Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Russe

Cytat: roli w Maj 08, 2012, 11:44:15 PM
a do pve jaki ? bo na soa i gog maja resista na earth chyba, nie pamiętam jak trajan, ale raczej też.
Moby mają zbyt wysoki bazowy rezist na każdy element, żeby w tak chujową broń opłacało się wkładać element. Ofc imo.
A może by wrócić na oficjal :)

roli

ok dzięki za rzeczową odpowiedz, panie modzie plusem go! ;)

AsmWalker

Ogólnie nie baw się w pole i atri w pole tylko zainwestuj w porządną jedno targetową broń czyli duale Apo +4 albo 2h sworda i tam pakuj atri lepiej i dla ciebie i dla party będzie. Takie moje zdanie a co do wyboru jakie atri to w sumie popatrz  jaki boss jaki ressist ma . Ja ładuje fire gdyż na orku zostawiając skilla z tyrka jest 330 atri .

Arimas

Cytat: Russe w Maj 09, 2012, 12:15:08 AM
Cytat: roli w Maj 08, 2012, 11:44:15 PM
a do pve jaki ? bo na soa i gog maja resista na earth chyba, nie pamiętam jak trajan, ale raczej też.
Moby mają zbyt wysoki bazowy rezist na każdy element, żeby w tak -_-'ą broń opłacało się wkładać element. Ofc imo.
Wydaje mi się, że defro ma inne zdanie na ten temat

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

lempartus

Cytat: Russe w Maj 08, 2012, 07:06:32 PM
Fajnie, że tak się spotkaliśmy :)
No i dwa główne nuby tego forum Acid i Alarion  :oops:
FLAME  !!

Niezbadane są losy w L2. I znów kłania się powiedzenie: " Nigdy nie mów nigdy"
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Russe

Cytat: lempartus w Maj 09, 2012, 11:01:29 AM
Cytat: Russe w Maj 08, 2012, 07:06:32 PM
Fajnie, że tak się spotkaliśmy :)
No i dwa główne nuby tego forum Acid i Alarion  :oops:
FLAME  !!

Niezbadane są losy w L2. I znów kłania się powiedzenie: " Nigdy nie mów nigdy"
Szkoda tylko, że nie ma powoli już z kim się poflejmować na forum :) Tak jak teraz, czekam na złożenie PT na altar a pogadałbym sobie z kamiilkiem czy innym warem :P
Dobo na tym forum zrobiłby furorę  8)

AsmWalker

Tymbardziej, że klan to teraz już tylko crest, wspólne wary , czasem wspólne pvp i siege. Także czy to jest HB czy OOC to juz nie to co pare kronik temu gdzie odejśćie z klanu tworzyło takie dramy i takie decyzje.Niestety  niektórzy zatrzymali się pare kronik temu i dalej mają takie podejśćie do klanu jak ja 5 lat temu  :)Teraz liczą się consty a nie klany .

kamiil

hue hue a alarion dalej placze jakie to russ nieogary i jadą na programach  :D :beksa:

lempartus

ASMwalker jakbyś poczytał wczorajsze forum 4game, zwłaszcza przed kasacją niektorych postów, to zobaczyłbyś że stara drama nie umarła.
Nazwać kogoś zdrajcą bo się mu ludzi z party wywala przed siegem i on solidarnie wychodzi z klanu w geście protestu - bezcenne
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Horken

Any info ile mniej więcej Tallahassee miał pktów na ostatnim oly? ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

lempartus

Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Horken

Jeszcze nie teraz ale dla tych co maja 1800 resa w serafach jest hero bez problemu w zasięgu ręki z tego co tak patrzę. Wszystko zależy ile obecny hero farmi oly. Jeżeli nie wykorzysta limitu walk i nie obdoi pozostałej reszty na klasówce(której nie ma) to może zapomnieć. IMO
R.I.P. Ciapu

Deric

Cytat: lempartus w Maj 09, 2012, 12:51:37 PM
ASMwalker jakbyś poczytał wczorajsze forum 4game, zwłaszcza przed kasacją niektorych postów, to zobaczyłbyś że stara drama nie umarła.
Nazwać kogoś zdrajcą bo się mu ludzi z party wywala przed siegem i on solidarnie wychodzi z klanu w geście protestu - bezcenne
i nie zapominaj gdzie zaczynałeś i kto cie wypromował  !! :D , bez ooc byłbyś śmieciem a tak jesteś zdrajcą  :beksa:

lempartus

Nom to zdanie rozbawiło mnie najbardziej :). Chyba specjalne podziękowania będę musiał wysłać
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Arimas

Heh, przypomniało mi się jak pół LR wyszło z OC po tym jak wywaliliście nam DoD'a z klanu tuż przed frintezza :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Russe

Alariona wypromowało OB i do dziś ich rezuje na spotach :P Tylko coś ostatnio na siege o tym zapomniał i pizgaliśmy ich  :afro:

lempartus

Cytat: Arimas w Maj 09, 2012, 01:09:54 PM
Heh, przypomniało mi się jak pół LR wyszło z OC po tym jak wywaliliście nam DoD'a z klanu tuż przed frintezza :D

i dodaj że to box był :)
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

TastyB

Cytat: AsmWalker w Maj 09, 2012, 12:17:11 PM
(...) .Niestety  niektórzy zatrzymali się pare kronik temu i dalej mają takie podejśćie do klanu jak ja 5 lat temu  :)Teraz liczą się consty a nie klany .
dlaczego od razu "niestety"... Ludzie graja z roznych powodow a nie tylko po to zeby byc najlepszym :)
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Dzondzy

Ja i Martelx gramy tylko dla zRangera.

Alarion

Cytat: Dzondzy w Maj 09, 2012, 01:30:52 PM

a ja gram bo ruskie używają Z rangera ; o
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Russe

Nie zgrywaj się, że znasz wójka martelexa :P

lempartus

Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Itherus

Defro by dal wiele za screena autografem ... oni sie staja do siebie tacy podobni:)

Horken

Cytat: TastyB w Maj 09, 2012, 01:27:21 PM
Cytat: AsmWalker w Maj 09, 2012, 12:17:11 PM
(...) .Niestety  niektórzy zatrzymali się pare kronik temu i dalej mają takie podejśćie do klanu jak ja 5 lat temu  :)Teraz liczą się consty a nie klany .
dlaczego od razu "niestety"... Ludzie graja z roznych powodow a nie tylko po to zeby byc najlepszym :)

Nie wiem jaką wy macie politykę odnośnie klanu i CP ale ja spotkałem się z tak agresywnym nastawieniem wobec CP w jednym z klanów gdzie lider miał utopiją wizję klanu jako jednego wielkiego consta. Spotkało się to z rzeczywistością i klops, że tak powiem =]
R.I.P. Ciapu

Dzondzy

Cytat: Russe w Maj 09, 2012, 01:38:05 PM
Nie zgrywaj się, że znasz wójka martelexa :P

Jak by nie było grałem z nim troche w RedSky, nawet chyba mam z nim jakiegoś frapsa w PT.

Teraz mają uber mastercard CP : Mitskablos, Troy, Martel, Pellegri.

Po transferze na Magmeld, może się nagle szala przechylić na jeden side, z racji ich skryptów za $$ : D Ciekawe który wybiorą.