Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Shen

Cytat: Polopiryn w Kwiecień 29, 2012, 09:58:34 AM
Asm
  • idiotą to jednak człowiek się rodzi
Wystarczy wziąć buffka na talking island i pk nic Ci nie zrobi, wiec moga sobie tam biegac.

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

AsmWalker

Cytat: Polopiryn w Kwiecień 29, 2012, 09:58:34 AM
Asm
  • idiotą to jednak człowiek się rodzi
Dzięki a teraz idz i poexp sobie i pobaw się w pve :) A na Bufek i tak mielismy swój sposób. Polopiryn coś czuję ci moja postać pk troche napsuła krwi na talking  :D

WlodzimierzSzaranowicz

Oprócz ygdrasill jeszcze był gantz. On też sporo pekował w poprzednich tygodniach / miesiącach. Teraz został już tylko doctor + astrael + saguro o ile dobrze pamiętam. Mają PK CP i biegają po ToI bijąc low levele, a dodatkowo wyśmiewają swe ofiary poprzez macro. Niezły ubaw tam mają  :D

AsmWalker

Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Kwiecień 29, 2012, 03:26:56 PM
Oprócz ygdrasill jeszcze był gantz. On też sporo pekował w poprzednich tygodniach / miesiącach. Teraz został już tylko doctor + astrael + saguro o ile dobrze pamiętam. Mają PK CP i biegają po ToI bijąc low levele, a dodatkowo wyśmiewają swe ofiary poprzez macro. Niezły ubaw tam mają  :D
Nom Gantz też swego czasu ładnie działał . Fajna zabawa takie pekowanie  :)

Kard

Cytat: AsmWalker w Kwiecień 29, 2012, 02:36:01 PM
Dzięki a teraz idz i poexp sobie i pobaw się w pve :) A na Bufek i tak mielismy swój sposób. Polopiryn coś czuję ci moja postać pk troche napsuła krwi na talking  :D
pve trochę ciekawsze i trudniejsze od twojej zabawy, ale jak się wpiwredal non stop na swoim poziomie dostaje to cóż dobre i to
i musi to mieć duży związek z epenisem...
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

AsmWalker

Cytat: Kard w Kwiecień 29, 2012, 04:13:04 PM
Cytat: AsmWalker w Kwiecień 29, 2012, 02:36:01 PM
pve trochę ciekawsze i trudniejsze od twojej zabawy, ale jak się wpiwredal non stop na swoim poziomie dostaje to cóż dobre i to
i musi to mieć duży związek z epenisem...
Pve ciekawsze i trudniejsze nie bądz smieszny ... Skąd masz informacje ze dostaje na moim poziomie ? Idz dalej bij swoje mobki i myśl, że jestes pro

Shen

Idz pokonaj amber party jak jesteś taki twardziel.

Alarion

Cytat: Shen w Kwiecień 29, 2012, 04:33:48 PM

a ty idź ownić i robić QQ w TERA. Do tej pory była to twoja najmocniejsza strona, nie zawiedź comunity TERY tym razem.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

AsmWalker

Cytat: Shen w Kwiecień 29, 2012, 04:33:48 PM
Spoko nie ma sprawy  :o

WlodzimierzSzaranowicz

Swoją drogą dziwne, że nc soft nie usunął opcji pekowania skoro niektórzy ludzie tak strasznie płaczą. Wręcz ułatwili masowe pekowanie. Każdy jeden pk ma bound set+weapon, których nie da się dropnąc i może pekowac do śmierci.  8) Pekowanie w starszych kronikach było o wiele trudniejsze, bo dropiło się EQ, a tutaj? EQ full bound = zero dropów  :afro: 

Dzondzy

roli

broń z augu można nawet wydopić na pk ;)

WlodzimierzSzaranowicz

Dzondzy

Ziomek, poczytaj i wtedy ewentualnie możemy wejść w dyskusje.

Trololo aka Kamillek  :noob:

WlodzimierzSzaranowicz

Cytat: Dzondzy w Kwiecień 29, 2012, 05:43:42 PM

Do kogo ty to piszesz?

Clovery

jeśli masz 31+ pk, to możesz dropić wszystko ;)

WlodzimierzSzaranowicz

Wszystko prócz bound itemów, bo ich nie dropniesz nawet mając 30000 pk

Espr1t

Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Kwiecień 29, 2012, 05:44:54 PM
Cytat: Dzondzy w Kwiecień 29, 2012, 05:43:42 PM

Do kogo ty to piszesz?

Pisał to do Ciebie, jeżeli mało wiesz w danym temacie, to lepiej sie nie wypowiadaj.

Powyżej 31 pk możesz wydropic wszystko, jeżeli zdropisz bound rzecz, staje się ona unindentified, a zaugumentowana broń traci augu.

Dzondzy

WlodzimierzSzaranowicz

W którym punkcie mało wiem? Boundów nie da się dropnąć matole. Wyślij mi screena, że jakiś pk dropnął bounda to uwierze. Dla testów zabiliśmy kolesia +100 pk około 100 razy... miał wszystko bound i nie było najmniejszego dropa, nic a nic, jedynie soulshoty. Ale oczywiście mędrcy forumowi wiedzą lepiej. Boundy są w 100% undropable

Clovery

też zabiłam kolesia +100 pk i wydropił ^^

Espr1t

Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Kwiecień 29, 2012, 05:51:43 PM
W którym punkcie mało wiem? Boundów nie da się dropnąć matole. Wyślij mi screena, że jakiś pk dropnął bounda to uwierze. Dla testów zabiliśmy kolesia +100 pk około 100 razy... miał wszystko bound i nie było najmniejszego dropa, nic a nic, jedynie soulshoty. Ale oczywiście mędrcy forumowi wiedzą lepiej. Boundy są w 100% undropable

Wbij sobie +31 pk i zobaczysz ;D Nie ma co Tobie tłumaczyc, bo przecież wiesz lepiej.

WlodzimierzSzaranowicz

Cytat: Dzondzy w Kwiecień 29, 2012, 05:49:35 PM
Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Kwiecień 29, 2012, 05:47:14 PM
Wszystko prócz bound itemów, bo ich nie dropniesz nawet mając 30000 pk

https://forum.4game.com/showthread.php?t=5870

tard denied.

Temat sprzed ponad 4 miesięcy w którym wypowiadali się ludzie nie znający się na grze/pekowaniu. Jeszcze raz powtórze : screen lub filmik gdy ktoś dropi bounda. Boundów nie da się wydropić. Takie są fakty  8)