Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RazielIII

Cytat: Obsess w Czerwiec 12, 2012, 09:46:59 PM
Aktualnie czekam na nowy server od RPG :>
Tomek jeszcze macie sily grac? ;p
gdyby wstal na GF to moznaby pomysleć, ale to jeszcze zalezy jakie klany wbiją.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

kamiil

Cytat: Russe w Czerwiec 12, 2012, 10:52:44 PM
Cytat: Obsess w Czerwiec 12, 2012, 10:35:35 PM
Z tego co pamiętam z ostatnich RPGów to boty nie działały, problem był z l2c i l2r ale przynajmniej kronika zachęca i pozawala na mass pvp ;>
No proźba... Frosta przeskakują a zabezpieczeń RPGclub nie przeszkoczą  :P
Dobry serwer dla tych co chcą zarobić adenę. Szybko nafarmić, potem sprzedać i kasa na piwo i kolejne wychodzące gry  8)
A co do celki przed instą to nie kto inny jak jedno z CP w HI (z litości nie przypomnę które) wbijało na Speziona na celce od enchantera  :P

moje wjeźdzało, jak robilismy speziona w 2 osoby czy 3 :)

Khav

Cytat: NotTheFakeTazman w Czerwiec 12, 2012, 09:30:39 PM
Cytat: Khav w Czerwiec 12, 2012, 05:14:54 PM
Ja mam pompę ze Sproota. Po całej akcji, poszli na parnasus.. bo wyczaili że moje cp się zbiera w giran.. jak się tepneliśmy do baylora (po przebiegnięciu przez rusków na celce), Sproot aż kipiał pianą "Sonia use pr..""only enter in ISS INVO" (Tak.. według nich weszliśmy do instancji na INVO ISSA)... co śmieszniejsze.... myśleli że robimy baloka i czekali pod instancją dobre 30 min;) gdzie my po zrobieniu baylora daliśmy kulturalnie soe do ch.
Jak Sproocik się dowiedział że go w jajco zrobiliśmy.. aż z nerwów poszedł szukać warów na subach:D

Widze next level lineage, chwalimy sie ze wykolowalismy typow bo wbilismy na instancje na celce od bisha a nie od issa...
Nie, pompa nie jest z tego ze udalo nam sie na celce, ale pompa z tego ze wkurwiony az kampi po 30 min przed instancjami a pozniej jak to nic nie dalo, idzie ubijac suby. Juz nie mowie o znajomosci gry jak ISS mowi o wchodzeniu na INVO od Issa.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Redbox

Cytat: kamiil w Czerwiec 12, 2012, 11:10:33 PM
Cytat: Russe w Czerwiec 12, 2012, 10:52:44 PM
Cytat: Obsess w Czerwiec 12, 2012, 10:35:35 PM
Z tego co pamiętam z ostatnich RPGów to boty nie działały, problem był z l2c i l2r ale przynajmniej kronika zachęca i pozawala na mass pvp ;>
No proźba... Frosta przeskakują a zabezpieczeń RPGclub nie przeszkoczą  :P
Dobry serwer dla tych co chcą zarobić adenę. Szybko nafarmić, potem sprzedać i kasa na piwo i kolejne wychodzące gry  8)
A co do celki przed instą to nie kto inny jak jedno z CP w HI (z litości nie przypomnę które) wbijało na Speziona na celce od enchantera  :P

moje wjeźdzało, jak robilismy speziona w 2 osoby czy 3 :)
ja robie speziona sam po co tobie 3 osoby?

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

WiLdEcaRd

Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Arimas

A wy znowu o TERZE....
3 punkty

1. Gra jest fajna
2. Jest inna niż L2
3. Westernizacja wywaliła połowę tego co gra ma do zaoferowania, tak jak obsess napisał, przy czym nie dali zupełnie NIC co mogło by wypełnić te luki.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Deric

Cytat: NotTheFakeTazman w Czerwiec 12, 2012, 09:30:39 PM
Cytat: Khav w Czerwiec 12, 2012, 05:14:54 PM
Ja mam pompę ze Sproota. Po całej akcji, poszli na parnasus.. bo wyczaili że moje cp się zbiera w giran.. jak się tepneliśmy do baylora (po przebiegnięciu przez rusków na celce), Sproot aż kipiał pianą "Sonia use pr..""only enter in ISS INVO" (Tak.. według nich weszliśmy do instancji na INVO ISSA)... co śmieszniejsze.... myśleli że robimy baloka i czekali pod instancją dobre 30 min;) gdzie my po zrobieniu baylora daliśmy kulturalnie soe do ch.
Jak Sproocik się dowiedział że go w jajco zrobiliśmy.. aż z nerwów poszedł szukać warów na subach:D

Widze next level lineage, chwalimy sie ze wykolowalismy typow bo wbilismy na instancje na celce od bisha a nie od issa...
nie ma to jak podkreślenie elementu który był w nawiasie. Po za tym ruskie tak sie szczycą że wszyscy pr przed nim lub celka a trzymają takie cp w których leci pr na sam widok enemy albo wchodzenie na celce po kolei kilku pt na altar w ciągu 5min. PvP vs HI bez ruskich nie istnieje bo ciągle pr lub gleba zanim się zorientują. Słyszałem że pt KingSize jest dobre tylko szkoda że oprócz siegów go nie widziałem od miesiąca

Co do rpg to pewnie dużo ludzi pogra bo mimo wszystko b fajna kronika no i lubiany serwer

Alarion

Cytat: Deric w Czerwiec 13, 2012, 12:31:18 AM
PvP vs HI bez ruskich nie istnieje bo ciągle pr lub gleba zanim się zorientują.

this. dziś 2 pvp po meczach w orbis przeciw party z HI (mieli Gavina z OOC, ale jak wiadomo niedobitki z OOC współpracują z HI). 2 raz dostali ciężki wpierdol (raz mimo mobów na plecach podczas aoe) i Gavin tak się wkurzył na nieogar ludzi z HI, że musi nową myszkę kupić jutro.
Słyszałem że pt KingSize jest dobre tylko szkoda że oprócz siegów go nie widziałem od miesiąca

Jest niezłe, hero mag, archer i summoner 98, healerzy jeden 98 a drugi lada moment, tank 98 i 70%+. Fakt faktem queem poza oly jest baaardzo słaby na pvp (klikanie skilli z myszki nie służy dobremu pvp) ale nadal imbatron + kingsize mają mega walnięcie z ich lvlem i sprzętem. Niestety od kilku tygodni mają problemy w party i starają się podnieść na nowo.

Warto zwrócić uwagę, że gdyby siege proawdział kardi, a nie Sagara, to i +300 osób w cc by im nie pomogło pewnie, bo nawet pijak na Lancerze prowadził siege lepiej od kardiego...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

CytatJest niezłe, hero mag, archer i summoner 98, healerzy jeden 98 a drugi lada moment, tank 98 i 70%+. Fakt faktem queem poza oly jest baaardzo słaby na pvp (klikanie skilli z myszki nie służy dobremu pvp) ale nadal imbatron + kingsize mają mega walnięcie z ich lvlem i sprzętem. Niestety od kilku tygodni mają problemy w party i starają się podnieść na nowo.

o popytam queem, moze podriveruje cos :)

ile jest mniej wiecej ludzi 98 lvl+ ?
HI-14??
HB-5??

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Cat Drama Maker

Khav

Cytat: kamiil w Czerwiec 13, 2012, 12:54:00 AM
CytatJest niezłe, hero mag, archer i summoner 98, healerzy jeden 98 a drugi lada moment, tank 98 i 70%+. Fakt faktem queem poza oly jest baaardzo słaby na pvp (klikanie skilli z myszki nie służy dobremu pvp) ale nadal imbatron + kingsize mają mega walnięcie z ich lvlem i sprzętem. Niestety od kilku tygodni mają problemy w party i starają się podnieść na nowo.

o popytam queem, moze podriveruje cos :)

ile jest mniej wiecej ludzi 98 lvl+ ?
HI-14??
HB-5??
HB - 3, Tam wiecej ludzi nie zostało.;d
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Shanique

HB to teraz najbardziej wykoksany klan na serwie... wszyscy (3) w klanie 98+ xD

asdf1movie

niektorzy "priv" gracze nadal szukają tego dreszczyku adrenaliny zeby zacząć wszyscy na rowno o jednym czasie i bocic przez 3 miesiace na kroplówce
no cóż, tu wam sie nie udało, moze tam bedzie lepie, gl
trololol

NotTheFakeTazman

Cytat: Alarion w Czerwiec 13, 2012, 12:48:50 AM
PvP vs HI bez ruskich nie istnieje bo ciągle pr lub gleba zanim się zorientują.

this. dziś 2 pvp po meczach w orbis przeciw party z HI (mieli Gavina z OOC, ale jak wiadomo niedobitki z OOC współpracują z HI). 2 raz dostali ciężki -_-' (raz mimo mobów na plecach podczas aoe) i Gavin tak się wkurzył na nieogar ludzi z HI, że musi nową myszkę kupić jutro.
Słyszałem że pt KingSize jest dobre tylko szkoda że oprócz siegów go nie widziałem od miesiąca

Jest niezłe, hero mag, archer i summoner 98, healerzy jeden 98 a drugi lada moment, tank 98 i 70%+. Fakt faktem queem poza oly jest baaardzo słaby na pvp (klikanie skilli z myszki nie służy dobremu pvp) ale nadal imbatron + kingsize mają mega walnięcie z ich lvlem i sprzętem. Niestety od kilku tygodni mają problemy w party i starają się podnieść na nowo.

Warto zwrócić uwagę, że gdyby siege proawdział kardi, a nie Sagara, to i +300 osób w cc by im nie pomogło pewnie, bo nawet pijak na Lancerze prowadził siege lepiej od kardiego...

Z tego co pamietam to Gavin quitnal jeszcze zanim ja quitnalem a gra na nim jeden z najwiekszych bulgarskich non skilli aka Melady wiec jego opinie/krytyke radze traktowac z dystansem, na rpg ludzie nie chcieli go na bishopie do pt woleli isc w 8 tak samo jak jadena na tanku :)

Alarion

w takim razie wygląda, że się wyrobili, bo Melady może perfect nie jest, ale na pewno nie słaby. Jaden z kolei bardzo ładnie radzi sobie na tanku i tu wystarczy pooglądać PvP. Weź pod uwagę Tazman, że od kiedy quitnęliście, bardzo dużo osób się doexpiło (ba! przegoniło nas z lvlem ostro) i po paru miesiącach poskładali sobie CP, które nauczyło się ogarniać tą kronikę. 

Cat Drama Maker

Obsess

Cytat: asdf1movie w Czerwiec 13, 2012, 10:44:32 AM
niektorzy "priv" gracze nadal szukają tego dreszczyku adrenaliny zeby zacząć wszyscy na rowno o jednym czasie i bocic przez 3 miesiace na kroplówce
trololol

Nasze party było złożone z ludzi, którzy offa na oczy nie widzieli. Off od dobrego priva różni się tylko kroniką i tylko dzięki privom każdy może sobie wybrać to co lubi ;>

Qra

Cytat: Obsess w Czerwiec 13, 2012, 01:24:25 PM
Cytat: asdf1movie w Czerwiec 13, 2012, 10:44:32 AM
trololol

Nasze party było złożone z ludzi, którzy ofa na oczy nie widzieli. Off od dobrego priva różni się tylko kroniką i tylko dzięki privom każdy może sobie wybrać to co lubi ;>

Różni się jeszcze tym że privy znikają to max pół roku.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Obsess

Może h rate z gm shopem i npc buferem. Server international RPG stoi już 2 lata, a ruski ponad 3.

Alarion

i ilu z was tam gra? bo swego czasu podniecie ludzi pamiętam było wielkie i spam w topicu RPG duży.

Cat Drama Maker

Qra

Cytat: Obsess w Czerwiec 13, 2012, 01:29:09 PM
Może h rate z gm shopem i npc buferem. Server international RPG stoi już 2 lata, a ruski ponad 3.

Tak tak oczywiście xddd. 2 lata temu był jeszcze RPG x5. x15 powstał rok temu??  Ruski ma w tym momencie 100 online (info ze strony RPG Club. 
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

asdf1movie

jak serfur nie ma 9k+ online to jest ded serfur
tylko pozniej przypomnijcie sobie wasze płakania o lagi, brak miejsc do expienia i ciągłe ksowanie bez mozliwosci PK

Alarion

btw jak to było z lagami ss na RPG? bo o ile pamiętam, to ludzie pisali, że były naprawdę duże swego czasu. O Z rangerach i innych programach nie wspomnę, ale potem ludzie piszą " Na PRG to były same ogary w pvp" : D

Cat Drama Maker

kamiil

Cytatbtw jak to było z lagami ss na RPG? bo o ile pamiętam, to ludzie pisali, że były naprawdę duże swego czasu. O Z rangerach i innych programach nie wspomnę, ale potem ludzie piszą " Na PRG to były same ogary w pvp" : D

tak samo jak na core

Qra

No na RPG to coś takiego jak anty backstab to była podstawa każdego pvp party xD.
BS - prawdziwa historia.