Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

częst owidzę jednak żywych warriorów i summonerów dość długo.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Russe

Cytat: Alarion w Lipiec 20, 2012, 12:35:42 AM
częst owidzę jednak żywych warriorów i summonerów dość długo.
Faktycznie, czasem się trafi taki z zapasem QHP i pożyje dłużej. Jednak to nieczęsty widok.
A może by wrócić na oficjal :)

Khav

tyrki sobie radzą, summoner zależy jaki konfig przeciwników się trafi (dzisiaj trafiłem na arenę full archerów i daggerów i walka skończyła się przed czasem, zostałem sam, reszta padła.. a jak trafię na 2-3 tanków + 2-3 healów to nawet połowy czasu nie ustoję).. dagger i łucznik ma tam przejebane.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Smolensk

Cytat: Khav w Lipiec 20, 2012, 01:51:34 AM
tyrki sobie radzą, summoner zależy jaki konfig przeciwników się trafi (dzisiaj trafiłem na arenę full archerów i daggerów i walka skończyła się przed czasem, zostałem sam, reszta padła.. a jak trafię na 2-3 tanków + 2-3 healów to nawet połowy czasu nie ustoję).. dagger i łucznik ma tam -_-'.

daggery palą haidy i czekają tylko na końcowe boxy.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Horken

No generalnie jeżeli ktoś soluje i nie jest wykoksany to afk czy nie afk różnicy w nagrodzie nie robi  :P
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Sebal

Mam takie do Was pytanko. Czy są jakieś ciekawe frapsy głównie Knighta, ale i nie tylko z serwera?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Smolensk

Cytat: Sebal w Lipiec 20, 2012, 01:30:51 PM
Mam takie do Was pytanko. Czy są jakieś ciekawe frapsy głównie Knighta, ale i nie tylko z serwera?

nie chce mi się frapsować  :(
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Sebal

Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Roxis

Cytat: Arimas w Lipiec 19, 2012, 09:35:43 PM
Cytat: dr4ke w Lipiec 19, 2012, 08:53:04 PM
ma ktos moze a4tech x7 i udalo sie przypisac klawisze do przyciskow na myszce? podobno frost to blokuje?
Bez problemu

Właśnie o to chodzi w tych myszkach, że posiadają pamięć pokładową na której jest zapisane macro więc frost tego nie wykrywa

Aha no i pamiętaj, że tam w managerze macr jest taki przycisk który wysyła aktualny profil macr do myszki, bez tego nic nie zdziałasz :)
Lub ewentualnie zainstaluj 64 bitowa winde

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Russe

Obiecuje, ktoś jeszcze coś napiszę o filmach to dostanie procenty  :P
A może by wrócić na oficjal :)

Arimas

Widzę, że Russe też można już zaliczyć to grona beznadziejnych moderatorów tego działu  hahaha

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Draghar

Cytat: Russe w Lipiec 20, 2012, 05:13:06 PM

PFf.. Konstruktywny post na temat Festiwalu, z lekkim spamerskim zahaczeniem o film... Post do kosza i +5%. Ach Ci moderatorzy.

Arimas

Cytat: Draghar w Lipiec 20, 2012, 06:17:43 PM
Cytat: Russe w Lipiec 20, 2012, 05:13:06 PM

PFf.. Konstruktywny post na temat Festiwalu, z lekkim spamerskim zahaczeniem o film... Post do kosza i +5%. Ach Ci moderatorzy.
Ja nadal uważam, że ten dopisek "Spam" jest od spamu ogólnego bo jeśli nie to pół forum dostało by już dawno bana, no ale moderacja jak widać ma humory bo co z tego, że nikomu to nie przeszkadza skoro akurat jakiemuś modowi tak...

Ehh w dupach się przewraca

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

dead serwer dlatego russe siedzi na forum i moderuje  !!

Obsess

Widzę następne forum z modem z manią wyższości, porażka...
Wydawało mi się, że w temacie jest "Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam ", a włączenie się do dyskusji na temat niedawnej premiery filmu raczej się do tego zalicza -.-
Idź lepiej pofarm jeszcze trochę Russe, bo na mózg ci pada.

Apocalyptik

Russe na mozg nic nie pada, trzyma tu porzadek, zeby nie bylo baniaku ze szczynami. Jak jestescie tacy madrzy to zaraz moge przejrzec troche postow np. miesiac wstecz patrzac bardzo zgodnie z regulaminem i zobaczymy kto zostanie niemoderowany :) I tak forum jest traktowane BARDZO poblazliwie wiec nie przeginajcie.

We ride together, we die together.

Sesto

nie strasz  ludzi panie mdoerator  jeszcze sie taki nie urodzil co by tutaj   ludzi straszyl

Apocalyptik

Ja nikogo nie strasze tylko ostrzegam i dobrze radze broniac kolegi z zespolu. Poza tym akceptujesz regulamin forum rejestrujac sie, wiec sie nie zdziw jak kiedys dostaniesz 80%, bo chyba sie z tym liczysz jesli go przekracasz lub nie znasz, right?

Jak jest sensowna dyskusja to posty nie wylatuja nawet jesli nie jest zwiazana 100% z serwerem, nawet jak jest spam to posty nie wylatuja. Czasem trafiaja sie jednak takie glupoty, ktore sa wyrzucane. Kazdy mod ma troche inny 'prog' na takie glupoty.

We ride together, we die together.

kamiil

lol 2 posty skasowane w ciągu 10m  ??

czy komuś dzieje sie krzywda jak cos ktos napisze nei związanego z l2 ?? przez 5 miesiecy nie było tu moderatora i jakos bylo dobrze, a teraz napisze "czesc arimas" i post skasowany  :shock:

zacznijcie od bana dla arimasa za wrzucanie 134234  koników, potem dla alariona za obrażanie mnie w każdym poście  :beksa:

dead server zebyscie mi posta nie skasowali  :?

Alarion

po części się muszę zgodzić, bo jak chcecie gadać o filmach i innych hobby / rozrywkach to po prostu macie tematy w offtopicu tego forum. ; s

kamilku, ja cię nei obrażam, tylko stwierdzam, że handless dno jak ty takim pozostanie i tyle ;s

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Lipiec 20, 2012, 08:06:32 PM
po części się muszę zgodzić, bo jak chcecie gadać o filmach i innych hobby / rozrywkach to po prostu macie tematy w offtopicu tego forum. ; s

kamilku, ja cię nei obrażam, tylko stwierdzam, że handless dno jak ty takim pozostanie i tyle ;s

ołl jee offtopic tylko ze tam nikogo nie ma, moze zbanowac wszystkich którzy nie grają na core ,a wypowiadają sie tutaj  ??

prosze moderatorów o skasowanie wypowiedzi alariona gdzie nazywa mnie dnem, dodatkowo ban  !!

punkt 4 regulaminu
4. Nie piszemy tekstów obraźliwych, opryskliwych, nie karmimy trolli.

Alarion

to proś sobie, ale taka prawda... sam piszesz bzdury na każdym kroku i zmyślone historyjki w celu trolowania a nikt cię nie ruszył : )

Ale prawdy kamilku nei da się przeskoczyć. dno na pvp pozostaje dnem, pve for the rest your life ;x

Cat Drama Maker

Arimas

No to jak to panowie jest, trzymamy się regulaminu ala forum innovy czy dostajemy warny za to, że moderacja ma akurat humorek?

Obsess

Jak dla mnie to możesz kasować wszystkie posty starsze niż 3 dni i tak już ich nikt nie przeczyta tak samo jak ścian tekstu Alariona, więc kogo obchodzi co się z tym stanie. Nie sądzę jednak, że Russe miał rację kasując rozmowę na temat filmu (która zajmowała całe 3 posty O_ o). Jeśli w spam topicu nie można na chwilę zmienić tematu z gry na film, żeby usłyszeć opinie od ludzi, z którymi się gra bądź grało to jaki jest cel tego forum?