Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NotTheFakeTazman

Cytat: Abruzzi w Kwiecień 11, 2012, 02:20:05 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Kwiecień 11, 2012, 01:58:36 PM
Dziwisz sie ? Na rpg jego party bylo najmocniejszym party na serverze a jedyne 9vs9 jakie przegrywalismy to byl jakis przypadek a i tak wtedy szedl mega rage to sie nie dziwie ze tutaj po 3miesiacach oklepu od doslowanie kazdego cale party mu quitnelo. Co do klanu to na rpg mial u siebie top5 party na serverze i nasi enemy byli -_-' ponizej minuty z przewaga typu 50vs80+ i zawsze byla z nich pompa ze caly server zrekrutuja.

Do takich rzeczy dopisuj w jakim etapie serwera tak się działo bo ludzie którzy nie grali na rpg mogą sobie pomyśleć że OOC było top od początku do końca.

no masz racje przez pierwsze 2 miesiace servera ruskie rozjebaly server totalnie po czym quitneli ^^

pokit

Cytat: NotTheFakeTazman w Kwiecień 11, 2012, 01:58:36 PM
jak juz chyba wszystkie top party quitnely poza kardim/alarionem/sagara awaken moze cos pograc jako party

jedne top pt quituja, na ich miejsce przychodza nowe a od nas tez screem niedawno dostal :) i bylo qq bo sie komus tam szoty skonczyly :)

LinC

Cytat: lempartus w Kwiecień 11, 2012, 02:07:32 PM
HB to akurat ma mass rekrutację. Dzisiaj rano widziałem 116 osób w klanie, więc chyba nie myślą o ucieczce.
po tym jak Amber, NoExcuse, Week CP wyszlo z HI i wrocilo do HB klan zmienil sie strasznie, cala masa randomow i nie gralo mi sie tam juz tak przyjemnie jak przed wstapieniem do HI, tak naprawde byly rekrutowane party jak i osoby ktore byly przez klan HB wysmiewane wczesniej

lempartus

no i później znajduje się w klanie taki koleś z Aurory o nicku Xplo, którego wystarczy raz zabić i z klanu wychodzi
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

xkurakx

Cytat: Alarion w Kwiecień 11, 2012, 11:21:32 AM

powiem więcej, taki lol Queem co kozaczy kim to on niby na PvP nie był, w swoim filmiku a ka "Klikam skille z myszki bo jestem jednoręcznym graczem"
-_-' sie od jednorękich. Ja jedną reką i to na dodatek lewą wbiłem 90 i zaliczyłem trochu pvp, więc jednak można :P

alite

Cytat: xkurakx w Kwiecień 11, 2012, 04:16:13 PM

powiem więcej, taki lol Queem co kozaczy kim to on niby na PvP nie był, w swoim filmiku a ka "Klikam skille z myszki bo jestem jednoręcznym graczem"
-_-' sie od jednorękich. Ja jedną reką i to na dodatek lewą wbiłem 90 i zaliczyłem trochu pvp, więc jednak można :P
ja tam tylko od f1-f7 klikam łapą reszta myszka i jakoś tak strasznie nie lamiłęm jak niektórzy mega pro nostromo ftw itd :D ważne żeby sie wygodnie grało i tyle :D

xkurakx

Cytat: alite w Kwiecień 11, 2012, 04:29:25 PM
Cytat: xkurakx w Kwiecień 11, 2012, 04:16:13 PM

ja tam tylko od f1-f7 klikam łapą reszta myszka i jakoś tak strasznie nie lamiłęm jak niektórzy mega pro nostromo ftw itd :D ważne żeby sie wygodnie grało i tyle :D
Nostromo śmierdzi. Ja mam 3 paski podbindowane pod klawisze i jestem zadowolony. A po 3 miechach gipsu cieżko mi sie było w ogóle na 2h przestawić :P

WiLdEcaRd

Cytat: LinC w Kwiecień 11, 2012, 03:19:32 PM
Cytat: lempartus w Kwiecień 11, 2012, 02:07:32 PM
HB to akurat ma mass rekrutację. Dzisiaj rano widziałem 116 osób w klanie, więc chyba nie myślą o ucieczce.
po tym jak Amber, NoExcuse, Week CP wyszlo z HI i wrocilo do HB klan zmienil sie strasznie, cala masa randomow i nie gralo mi sie tam juz tak przyjemnie jak przed wstapieniem do HI, tak naprawde byly rekrutowane party jak i osoby ktore byly przez klan HB wysmiewane wczesniej
Kiedyś to było nie dopuszczalne teraz to norma,kolejny aspekt gry na który wszyscy przymykają oko a tak naprawde jest to kary godne,taki brak selekcji naturalnej gdzie złamasów i kolejarzy system sam wyłapywał i napiętnował do mametu wyjazdu z serversa.
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

AyGo

Evander gdzie film z toi QQ Czy najpierw musisz do lazienki?
AyGo

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Evander

Cytat: AyGo w Kwiecień 11, 2012, 08:45:38 PM
trzeba nie było zabijać naszych na subach qq
Aurora Clan Leader - retired
sQam sQuad Member
Evander - 1st Tyrr Warrior TRUE HERO on Core

Alarion

btw co to za polaczek po pvp pod istiną mówił, żebym raport zdał na forum? : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Delios

Archeage <3

Fatality

Sprzedam nostromo, tą lepszą, starszą wersję.. pm jak ktoś chętny :)

Polopiryn

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

siedle

NAIA:  ADV 85 - Sold
CORE:  OTHEL 98 - Sold
CORE:  FEO 94 - i już nie rośnie :(

Russe

A może by wrócić na oficjal :)

WiLdEcaRd

Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

AsmWalker

siedle

Zdechły serwer to i zero krzyku ......

:afro:
NAIA:  ADV 85 - Sold
CORE:  OTHEL 98 - Sold
CORE:  FEO 94 - i już nie rośnie :(

AyGo

Cytat: Evander w Kwiecień 11, 2012, 09:50:26 PM
Cytat: AyGo w Kwiecień 11, 2012, 08:45:38 PM
trzeba nie było zabijać naszych na subach qq
Ahahah ciekawe kogo?
Doctor i spolka PKjacy w toi to wasze suby/chary?
AyGo