Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

WollferDrHouse

Hmmm HB ma 6-7 PT 50 osob + -  coz za zerg, a twoj  turbo klan VeaVictis ile ma party 10-12 wiecej? Podniecasz sie ze kogos zabiliscie ludzi w nie pelnym party, a wczoraj nasze pt kontra wasze przykro bylo patrzec jak skladaliscie sie jak domki z kart, tylko nie pisz ze roznica lvli bo u nas 6 osob ma 95 i iss 93 ups. A co do zmieniania klanow przez party Amber sam stwierdziles ze skakali tylko do dobrych klanow czyli twojemu to nie grozi ze zobaczycie ich w swoich szeregach.

Sesto

Cytat: Russe w Kwiecień 03, 2012, 02:47:20 PM
Cytat: Err0rcrc w Kwiecień 03, 2012, 02:30:38 PM
Najpierw byliście w ooc (największy zerg), później ooc zaczęło troszkę odstawać od hi (najwyższe lvl'e) , to ogon podkulili i do hi, hb zaczęło rosnąć w siłę to  do hb.
Chodzi mi o to że się rozpisujecie że jesteście tacy owacy, a skaczecie do klanu który aktualnie jest najlepszy, troszkę to dziwne  :shock:
Miło mi, że piszesz, że HB to najlepszy klan :)

propaganda nie przyzwyczajaj sie

uff udalo sie dobic  89:P  bylo 20%nawet na 90  ale zniklo :P

Alarion

Ale co ty chcesz ełłoł? 5 vs 3 dostaliscie (akurat z delisoem szlismy na daily sos). 2 vs 3 tez dostaliscie (bo assysty ni chuhu nie ogarniacie). Party vs party dostaliscie i 2 pt vs 2 tez dostaliscie. Wiec o co chodzi legendzie Lancera? : ) chcesz miec wiecej pt do pomocy? Idz do OOC, wiecej wara bedzie. Vv to na masowki spada.

@kamilek

Tak jak ci dyma napisal. Wasze party to dno na pvp i nie potraficie walczyc bez ruskich za waszymi plecami. Tak jak powiedzialem, wyzwanie dla twojego lol party: wytrzymajcie party vs party dluzej niz 5 min przeciw nam. Fanto wrocil, macie hero lepszy gear i lvle, a nadal jestesc ie handless pussy pve grupa, ktora tylko glosno szczeka i trolluje na forum : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

ok   :D nie płacz juz :D

TTerrorPropaganda

Cytat: Alarion w Kwiecień 03, 2012, 03:00:46 PM
Ale co ty chcesz ełłoł? 5 vs 3 dostaliscie (akurat z delisoem szlismy na daily sos). 2 vs 3 tez dostaliscie (bo assysty ni chuhu nie ogarniacie). Party vs party dostaliscie i 2 pt vs 2 tez dostaliscie. Wiec o co chodzi legendzie Lancera? : ) chcesz miec wiecej pt do pomocy? Idz do OOC, wiecej wara bedzie. Vv to na masowki spada.

@kamilek

Tak jak ci dyma napisal. Wasze party to dno na pvp i nie potraficie walczyc bez ruskich za waszymi plecami. Tak jak powiedzialem, wyzwanie dla twojego lol party: wytrzymajcie party vs party dluzej niz 5 min przeciw nam. Fanto wrocil, macie hero lepszy gear i lvle, a nadal jestesc ie handless pussy pve grupa, ktora tylko glosno szczeka i trolluje na forum : )

Rodzice to muszą być z ciebie zajebiście dumni :)

Err0rcrc

hmm lepszy niż ruskie jesteś :D 2 vs 3 wygraliśmy(ja tokarz vs maxvel sroda i dager) . 3 vs 3 wygraliśmy z 5 razy. I ojć 3 vs 6 przegraliśmy :D (ty środa żal dager maxvel delios + iss ). Skoro u mnie assysta ssie, to co ssie u was że w pt z healerem skladacie się jak zapałki na ludzi z isse ?:P I nie kampiłem spawna ;]  Party vs party nigdy się z wami nie biliśmy 2 pt vs 2 pt dostaliśmy ;p
I jakbym chciał mieć pt do pomocy to bym do hb poszedł. Ale byłem widziałem, walnąłem klocka w ch i wyszedłem bo kupą wali.

Chodzi mi o to że skoro ktoś lubi pvp to powinien grać w klanach które biją się z najsilniejszymi klanami a nie dołączać do nich 8) Chyba że się nie znam i nie wiem  :beksa:

Dr.house vv ma 5 pt i żadne nie jest 95 +  :noob:

Tak no niestety klan z 7 pt 95 + nie może być najgorszy :)

I misiu uszaty gdzieś ja pisałem że vv to super klan ?  :noob:

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

Delios

Archeage <3

Err0rcrc

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Err0rcrc

Arimas

Cytat: Err0rcrc w Kwiecień 03, 2012, 04:06:24 PM
ile masz lat arimas ? ;>
Więcej niż 18 i nigdy nie byłem w Węgorzewie  :afro:

Janga pytałeś? :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Ptyśku, nie pamiętam bym od ciebie wczoraj wyglebił, więc sorry. Nie wiem czemu maxwer z resztą tam leżeli gdy się portnęliśmy, ale potem byliśmy sami z Deliosem (na boku trochę) i was we 2 ścisnęliśmy. Wiesz, mało mnei interesują inni z innych pt.

@Kamilku

Przyjmujesz wyzwanie? Zawalczyć i wytrzymać min 5 min, czy pussy? : )

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Kwiecień 03, 2012, 04:14:53 PM
Ptyśku, nie pamiętam bym od ciebie wczoraj wyglebił, więc sorry. Nie wiem czemu maxwer z resztą tam leżeli gdy się portnęliśmy, ale potem byliśmy sami z Deliosem (na boku trochę) i was we 2 ścisnęliśmy. Wiesz, mało mnei interesują inni z innych pt.

@Kamilku

Przyjmujesz wyzwanie? Zawalczyć i wytrzymać min 5 min, czy pussy? : )
czy
Kamil wybieraj  :D

AsmWalker

Alarion

nie no, cwaniaczy troll mały, a od 2 miesięcy queem i on i wilde unikają PvP : )

To co chłopaki, nawet 5 min nie podejmiecie się? Chcieliśmy sprawdzić, czy takie żałosne handless pt (nie mówię o Tobie Wilde) damy radę zjechać poniżej 5 minut (((

Cat Drama Maker

Err0rcrc

Cytat: Arimas w Kwiecień 03, 2012, 04:11:54 PM
Cytat: Err0rcrc w Kwiecień 03, 2012, 04:06:24 PM
ile masz lat arimas ? ;>
Więcej niż 18 i nigdy nie byłem w Węgorzewie  :afro:

Janga pytałeś? :D
Ty nie ma go od paru dni ;x

Delios

Archeage <3

LinC

skoro party kamila jest takie handless to po co za nim latasz od 2miesiecy i chcesz to pvp ?? no sorry ale smieszne to troche...poszukajcie ich po orbis chwile, zabijcie 1, 2 ,3... razy dajcie screena/frapsa i sie branzlujcie reszte czasu...
gorzej niz dzieci :F

ganiasz za nim jak pies za suka

kamiil

Alarion

Cytat: LinC w Kwiecień 03, 2012, 04:56:52 PM
skoro party kamila jest takie handless to po co za nim latasz od 2miesiecy i chcesz to pvp ?? no sorry ale smieszne to troche...poszukajcie ich po orbis chwile, zabijcie 1, 2 ,3... razy dajcie screena/frapsa i sie branzlujcie reszte czasu...
gorzej niz dzieci :F

ganiasz za nim jak pies za suka

bo troll kozaczy, a tylko a dupką ruskich się chować umie i zastanawiam się, czy w ogóle umieją podjąc choć odrobinę wyzwania  : )

Cat Drama Maker

LinC

ale czemu Ci to tak przeszkadza ?? Kamil cie prowokuje i robi to skutecznie, a ty latasz jak nawiedzony :F
ja to nawet na forach w trakcie gry sie nie udzielam w tematach bo i tak zawsze jest ta sama gadka, ten jedzie tego ten tamtego, ci jada na programach tamci bez, bezsens...

jak juz pisalem, znajdzcie ich w orbis powalczcie z 2-3x i tyle, sorry ale na 95+ jest tylko 1lokacja do expa wiec to chyba nie problem przez 2mc kogos tam znalezc

kamiil

alarion boli cie wczorajszy carpet na 2 pietrze widze, placzesz o tych russ i placzesz

https://forum.4game.com/showthread.php?t=8941&page=4&p=77077#post77077  :beksa:

roli

jaka jest najlepsza postać w tej grze?