Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

patrząc z persektywy czasu bocik na pve to dobra sprawa, kiedy np jakis członek cp nie może grać ;)
dla ludzi ktorzy mają "zycie" a chcieliby bic sie z najlepszymi, zwłaszcza w  kronice w ktorej nie liczy sie skill tylko lvl

ja znam 3 party(a pewnie było wiecej), które bociło po nocach na 2 dwóch live playerów, wiec frost sobie moze  :x

Russe

Cytat: kamiil w Lipiec 09, 2012, 07:13:17 PM
patrząc z persektywy czasu bocik na pve to dobra sprawa, kiedy np jakis członek cp nie może grać ;)
dla ludzi ktorzy mają "zycie" a chcieliby bic sie z najlepszymi, zwłaszcza w  kronice w ktorej nie liczy sie skill tylko lvl

ja znam 3 party(a pewnie było wiecej), które bociło po nocach na 2 dwóch live playerów, wiec frost sobie moze  :x
:D Kamiilek, wywołałeś uśmiech na mojej twarzy.
A może by wrócić na oficjal :)

asdf1movie

program do zapetlania 2-3 makr nazywasz botem :D?
so harddd

Arimas

Russkie pt, queem pt, i...?  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Deric

Cytat: Arimas w Lipiec 09, 2012, 09:41:08 PM

Russkie pt, queem pt, i...?  :D
alariony  :P

kamiil

my nie bociliśmy jedynie to do wróżek 1-2 live a reszta afk na clickerach, mozna było kilka godzin tak ciągnąć   

np.  lire party (neiz/hinde/sutrius) oni to potrafili całe party stawiać na bocie, nawet jakis fraps ich był, jedno z top party przez 1 miesiąc

Arimas

Cytat: kamiil w Lipiec 09, 2012, 09:53:56 PM
my nie bociliśmy jedynie to do wróżek 1-2 live a reszta afk na clickerach, mozna było kilka godzin tak ciągnąć   

np.  lire party (neiz/hinde/sutrius) oni to potrafili całe party stawiać na bocie, nawet jakis fraps ich był, jedno z top party przez 1 miesiąc
Co do sutriusa to podobno potem poszli na nc NA i też bocili

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Cytat: Arimas w Lipiec 09, 2012, 09:57:36 PM

poszli grać z genocide  na magmeld chyba, takie plotki słyszałem
bispo i reszta br graczy  tak samo

Russe

Cytat: Arimas w Lipiec 09, 2012, 09:57:36 PM

A to ci niespodzianka :)

Kamyl89

jak lire bocil prawie na kazdym serwerze:P to co sie dziwic

asdf1movie

jaki atri najczesciej dd mają w weaponach?
wynn-
archur-
rogal-
tyrr-

Revolte

Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

Vraghor

doomcio-srumcio co to za drama z gravediggerem ze wyszliscie?  :o to juz drugie cp co dzisiaj wyszlo, z tego co wiem z HI tez 2 wyszly
retired

Revolte

Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

Khav

ooc reaktywacja:D jak to zobaczyłem na hiro , padłem;d
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

AsmWalker

+1 albo uciąc te cholerną farme nieludzką w tym l2 . Kto normalny siedzi w grze 15h w orbis i farmi? Get a life...

Shanique

Smolensk

Cytat: Shanique w Lipiec 10, 2012, 07:06:40 AM
Cytat: Revolte w Lipiec 09, 2012, 11:42:23 PM
Doomcio bez klanu  :o any drama ?

świat się już kończy :(

aj tam kończy od razu.

Gravefailer będzie grał dla was w prime time, tak jak to miał w zwyczaju przez ostatnie miesiące, i zabijał clan membersów
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Qra

Nie no znowu mnie nie było jak ktoś nakręcił drame. O CO KAMAN ??
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Russe

Cytat: Qra w Lipiec 10, 2012, 09:42:39 AM
Nie no znowu mnie nie było jak ktoś nakręcił drame. O CO KAMAN ??
Jak to wczoraj powiedział Alarion na TSie.
-Po co się gra w L2?
-Dla dramy, dramy i dramy...

tytusDeZoo

Hehe

Doomcio przypomnial mi sie zart apropo tego ze z dwa dni temu mi powiedziales ze nie krecisz dram ...

Jedzie babka autostrada i podaja w radio ze jakis wariat jedzie pod prad. Ta wyglada przez okno i mowido siebie - kurde tych wariatow jest wiecej .. :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Smolensk

Cytat: tytusDeZoo w Lipiec 10, 2012, 10:03:32 AM
Hehe

Doomcio przypomnial mi sie zart apropo tego ze z dwa dni temu mi powiedziales ze nie krecisz dram ...

Jedzie babka autostrada i podaja w radio ze jakis wariat jedzie pod prad. Ta wyglada przez okno i mowido siebie - kurde tych wariatow jest wiecej .. :D

wchodzisz na parnassus CP, wchodzi grave CP z random summonerem Alleyesonmypony. Wchodzi hero PT, jest pvp, hero pt dead, random summoner alleyes zaczyna bić pubiego, czekamy 5 min... on dalej go bije, więc zaczynamy my go bić, grave coś tam pisze żebyśmy przestali, napisałem mu żeby jego summoner przestał, a on dalej bije, grave robi switch na sahta, więc my robimy switch na grave, po czym całe CP grave zaczyna bić chandu, chandu pada, a grave mi pisze żebym przestał bić random summonera, który najpierw zwyzywał moją matke, i nie chciał przestać bić pubiego, zaczął się friendly fire na całego, po czym wpadło HI w 3 party, i ofc Brave retard zaczał -_-'ć aoe aggro  i nikt nic nie mógł zrobić, a jedyne tłumaczenie odnośnie całej sytuacji to ofc wina moja i mojego CP.

i powiesz mi że nikt tutaj by się nie wkurzył ? Niech alarion sobie gra w Gravem, super taktykiem, i super CP które loguje się raz na miesiać, i tak w nie całym składzie.

wszystko logiczne, moja wina, alarion napisał żebym wyszedł to wyszedłem, nie będzie już dram w BS.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Vraghor

ten summoner byl w HI , pewnie wyszedl na safe exp :)
retired

Fatality

Ari oddaj mi postać na eu tery, ew jakieś itemsy  ^^ :P