Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Suchutki

Nie kumam tej jazdy na Alariona, przecież to spoko człowiek jest :(

TapMadls! - Const pt member.

kamiil

najlepiej to wczoraj było jak HB wpadło 14 v14 i  alarion zrobil pr zostawiając weekend party ALONE   hahaha  :D

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

tytusDeZoo

Tak PR zaraz po rozlozeniu waszego party ..  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Alarion

Cytat: kamiil w Marzec 23, 2012, 11:35:32 AM
najlepiej to wczoraj było jak HB wpadło 14 v14 i  alarion zrobil pr zostawiając weekend party ALONE   hahaha  :D

chyba fail Kamilku

Dałem komendę pr, bo 2 x party mage nie może siębić wśród mobów z 2 party summonerów (aoe damage vs single target damage) i dobrze o tym wiesz, dlatego całym czas siedzicie jak pieski z podkulonym ogonem za dupą ruskich i nie macie jaj zrobić PvP : )

Niestety party crazy week nie zdążyło dać PR, gdzie w sumei sam lotus biegał z mobami jak głupi i próbował nas nimi dobić, kiedy wasze party leżało już martwe

Za to dużo ciekawsza akcja była u was chwilę wcześniej, jak przebiegamy koło waszego pt, biegniemy do ruskich, wy już biegniecie im pomóc, ruskie walą PR (bez mobów, bez niczego) i padacie sami. A przecież tak bardzo chciałeś 14 vs 14 ; o

Także skończ ten cheap trolling Kamilku i wracaj do PvE i patrolowania orbisu w godzinach porannych : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

CytatTak PR zaraz po rozlozeniu waszego party ..

noo tak ale to bylo 14 v 7, gdzie po zergowaniu nas ,wpadli ruscy dostalismy resa i boom alarion pr i weekend party zostało same  :(

CytatZa to dużo ciekawsza akcja była u was chwilę wcześniej, jak przebiegamy koło waszego pt, biegniemy do ruskich, wy już biegniecie im pomóc, ruskie walą PR (bez mobów, bez niczego) i padacie sami. A przecież tak bardzo chciałeś 14 vs 14 ; o

tylko ze w czasie przerwy miedzy turami wiekszosc z mojego party  relog zeby nie stracic exp potow i na pvp poszedl tylko queem i dagger, a ruscy pr bo pewnie podobna sytuacja, ale ok pokonaliscie nas 14 v 2  :(

Russe

Cytat: Horken w Marzec 23, 2012, 10:46:41 AM
W skrócie ostatnie 3-4 strony.
Alarion pragnie PvP 7v7 - kamiile trollują ile wlezie.
Russe został obflamowany za jakąś pierdołę której nie jestem w stanie rozkminić.
Pada stwierdzenie, że L2 to gra PvE i stfu.
Marudzenie o frapsa, że nudny.
"GAL O SCHENGEN" :D
Baium flame
...
PR missclick - epic
Zajebiste podsumowanie :D
Dawno dobrego flame nie było a ostatnio jakby go przybyło  :afro: Ciekawe jak po weekendzie siegowo-TW będzie flame i sytuacja na serwerze wyglądać :)
A może by wrócić na oficjal :)

lempartus

Nom TW i siege mogą być naprawdę ciekawe.
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Alarion

Cytat: lempartus w Marzec 23, 2012, 12:20:49 PM

Nie będą ciekawe, bo będę tam tylko pierwszą godzinę , zanim do kumpli pojadę ; p ; p ; p

joke ofc

No zobaczymy, czy znów ruskie przyjdą wam pomagać : D 

@Kamilku
z ruskimi wpadliśmy tylko my, więc fail? To było dokładnie po skończeniu periodu, żeby uniknąć PvP z mobami, które wy tak uwielbacie, bo macie 10000 altów w pobliżu z rezami / b rezami : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

AsmWalker

Cytat: Alarion w Marzec 23, 2012, 12:24:18 PM
Cytat: lempartus w Marzec 23, 2012, 12:20:49 PM

Nie będą ciekawe, bo będę tam tylko pierwszą godzinę , zanim do kumpli pojadę ; p ; p ; p

joke ofc

No zobaczymy, czy znów ruskie przyjdą wam pomagać : D 

@Kamilku
z ruskimi wpadliśmy tylko my, więc fail? To było dokładnie po skończeniu periodu, żeby uniknąć PvP z mobami, które wy tak uwielbacie, bo macie 10000 altów w pobliżu z rezami / b rezami : )
A już myślałem :D
Tak btw dlaczego tak ciężko z healerami na tym serverze? Cp lf heal pm me  :shock:

lempartus

Oj Michał znów zaczynasz.
HI było aż 1 cp  i tyle. Jeśli się zapiszą do Aden to pewnie przyjdą na fragi w postaci Was lub Enclave.
Tak naprawdę zastanawiam się jaka bedzie frekwencja Redguard, bo od tego pewnie uzależnimy pomoc w zdobyciu zamku dla nich
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Arimas

Hey, na śniadanie zjadłem płatki owsiane
Jestem fajny?

Co to ku-_-wa ma być, forum o życiu prywatnym? wy-_-alać na pudelka czy inne G-_-

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Cytat@Kamilku

trzeba bylo dac pm to bysmy poczekali ;)

Err0rcrc

Cytat: Alarion w Marzec 22, 2012, 06:47:47 PM
oto zabawa na Baiumie. 3 party vs cholera wie ile vaeVictis (swoją drogą, chłopaki jaj nie mieli, by bić się drugi raz).

http://www.youtube.com/watch?v=sBEuFvJnpOs&feature=youtu.be

"KOR IS SOŁ FAKING DED" 
not?

Hehehehe :D:DD:D:D:D:D:D:D:D  kurcze czekałem na taki post :D
3 pt vs cholera ile wie vv (czyli tez 3 max 3.5 pt) biedne hb dostało taki wpierdol przy pierwszym podejściu że musieli poczekać aż połowa z nas będzie afk i zawołać swoje top pt na nasze random pt żeby i tak przegrać baiuma  :noob: :noob: :noob: Klejne zwycięstwo dla hb, tyle że ring dla vv  hahaha hahaha hahaha

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

asdf1movie

Cytat: kamiil w Marzec 23, 2012, 12:41:37 PM
Cytat@Kamilku

gdyby babcia miala wonsa to by była dziadkiem

Horken

Cytat: asdf1movie w Marzec 23, 2012, 12:52:25 PM
Cytat: kamiil w Marzec 23, 2012, 12:41:37 PM
Cytat@Kamilku

gdyby babcia miala wonsa to by była dziadkiem
albo transwestytą :P

btw: które TW było ekscytujące?
R.I.P. Ciapu

lempartus

jak leżysz w siege zone to pewnie dla Ciebie żadne.
Natomiast myślę że 2 tygodnie temu   OOC, Enclave, Vaevictis, HB na brak emocji i pvp nie mogą narzekać 
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Clovery

Cytat: Arimas w Marzec 23, 2012, 12:40:04 PM
Jestem fajny?

mmm kobyła owies na śniadanie dostała :D
murzyna nie cytuje bo brzydki :C

Arimas

Cytat: Clovery w Marzec 23, 2012, 01:34:13 PM
Jestem fajny?

Tak dokładniej to płatki owsiane, kandyzowana żurawina, jabłko i zalane gorącym mlekiem, trochę cukru do smaku  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dyma

Cytat: Err0rcrc w Marzec 23, 2012, 12:44:43 PM

Cytat: Alarion w Marzec 22, 2012, 06:47:47 PM
oto zabawa na Baiumie. 3 party vs cholera wie ile vaeVictis (swoją drogą, chłopaki jaj nie mieli, by bić się drugi raz).

http://www.youtube.com/watch?v=sBEuFvJnpOs&feature=youtu.be

"KOR IS SOŁ FAKING DED" 
not?

Hehehehe :D:DD:D:D:D:D:D:D:D  kurcze czekałem na taki post :D
3 pt vs cholera ile wie vv (czyli tez 3 max 3.5 pt) biedne hb dostało taki -_-' przy pierwszym podejściu że musieli poczekać aż połowa z nas będzie afk i zawołać swoje top pt na nasze random pt żeby i tak przegrać baiuma  :noob: :noob: :noob: Klejne zwycięstwo dla hb, tyle że ring dla vv  hahaha hahaha hahaha

z tego co wiem to chyba tylko pt gravedeegera liczyło na baiuma, my i mondaye czy potem umcyki poszliśmy tam tylko się pobić bo nikt nie będzie tracił kilku godz dla (niestety) gównianego baiuma. Jak poszło w VV hasło na klanowym żeby nie oddawać flagi to sobie poszliśmy. A o baiumie to nikt z nas nawet nie myślał ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Arimas

Srsly na co komu baium..
rozumiem jakby była możliwość blessed ala antek/valdek

Clovery

Cytat: Arimas w Marzec 23, 2012, 01:49:55 PM
Cytat: Clovery w Marzec 23, 2012, 01:34:13 PM
Jestem fajny?

Tak dokładniej to płatki owsiane, kandyzowana żurawina, jabłko i zalane gorącym mlekiem, trochę cukru do smaku  :D

teraz jestem zazdrosna Q.Q

A i oddam zakena w dobre ręce, l2 ogólnie ssie ^.^

Sm0ke

Horken

Się żebraki rzucą teraz ^^

@lemp
tru ^^
R.I.P. Ciapu