin.. OK"

Jeżeli to jest chociaż w 10% poważne to...
NOTHING TO DO HERE

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Sesto

dzieki  za  lopatologiczne tlumaczenie   widze ze niezly  shit to jest :o

generalnie piszac sie na  server z takimi ratami i planujac  zostac jakis czas :D (nie mowie o 2 tygodniach) sie czlowiek raczej zastanawia czym chce grac   a nie  taki burdel  troche   teraz bedzie

Rickert

W tej grze sa kule po dziurach?

KUPUJE.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

ugh

Cytat: Arimas w Marzec 21, 2012, 03:54:38 PM
Wbijasz lv 85
Kupujesz ten kamyk
Przykład: Kamael Doombringer przebudzony w Othel Rogue, posiada skille rasowe kamaeli, statystyki kamaela wojownika, skille aktywne/pasywne Gladiatora

Przebudzony glad to othelo rogue? :noob: Zgłaszam go na minusa za wypisywanie nieprawdziwych informacji. 8)