Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Itherus

masakra to byl najdłuższy post... chyba wygrałaś główna nagrodę.

DredziQ

TastyB

Cytat: Itherus w Kwiecień 26, 2012, 12:13:45 PM
masakra to byl najdłuższy post... chyba wygrałaś główna nagrodę.

sorry ale juz bardzo dlugo mnie "draznily" jego wypowiedzi... nazbieralo sie najzwyczajniej...
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Shen

Cytat: TastyB w Kwiecień 26, 2012, 11:44:13 AM
Cytat: TTerrorPropaganda w Kwiecień 26, 2012, 09:49:55 AM
Ciekawe czy największy z celebrytów społeczności Core , wszyscy wiedza o kogo chodzi. Zbiera już na nowy komputer, bo jak dodadzą nowe lokacje trzeba będzie mieć kompa , no właśnie jakiego?. Chyba ze się ma jak Lempartus internet nie po kablu który się zwija i powoduje to lagi, potem nie dziwota ze jak ma w jednym miejscu parę k ludzi to mu nic nie przycina....

Czytam ten temat od miesiaca albo i dluzej i zawsze sobie obiecywalam, ze nie bede sie wcinac w "obce" wojny. Obiecywalam sobie tez (parenascie lat temu), ze na zadnym z forum nie bede miala ostrzezenia ale Ty kolego wystawiasz mnie na najgorsza chyba probe...

Czytajac Ciebie ma sie wrazenie, ze Ci placa za to, ze ten serwer w koncu zamkna. Mam wrazenie albo ogromnej interesownosci albo ogromnego zalu.

Piszesz, ze spedziles z ta gra 7lat a wiele bys zmienil - zmieniaj... nikt Ci tego nie broni - napisz swoja fantastyczna i idealna gre.

Piszesz, ze sa lepsze gry a ciagle marnujesz czas piszac tutaj posty... Zrob cos dla siebie i odetnij sie od tego tematu a wyjdzie Ci to na zdrowie. Arimas tez przestal grac i tez krytykuje ale nie w tak "plaski" sposob jak Ty... Przestan juz sie osmieszac i idz sobie stad.

Piszesz o gownianym silniku... Tak..! On jest gowniany i gowno z tym zrobimy ale dalej tutaj gramy bo chcemy tutaj grac i Tobie gowno do tego - idz sie wyplacz piszac do "Przyjaciolki" bo tutaj Twoje wywody nikogo nie interesuja.

Piszesz, ze nie da sie grac na siege... TW... Tak..! To prawda ale wyobraz sobie, ze niktorzy nie graja po to, zeby ownic i byc najlepszym... Niektorzy graja po to zeby grac z ludzmi ktorzy sa warci tego zeby z nimi grac siedzac razem na TS - nie majac fortecy, nie majac zamku, nie mogac sie pochwalic setkami frapsow i tego typu rzeczami... Niektorzy graja tutaj dlatego bo graja ze soba na serwerze ktory ma szanse na to zeby przetrwac dluzej niz 2 lata. Nie odpowiada nam kronika, 4 profesje ktore masakruja dotychczasowe L2, zasady, system PK, "wodotryski", nowe oly, i caly ten shit ale NIEKTORZY POPROSTU GRAJA ZE SOBA W KLANIE.

Wez to zaakceptuj w koncu bo czytanie Twoich wypocin i zali moze powodowac niestrawnosc. Niechcesz w to grac i git..! Tylko na cholere ciagle tutaj jestes? Niemasz nic ciekawszego do roboty w real live? Nie wyszla jeszcze ciekawsza gra?

Zostaw Alariona, niech bedzie celebryta jezeli sobie tego zyczy - Tobie gowno do tego.

Zostaw Lemparta (ostatnio sie do niego przysrales i do teraz niemam pojecia o co), niech se gra bez lagow - Tobie gowno do tego.

Zostaw wymagania gry, niech beda kosmiczne - Tobie gowno do tego bo juz w to nie grasz i Ciebie to nie dotyczy.

Chcesz zeby ta gra "zdechla"... Tutaj mam przykra informacje dla Ciebie - ta gra nie zdechnie dopoki sa ludzie ktorzy beda chcieli w nia grac... Pomimo lagow, 2fps na siege, scin, starego silnika, freezow po 60s (albo i lepiej), -_-' systemu PK, nowych poronionych klas po przebudzeniu, niedopracowaniu gry (np klasy do Q na TW), botow (ktorych malo co widac na Core) i czego tam sobie jeszcze nie wymyslisz... NIEKIEDY LUDZIE GRAJA W JAKAS GRE TYLKO DLATEGO ZE GRAJA W NIA Z OKRESLONA GRUPA LUDZI... W wielu przypadkach rownie dobrze mogloby to byc skladanie dlugopisow albo klejenie modeli samolotow :>

Mam wrazenie, ze kiedys fantastycznie sie bawiles w ta gre... W klanie, z fajnymi ludzmi, moze nawet na TS... Mysle, ze wlasnie Ci tego brakuje... Tyle, ze to nie nasza wina, ze juz niema tamtych ludzi, tamtego klanu i tamtego klimatu... wiec wrzuc na luz czlowieku bo moze (ale tylko moze...) niektorzy jeszcze moga sie pochwalic taka zabawa na wlasnie takim poziomie - i gowno nas obchodzi i silnik... i lagi... i freezy... i ta kronika tez... :D

Pozdrawiam i zycze milego dnia
tl;dr

TTerrorPropaganda

Ciekawe czy największy z celebrytów społeczności Core , wszyscy wiedza o kogo chodzi. Zbiera już na nowy komputer, bo jak dodadzą nowe lokacje trzeba będzie mieć kompa , no właśnie jakiego?. Chyba ze się ma jak Lempartus internet nie po kablu który się zwija i powoduje to lagi, potem nie dziwota ze jak ma w jednym miejscu parę k ludzi to mu nic nie przycina....

Czytam ten temat od miesiaca albo i dluzej i zawsze sobie obiecywalam, ze nie bede sie wcinac w "obce" wojny. Obiecywalam sobie tez (parenascie lat temu), ze na zadnym z forum nie bede miala ostrzezenia ale Ty kolego wystawiasz mnie na najgorsza chyba probe...

Czytajac Ciebie ma sie wrazenie, ze Ci placa za to, ze ten serwer w koncu zamkna. Mam wrazenie albo ogromnej interesownosci albo ogromnego zalu.

Piszesz, ze spedziles z ta gra 7lat a wiele bys zmienil - zmieniaj... nikt Ci tego nie broni - napisz swoja fantastyczna i idealna gre.

Piszesz, ze sa lepsze gry a ciagle marnujesz czas piszac tutaj posty... Zrob cos dla siebie i odetnij sie od tego tematu a wyjdzie Ci to na zdrowie. Arimas tez przestal grac i tez krytykuje ale nie w tak "plaski" sposob jak Ty... Przestan juz sie osmieszac i idz sobie stad.

Piszesz o gownianym silniku... Tak..! On jest gowniany i gowno z tym zrobimy ale dalej tutaj gramy bo chcemy tutaj grac i Tobie gowno do tego - idz sie wyplacz piszac do "Przyjaciolki" bo tutaj Twoje wywody nikogo nie interesuja.

Piszesz, ze nie da sie grac na siege... TW... Tak..! To prawda ale wyobraz sobie, ze niktorzy nie graja po to, zeby ownic i byc najlepszym... Niektorzy graja po to zeby grac z ludzmi ktorzy sa warci tego zeby z nimi grac siedzac razem na TS - nie majac fortecy, nie majac zamku, nie mogac sie pochwalic setkami frapsow i tego typu rzeczami... Niektorzy graja tutaj dlatego bo graja ze soba na serwerze ktory ma szanse na to zeby przetrwac dluzej niz 2 lata. Nie odpowiada nam kronika, 4 profesje ktore masakruja dotychczasowe L2, zasady, system PK, "wodotryski", nowe oly, i caly ten shit ale NIEKTORZY POPROSTU GRAJA ZE SOBA W KLANIE.

Wez to zaakceptuj w koncu bo czytanie Twoich wypocin i zali moze powodowac niestrawnosc. Niechcesz w to grac i git..! Tylko na cholere ciagle tutaj jestes? Niemasz nic ciekawszego do roboty w real live? Nie wyszla jeszcze ciekawsza gra?

Zostaw Alariona, niech bedzie celebryta jezeli sobie tego zyczy - Tobie gowno do tego.

Zostaw Lemparta (ostatnio sie do niego przysrales i do teraz niemam pojecia o co), niech se gra bez lagow - Tobie gowno do tego.

Zostaw wymagania gry, niech beda kosmiczne - Tobie gowno do tego bo juz w to nie grasz i Ciebie to nie dotyczy.

Chcesz zeby ta gra "zdechla"... Tutaj mam przykra informacje dla Ciebie - ta gra nie zdechnie dopoki sa ludzie ktorzy beda chcieli w nia grac... Pomimo lagow, 2fps na siege, scin, starego silnika, freezow po 60s (albo i lepiej), -_-' systemu PK, nowych poronionych klas po przebudzeniu, niedopracowaniu gry (np klasy do Q na TW), botow (ktorych malo co widac na Core) i czego tam sobie jeszcze nie wymyslisz... NIEKIEDY LUDZIE GRAJA W JAKAS GRE TYLKO DLATEGO ZE GRAJA W NIA Z OKRESLONA GRUPA LUDZI... W wielu przypadkach rownie dobrze mogloby to byc skladanie dlugopisow albo klejenie modeli samolotow :>

Mam wrazenie, ze kiedys fantastycznie sie bawiles w ta gre... W klanie, z fajnymi ludzmi, moze nawet na TS... Mysle, ze wlasnie Ci tego brakuje... Tyle, ze to nie nasza wina, ze juz niema tamtych ludzi, tamtego klanu i tamtego klimatu... wiec wrzuc na luz czlowieku bo moze (ale tylko moze...) niektorzy jeszcze moga sie pochwalic taka zabawa na wlasnie takim poziomie - i gowno nas obchodzi i silnik... i lagi... i freezy... i ta kronika tez... :D

Coś pięknego popłakałem się aż ze śmiechu, otóż zdradzę ci tajemnice warto poświecić 2 min na napisanie 3 linijek tekstu, by komuś potem żyłka pękała, a twój teks jest tego dowodem. Prosta zasada uderz w stół a odezwą się nożyce...

Pś Lempartus starałem się nie trolowac w twoja stronę mimo ze czasem się o to prosiłeś , bo uważałem ze jesteś w porządku. Ale jak ostatnio zacząłeś dołączać do "obrońców" i pisać głupoty typu " na starcie było parę k osób i nie było lagow" to aż mi ręce opadają

TastyB

@TTerrorPropaganda

dyskusja z Toba to jak kopanie sie z koniem...

(gra slow calkowicie nie zamierzona)

...
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

lempartus

Wiesz z tego co pamiętam swego czasu zachowywałeś się zupełnie normalnie, można było z Tobą pogadać.
Ale to co teraz odstawiasz to jakaś drama. Zachowujesz się niczym Macierewicz szukający na siłę teorii o zamachu w Smoleńsku.
jego też ostatnio pytali czy wziął tabletki...

Piszesz że masz niezły ubaw ze spinki innych. Otóż, jeśli tego nie zauważyłeś nikt się nie spina tylko się wszyscy z Ciebie, a raczej głupot które piszesz śmieją
Naprawdę to wygląda żałośnie.
Wiem że to jest trolling itd ale naprawdę robiony w żałosny sposób.

Tak jak Basia napisała znamy wady tej gry ale lubimy w nią grać pewnie dlatego że dookoła nas są ludzie dla których warto to robić. Pewnie gdyby ich nie było nikt z nas nie traciłby na nią czasu.

Prośba wrzuć na luz i zacznij się normalnie zachowywać bo szkoda czasu na takie głupoty.
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Shen

Cytat: lempartus w Kwiecień 26, 2012, 12:39:45 PM

Piszesz że masz niezły ubaw ze spinki innych. Otóż, jeśli tego nie zauważyłeś nikt się nie spina tylko się wszyscy z Ciebie, a raczej głupot które piszesz śmieją

Prośba wrzuć na luz i zacznij się normalnie zachowywać bo szkoda czasu na takie głupoty.
Ten fragment pasuje idealnie do jednego pajaca z forum.

lempartus

Na poprawę humoru

Chirurg z Izraela mówi: "U nas medycyna jest tak zaawansowana, ze jesteśmy w stanie obciąć facetowi jaja, przeszczepić drugiemu i juz po 6-ciu tygodniach będzie biegać w poszukiwaniu pracy". Chirurg z Niemiec mówi na to: "Chwale bardzo za takie osiągnięcia, ale to i tak mało. U nas jesteśmy w stanie wyciąć komuś połowę mózgu, przeszczepić drugiej osobie i już po 4-ech tygodniach będzie latać w poszukiwaniu pracy". Rosyjski chirurg włącza się: "Panowie! Niewątpliwie są to osiągnięcia, ale nie ma co ich równać z naszymi! Jesteśmy w stanie wyciąć polowe serca człowiekowi, przeszczepić drugiemu i już po 2-och tygodniach będzie biegać jak nowonarodzony w poszukiwaniu pracy". Polski Chirurg na to: "Panowie, wasze badania i osiągnięcia są godne podziwu, ale jakaż to pomoc dla jednego człowieka? U nas w Polsce jak 5 lat temu zgarnęliśmy jednego faceta bez jaj, bez mózgu i bez serca. Zrobiliśmy z niego premiera i teraz... cały kraj szuka pracy!
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Sesto

brawo lemp jak zawsze spokojna i wywazona   wypowiedz  wielki plus dla ciebie za nadzieje   iz w tym  szalenstwie sa jeszcze ludzie dajacy temu krajowi jakas przyszlosc

RedHarvester

Przestań płakać bo ,aż się niedobrze robi.
cashed out

TTerrorPropaganda

Wiesz z tego co pamiętam swego czasu zachowywałeś się zupełnie normalnie, można było z Tobą pogadać.
Ale to co teraz odstawiasz to jakaś drama. Zachowujesz się niczym Macierewicz szukający na siłę teorii o zamachu w Smoleńsku.

Wiem że to jest trolling itd ale naprawdę robiony w żałosny sposób.

Tak jak Basia napisała znamy wady tej gry ale lubimy w nią grać pewnie dlatego że dookoła nas są ludzie dla których warto to robić. Pewnie gdyby ich nie było nikt z nas nie traciłby na nią czasu.

Nigdy nie uważałem i uważać nie będę to forum za coś normalnego i gdzie należało by się tak zachowywać. Przede wszystkim ta cześć forum na pewno nie dotyczy gry LINEAGE 2. Piszą tu tylko osoby które po przez grę chcą sobie coś udowodnić, prześcigać kto ma większego skilla, lvl, kto zabija mniej lub więcej mobów. Kto jest PvP masterem a kto nie, kto jest w super klanie ownujacym cały serwer. Naprawdę nie dostrzegasz chorego podejścia  osób wypowiadających się na temat swojej zajebistosci. Ludzie pokroju "celebrytow" śmieszą mnie i nie mam zamiaru przestawać się z nich nabijać, ci którzy naprawdę chcą pograć w ta grę dla przyjemności nie wypowiadają się tu, bo i w jakim celu?

Redbox

A ja tylko sprzedawalem bufki po duzej cenie bo chwilowo nie bylo innego isssa online:D a Tu burza taka ze drogo a i tak kupuja:D

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

perfekcyjne porównanie ; )

Wiosenna ofensywa koni ruszyła ; o

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

AsmWalker

Haha wes ogarnij koles  :D
Ostatnio przejrzałem swoją friendliste w grze i uznałem, że przypomina troche Friend quit liste a nie friendliste . Szkoda, że tyle fajnych graczy jednak qutineło z tych lub innych powodów.

Deric

lol ale na każdym serwerze z dnia na dzień quitują ludzie i nic w tym dziwnego, żebym liczył ile osób ze mną grało a ile już nie gra to bym się załamał dawno temu

Qra

Czytam ten temat od miesiaca albo i dluzej i zawsze sobie obiecywalam, ze nie bede sie wcinac w "obce" wojny. Obiecywalam sobie tez (parenascie lat temu), ze na zadnym z forum nie bede miala ostrzezenia ale Ty kolego wystawiasz mnie na najgorsza chyba probe...........................................

Możesz czuć się bezpiecznie bo tak długiego posta nikt nie przeczyta.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

bula

Cytat: Qra w Kwiecień 26, 2012, 02:12:39 PM

Czytam ten temat od miesiaca albo i dluzej i zawsze sobie obiecywalam, ze nie bede sie wcinac w "obce" wojny. Obiecywalam sobie tez (parenascie lat temu), ze na zadnym z forum nie bede miala ostrzezenia ale Ty kolego wystawiasz mnie na najgorsza chyba probe...........................................

fail

Qra

Cytat: bula w Kwiecień 26, 2012, 02:37:40 PM

fail
Przeczytałeś całość to gratulacje, ciekawe ile osób przestało po 1 akapicie.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Neural

Cytat: Qra w Kwiecień 26, 2012, 02:51:09 PM
Cytat: bula w Kwiecień 26, 2012, 02:37:40 PM

fail
Przeczytałeś całość to gratulacje, ciekawe ile osób przestało po 1 akapicie.

Fail
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99