Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

tak, wolę złożyć na instancję i na pvp niż zmieniać co 2-4 tyg server : D  hate moar
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Deric

składajcie cc na barakiela tylko pamiętajcie... nie macie szans jak nie będziecie mieli więcej zrangerów od rusków

Horken

Co się w końcu wydarzyło na tym siege w Innadril? Bo w 94 minucie siega usłyszałem tylko na TSie coś w stylu "IDA!" i tyle miałem neta który w magiczny sposób wrócił po zakończeniu siege. Lebiodycznie próbowałem się tam coś zalogować, sporo BSów po zamku biegało z tego co wiem i po kolejnym moim zalogowaniu już "puff" zamek czysty.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

tytusDeZoo

Hehe najlepsze jest to ze pod tautim prawie zawsze jest zadyma i pvp  hahaha

Co co siegu to HI ma takiego hate na BS ze wolalo z RG uniemozliwic nam zdobycie zamku niz odzyskac stracony zamkek 3 klanu z ally  :shock: - ale kto zrozumie ruskow :) ... Btw ich kolejne przydupasy LTunited tez stracili zamek w tym czasie  :)

PLAN na nastepny siege zabrac zamek RG  :D oczywiscie na alt klan bo ruskie beda siedziec tamgdzie sie BS zapisza :)
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Khav

Co do siege. GF. W tej chwili można powiedzieć.. one side server. Tylko najbardziej zabawne jest to, iż ruskie priorytetowo nie dopuszczają nas do zamku, nawet kosztem swojego ally. Woleli ściągnąć cały zerg do innadril, w momencie kiedy shadowsi tracili zamek. A shadowsi potulnie jak baranki przyjęli tą sytuację:D LTUnited zamiast walczyć o swój zamek, też w dupkę ruskim weszli, i przyszli nas blokować, tracąc swój zamek:D
Tak myślę, że gdyby BS odpuściło sobie siege/quitnęło, to albo by na siege nic się nie działo, albo dopiero wtedy inne klany poczułyby zerg HI. A w tej chwili wolą im w dupę wchodzić i kopać leżącego.

Ma ktoś info ile było HI+RG+Shadows+LT??
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Itherus

Nienawidzą nas strasznie :) siege bardzo udane, mobilne szybkie niestety bez zamku :) ruskie w pewnym momencie nie wiedziały gdzie maja biegać. Do tego z czystym sercem przyznaje ze nie maja w sobie krzty honoru, atakuja nas całym ally + LT,OB i na koncu w heine lotus pisze "again fail" no przepraszam ale oni wszyscy walczyli vs nasze 5 pt  :o

Khav

Ale to "again fail" może właśnie ich się tyczyło. 5 party zdołało zrobić zamieszanie na czterech zamkach. Z czego 2 oni stracili.
Mnie dziwi bardziej właśnie ten niesamowity dickholding. Shadowsi widać już od dawna są wykorzystywani jako mięso, co ten siege tylko potwierdził, a oni i tak ślepo idą za ruskimi:D
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

Draghar

Przyznam szczerze że nie wiem jak wyglądały liczby bo display limit na zbyt wiele nie pozwolił.

RG i Shadows pod Heine nie widziałem no ale :P

RG miało trochę zabawy z Horda jeżeli chodzi o Goddard no ale legendy mówią że nawet 1sza bramą nie padła. I dość dużo czasu spędzili w Dion bawiąc się tam z Aurorą.

Z jednej strony mają trochę racji - łatwiej będzie zabrać zamek Huntersom, VV czy ludziom którzy screstowali Dion (nie pamiętam w tej chwili + nie mam jak sprawdzić) niż BSom ;)

Równocześnie łatwo hatowac zachowanie HI nie szukając powodu, bo równocześnie Shadowsi mogli mieć z dupy online i/lub nieobecny lider i/lub cholera wie co jeszcze ;)

Reji

Cytat: Draghar w Wrzesień 10, 2012, 10:10:44 AM
Przyznam szczerze że nie wiem jak wyglądały liczby bo display limit na zbyt wiele nie pozwolił.

RG siedziało częścią, u siebie pod Goddard (pare rushów pod zamek naszych i Hordy na zmiane, zmusiło ich do pozostawienia większej ilości ludzi u siebie. Co pomogło pod innymi zamkami. [/quote]

Równocześnie łatwo hatowac zachowanie HI nie szukając powodu, bo równocześnie Shadowsi mogli mieć z dupy online i/lub nieobecny lider i/lub cholera wie co jeszcze ;)
Lider obecny +/- 5PT shadows + Pare CP HI i RG które siedziały pod Gludio.

Szczerze... HI i RG za bardzo podzieliło sie na zamki które chcieli zabrać / obronić. Co dało takie a nie inne konsekwencje dzieki którym praktycznie sami Shadows nie stanowili większych problemów.
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

Khav

Na ostatni rush,gdzie część BS broniła przedpola a część tłukła w zamu, RG wpadło pod zamek.
Cieszy mnie fakt, że HI+ cały ich dickholding, zaczyna się na siege wozić, OOC nie wychyla nosa z zamku, a BS pomaga na większości siege jakie się toczą. Może w końcu część klanów zda sobie sprawę, że może czas wreszcie sensownie zgadać się w poważne ally i pokazać ruskim gdzie ich miejsce;D. Choć "nasza" strona ma jedną wadę. Wszyscy by chcieli się zjednoczyć żeby stawić opór HI, ale każdy by chciał tym zarządzać i żeby było robione pod ich dyktando.

Alarion

RG przy ostatnim rushu był w ciul i jeszcze trochę, kiedy TH próbowała przejść przez most, oni ustawili się w siege zone wymieszani z OB.

No cóż, tak się HI odgrażało, że OOC i Aurora nie będą mieć zamku, a tu nie dosyć, że zamek mają, to jeszcze shadows stracili swój, bo HI było tak zdesperowane by 90% sił posłać do nas : D

gf, z takim zergiem można się tylko pobawić, ale zamku się nie zdobędzie : )

Cat Drama Maker

Shen

Itherus

Fenris

Khav

Oj tam Oj tam.. Każde, nawet najlepsze kino akcji potrzebuje statystów. OB spisało się dobrze;D

Shen

Może za dwa tygodnie pójdzie wam lepiej i nie będziecie już statystami. Trzymam też kciuki za was na olimpiadzie, może wpadnie chociaż 1 hero skoro tworzycie drugi side  :D

Alarion

może tak, może nie. HI praktycznie 30 postaci 99, u nas w klanie.. 5? na oly widać efekty tego.

Cat Drama Maker

Itherus

Cytat: Shen w Wrzesień 10, 2012, 02:31:09 PM
Może za dwa tygodnie pójdzie wam lepiej i nie będziecie już statystami. Trzymam też kciuki za was na olimpiadzie, może wpadnie chociaż 1 hero skoro tworzycie drugi side  :D

aleś ty głupi matko...

dokładnie tak jak napisałeś tworzymy...

Khav

Ty wybiórczo czytasz, czy masz ogólnie problem ??

Po pierwsze,
Cytat: Khav w Wrzesień 10, 2012, 08:39:31 AM
W tej chwili można powiedzieć.. one side server.
Po drugie, gdyby nie BS, to Dion i Gludio nie zmieniłoby właścicieli, więc coś aktywni jak na statystów byliśmy. Widać propaganda HI sięgnęła już Ciebie. Jak BS nie ma zamku znaczy że robią za statystów. Szkoda że tych statystów musiało 200+ zatrzymywać pod 4-ma zamkami, z czego dwa zamki w dupę.

Alarion

shen inteligencją nigdy nei grzeszył, ponadto zawsze zaszywa się gdzieś po kontach bojąc się podać nawet nick IG, a największego skilla ma w robieniu QQ i narzekania : )

nie wymagaj od takiego typka (tak jak i innych anonimów, co głośno szczekają) zbyt wielkiej inteligencji : S

Cat Drama Maker

NotTheFakeTazman

Zawsze tak bylo ze sie "kopalo lezacego" nawet jak byl slaby i nic nie mogl zrobic to i tak sie ich gnoilo na kazdym siege itp, tak dla zasady - wiec nie ma w tym nic dziwnego ze poswiecili jakis tam lol zamek lol clanu zeby "glowny" enemy zostal z niczym.

Deric

na daily nie mają szans to zergują 7krotną przewagą

Vraghor

omg Shen mialem cie za bardziej rozsadnego czlowieka a ty sie na takiego barana kreujesz, sciagnales juz w ogóle klienta zeby sie wypowiadac?

a co do siege - gratulacje OB utrzymania zamku, mimo ze tym razem juz faktycznie nie mieliscie wplywu na to co sie dzialo - tylko Lotusowi udalo sie zbijac crest Lempa tym razem
zamieszanie jakie zrobila taktyka Lempa - priceless , tak sie zamieszali ze po kolejnym naszym pr jak szlismy na aden cale HI polecialo z automatu na gludio :) , tym razem Lemp graty za dowodzenie no i faktycznie gdyby nie wjechal na nas zerg zamek bylby nasz, niestety przy obecnym skladzie czyli 5 cp nie jestesmy w stanie duzo ugrac ale bardzo dobrze widac jak bardzo HI sie na boi i traktuje nas jako powazne zagrozenie dla swojej dominacji na serwerze ze poswieca nawet zamki swojego ally no i ze jednak te 5 cp potrafi niezle namieszac - quality>numbers . Graty dla nowych posiadaczy zamkow.

gludio , poczatek siege - dead server :)
retired

Shen