Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

CytatMialam sobie zrobic 2 miesieczne wakacje od L2 ale tak czytam ten temat... i czytam... i mi sie wracac coraz mniej chce... obrzydzenie jakies czy cus... 
dawaj na rpg ;) ze mna nie zginiesz :D

CytatKtóry moderator to taki cenzor i mój post do kosza wyrzuca?
pamietaj !! moderatorow sie nie krytykuje

TastyB

Cytat: kamiil w Sierpień 03, 2012, 04:58:24 PM
dawaj na rpg ;) ze mna nie zginiesz :D

na RPG jak bede szla to tylko po to zeby zrobic tam klanik i sie trochu "odchamic"po GoDzie (w sensie pograc WC z gatem i drainem :D )... Na oficjala zawsze mozna wrocic - klan z CH istnieje dalej ;)

...
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Arimas

Cześć Tasty :)

Kamiil, co do Dion to akurat była decyzje ze względu na pasywne bonusy z tego zamku,
więc nie wiem o co ci może chodzić.

Rickert: ty w ogóle tutaj grasz czy plujesz tak dla plucia?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Rickert

Cytat: Khav w Sierpień 03, 2012, 04:51:15 PM

Granie 3 h dziennie, nie regularnie, w wolnej chwili , bez spiny że "dzisiaj siege i muszę byc' czy "w nocy RB trzeba kampić' to tak, oznacza że mam życie.
Wyjście z serwera znaczy tyle że przestajesz brać pod uwagę na serwerze, czy w kategorii top player, czy top brainless.. po prostu cie nie ma.. puff zniknales.. ale ty tego nie rozumiesz.. bo pamięć virtualna po tobie i tazmanopodobnych nie moze zaginąc.. BYYYLISMY WIELCY,,,, PAMIETAJCIE O TYM...
Koles, wez ty sie rozpedz i walnij w mur, o czym ty pierdzielisz. Gralem tutaj tydzien na lvlu 88 jeszcze jak max lvle to byly z 92, nigdy, na ZADNYM serwerze nie sadzilem ze w ciagu tygodnia grania po 7h dziennie nie bede mial pt v pt. :D Wbijalem do gry robilem te same instancje, wylogowywalem sie. KEWL 
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

kamiil

CytatKamiil, co do Dion to akurat była decyzje ze względu na pasywne bonusy z tego zamku
a nie jest tak ze te lepsze fortece mają takie same albo lepsze skille niz dion ;>

pamietam cos tam sproot pisał na HV ze wzieliscie dion dla  +7 speed buffa  zeby szybcie uciekac   8)

TastyB

Czesc Arimas  :ork_6_1:

zeby nie bylo ze spam to jest:
uwazam, ze temat powinien byc czyszczony jedynie z bluzgow i innego totalnego gufffna... Zostawcie wszelkie inne dyskusje w spokoju bo nie Wam oceniac co powinno dot tego tematu a co nie  :x

Przyklad? Juz podaje:
Pierwsza dyskusja o ciastach tutaj (sernik na zimno dla przypomnienia) zaowocowala dodaniem do friend listy 2 osob z tego forum tylko dlatego, ze sie do mnie odezwali na serwerze zeby pogadac o... wlasnie serniku. Tak, ze Panowie moderatorzy - NIE WAM OCENIAC ktore posty sa wartosciowe dla graczy Core a ktore nie.

...
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Deric

TastyB

Cytat: kamiil w Sierpień 03, 2012, 05:11:24 PM
CytatKamiil, co do Dion to akurat była decyzje ze względu na pasywne bonusy z tego zamku
a nie jest tak ze te lepsze fortece mają takie same albo lepsze skille niz dion ;>

pamietam cos tam sproot pisał na HV ze wzieliscie dion dla  +7 speed buffa  zeby szybcie uciekac   8)

Dion Territory Benefaction   DEX +1 / WIT +1

/edit by TastyB

@Deric
10min roboty + godz w lodowce => TA DAM !! Sernik na zimno xD

kamiil

CytatDion Territory Benefaction   DEX +1 / WIT +1
zamiast wieczna chwała posiadając ADEN , chlopaki wybrali +1 wit zwłaszcza na GoD  :shock:

chyba nie :)

Shen

Cytat: TastyB w Sierpień 03, 2012, 05:26:16 PM
Cytat: kamiil w Sierpień 03, 2012, 05:11:24 PM

Dion Territory Benefaction   DEX +1 / WIT +1

/edit by TastyB

@Deric
10min roboty + godz w lodowce => TA DAM !! Sernik na zimno xD
Ja mam teraz nowy przepis na sernik na zimno, z podkładem z sucharów :D świetna sprawa

Arimas

Nie wiem co niektórzy widzą w aden, dla mnie to tam nie ma nic interesującego.

Btw. idą tokiem rozumowanie sproota to po co w ogóle windwalk czy song of wind?  hahaha

p.s. siostra robi świetny sernik ale nie mogę zdradzić przepisu :(

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

tylko jakis tam prestiż, zamek jak zamek

TastyB

Cytat: Arimas w Sierpień 03, 2012, 05:41:20 PM

p.s. siostra robi świetny sernik ale nie mogę zdradzić przepisu :(

dawaj na PW, nikt sie nie dowie  :ork_6_4:

Khav

Cytat: Rickert w Sierpień 03, 2012, 05:10:37 PM
Cytat: Khav w Sierpień 03, 2012, 04:51:15 PM

Granie 3 h dziennie, nie regularnie, w wolnej chwili , bez spiny że "dzisiaj siege i muszę byc' czy "w nocy RB trzeba kampić' to tak, oznacza że mam życie.
Wyjście z serwera znaczy tyle że przestajesz brać pod uwagę na serwerze, czy w kategorii top player, czy top brainless.. po prostu cie nie ma.. puff zniknales.. ale ty tego nie rozumiesz.. bo pamięć virtualna po tobie i tazmanopodobnych nie moze zaginąc.. BYYYLISMY WIELCY,,,, PAMIETAJCIE O TYM...
Koles, wez ty sie rozpedz i walnij w mur, o czym ty pierdzielisz. Gralem tutaj tydzien na lvlu 88 jeszcze jak max lvle to byly z 92, nigdy, na ZADNYM serwerze nie sadzilem ze w ciagu tygodnia grania po 7h dziennie nie bede mial pt v pt. :D Wbijalem do gry robilem te same instancje, wylogowywalem sie. KEWL
Jeżeli siedząc 7 h dziennie przy grze, starczało ci czasu tylko na instancje, to gratulacje. Nic dziwnego że nie znalazłeś pvp. I co ma twoje instancjonowanie do tego co ja napisałem.. Widać jaki z ciebie geniusz;D
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Horken

Dla was "zamek jak zamek", a CL tylko zaciera ręce ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

asdf1movie

Cytat: kamiil w Sierpień 03, 2012, 04:52:53 PM
CytatA przycisk "leave" dla quiterów/
przestań, ty pewnie do konca zycia bedziesz grał na core  :shock:

np. moje party quitneło bo ilez mozna robic fortune i te same instancje, jeszcze była nadzieja ze moze do tego orbis wpadnie 300-400 osob i nie bedzie spota do farmy tylko wreszcie pvp o cos, ale online z orbis spadał nei rósł   :)

CytatNiestety jeden z moderatorów jest strasznie stronniczy i jak coś napiszesz na jego party to zaraz leci do kosza. W drugą stronę już tak nie działa.

ambery fajne chłopaki orócz alariona, co mysli ze jak uzywa 39 skrotow klawiaturowych jest pro

KHAV to o co te spiny ze piszemy o byciu najlepszym ?? ciebie to nie powinno interesowac ,piszesz o graniu bez spiny a na forum sie spinasz strasznie  :shock:

no to znajdz teraz w orbis 3 wolny room :D (dobry, a nie jakas duza salke z 4 mobami na krzyz)

---
btw. kto miał wtedy chodzic do orbis jak tylko kilka party miało 95, 96+ a reszta 92, gdzie chodzenie do orb3  mijało sie z celem :D?

kamiil

a teraz pomysl co by sie działo przy 300 osobach a nie 80 w orbis   :)

asdf1movie

pojde wieczorem to zobacze, ale powiem ci ze przy 78 osobach ostatnio, nie mozna bylo znalezc spota

Obsess

Cytat: Khav w Sierpień 03, 2012, 04:44:00 PM
I dlatego dla mnie jesteś typowym brainlesem. Skoro potrzebujesz żeby sie dopompować w grach.
Cytat: Obsess w Sierpień 03, 2012, 04:26:54 PM

Farma w Orbis 90-99 bez wątpienia jest pod Koreańców ale RBki w instancjach są typowo pod carebearów.
A przycisk "leave" dla quiterów/
Cytat: Obsess w Sierpień 03, 2012, 04:20:08 PM

@Khav widzę też się zalicza do farmiących seniorów, pamięć już nie ta xD

Pamięć mam dobrą, ale dla bezurzytecznych rzeczy krótką (nie będę sobie czachy zaśmiecał kto przed kim PRa pali albo kto kogo za siusiaka w grze trzyma, to tylko gra). Dlatego też jeżeli quitnę z jakiegoś serwera, to mnie ten serwer z dniem opuszczenia przestaje interesować. A nie jak co po niektorzy, po pół roku nie mogą przestać się udzielac na forum, żeby czasem e-penisek nie zmalał.

Quit bo cię jadą na każdym spocie, a quit bo serwer jest nudny jak teorie Alariona to dwie różne rzeczy.

Od Core nie graliśmy na żadnym innym serwie więc spokojnie byśmy mogli farmić jak reszta "prosów" do 99, tylko po co? Żeby czytać płacze Alariona i Dymy, że jeszcze miesiąc i nas dogonią, a w między czasie ścigać ich przed wejściami na instancje?
Czy żeby co 2 tygodnie na siege wkurzać się na jedynym mass pvp w tej kronice, że są lagi i grac się nie da?

Sry ale już wolę żeby taki nic nie znaczący fail jak ty mnie flejmował (który jak grałem siedział pewnie cichutko w Harnaku) niż tracić czas na tym dennym serwie.

Khav

Ja dla ciebie jestem nic nie znaczącym failem, ty dla mnie jesteś tylko e-penisem na forum który próbuje się dowartościować przeszłością. Masz rację, siedziałem cichutko w harnak, jak reszta serwera, i kiedy wy narzekaliście że nic się nie dzieje (bo wasze spoty puste), tak my w tym harnaku się praliśmy o kawałek spota.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

kamiil

Cytatbyśmy mogli farmić jak reszta "prosów" do 99, tylko po co? Żeby czytać płacze Alariona i Dymy, że jeszcze miesiąc i nas dogonią, a w między czasie ścigać ich przed wejściami na instancje?
Czy żeby co 2 tygodnie na siege wkurzać się na jedynym mass pvp w tej kronice, że są lagi i grac się nie da?

mozecie zamknac topic  :D

EsTeCzteryRkA

RPG byl lepszym serverem od Core, czy od Lancera to nie wiem,, ale Core przebijal na pewno,zawsze sie cos dzialo nawet jak ja rzucalem itemami  :bump: gralem z obsesami razielem czy innymi palkami od nich dluuugo i to nie sa jakies lolki tak jak niektorzy tu pisza :noob:
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

xRelapse

Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 03, 2012, 07:51:33 PM
RPG byl lepszym serverem od Core, czy od Lancera to nie wiem,, ale Core przebijal na pewno,zawsze sie cos dzialo nawet jak ja rzucalem itemami  :bump:
Pewnie jakiś złomiarz pokusił się o Twoje common sety :D

Ten upał staje się irytujący.

EsTeCzteryRkA

Cytat: xRelapse w Sierpień 03, 2012, 07:52:41 PM
Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 03, 2012, 07:51:33 PM
RPG byl lepszym serverem od Core, czy od Lancera to nie wiem,, ale Core przebijal na pewno,zawsze sie cos dzialo nawet jak ja rzucalem itemami  :bump:
Pewnie jakiś złomiarz pokusił się o Twoje common sety :D

Ten upał staje się irytujący.

raziel chyba podnosil :D i nie commony:D
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

xRelapse

RazieIII wszystko podnosi, każdy set, pózniej to wszystko gromadzi, ubiera się na cebulkę i idzie farmić HB i oly.
Myślisz skąd tyle hero jak pancerz jak u nosorożca.