Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kard

Cytat: Vraghor w Wrzesień 15, 2012, 02:00:31 PM
co za jaja - oldboyz rzadziej pala pr na nasz widok niz HI i Redguards... respect :)
po wczorajszym dniu stwierdzam, że w szybkości palenia pr wygrywa occ

Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 15, 2012, 03:10:34 PM
Chwalisz się czy żalisz? Jak gram w GW2 to, nikt przed nikim nie ucieka...I nikt nie płacze na ruskich, ze jadą na programach maja wyższy lvl i lepszy sprzęt. Głupia gra nie?, bo nawet PR-a tam nie ma
no głupia, świetnie się do niej nadajesz
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Alarion

Cytat: tytusDeZoo w Wrzesień 15, 2012, 01:07:06 PM
dead server nikt nie gra ...
screeny i frapsy fabrykuje alarion logujac sie na 100 postaci naraz (komputer z nasa)
true story

kurde wydało się... no nic, dorzucę zatem 2 sfabrykowane screeny z wczorajszego wypadu:

Uploaded with ImageShack.us

i jeszcze trochę ooc walących PR-y i paru HI w SoH.

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Obsess

He4DSh0t

drugi screen to chyba z początku pvp bo z tego co pamiętam było później dużo więcej osób
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

TTerrorPropaganda

Cytat: Kard w Wrzesień 15, 2012, 04:58:35 PM
co za jaja - oldboyz rzadziej pala pr na nasz widok niz HI i Redguards... respect :)
po wczorajszym dniu stwierdzam, że w szybkości palenia pr wygrywa occ

Chwalisz się czy żalisz? Jak gram w GW2 to, nikt przed nikim nie ucieka...I nikt nie płacze na ruskich, ze jadą na programach maja wyższy lvl i lepszy sprzęt. Głupia gra nie?, bo nawet PR-a tam nie ma
no głupia, świetnie się do niej nadajesz

Tez mi się tak wydaje, ze tylko głupcy wola czyste PvP od gier z wieczna farma...

Obsess

Ciężko, żeby ktoś się PRował w grze bez open world PvP...

Smolensk

Cytat: Alarion w Wrzesień 15, 2012, 05:19:57 PM
Cytat: tytusDeZoo w Wrzesień 15, 2012, 01:07:06 PM
dead server nikt nie gra ...
screeny i frapsy fabrykuje alarion logujac sie na 100 postaci naraz (komputer z nasa)
true story

kurde wydało się... no nic, dorzucę zatem 2 sfabrykowane screeny z wczorajszego wypadu:

gdzie te ooc walące pr ?
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Alarion

Cytat: Smolensk w Wrzesień 15, 2012, 08:56:42 PM

gdzie te ooc walące pr ?
[/quote]

pm defro.

Cat Drama Maker

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Kard

Vraghor

w sumie myslelismy na frapsem zawierajacym same PR , ale po zebraniu calego materialu z tygodnia musialby trwac z 2-3h...
retired

Arimas

Cytat: Vraghor w Wrzesień 16, 2012, 01:34:28 PM
w sumie myslelismy na frapsem zawierajacym same PR , ale po zebraniu calego materialu z tygodnia musialby trwac z 2-3h...
TurnON kiedyś takiego zrobił, wcale to interesujące nie było xD

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dyma

ooo fajnie widzec ze pialem posta
arisma co z naszym cp na rpg;p
kamil witmy powrotem
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Arimas

Cytat: Dyma w Wrzesień 16, 2012, 02:26:19 PM
ooo fajnie widzec ze pialem posta
arisma co z naszym cp na rpg;p
kamil witmy powrotem
Przestań tyle pić bo masz fantazje, lub raczej halucynacje

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Khav

Najbardziej gorący wątek na forum, a tu ponad 24 h bez odpowiedzi... Dead servujur.... Dead forum;D
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

kamiil

Cytat: Khav w Wrzesień 17, 2012, 05:33:38 PM
Najbardziej gorący wątek na forum, a tu ponad 24 h bez odpowiedzi... Dead servujur.... Dead forum;D

ty i tastyb zabiliscie wątek płaczem do moderatorów zeby ludzi banowali bo was obrażają na flame forum  , pozdro dla zakapiora kogokolwiek był ten alt   :)

a co do mojego bana  chyba raziel dostał okresu, bo na 10 stron napisałem 4 odpowiedzi i dostałem bana za spam  :D :D

uciekam ownic  na rpg forum ;)

RazielIII

Cytat: kamiil w Wrzesień 17, 2012, 07:31:04 PM

ty i tastyb zabiliscie wątek płaczem do moderatorów zeby ludzi banowali bo was obrażają na flame forum
Musze sie zgodzic ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

TastyB

ty i tastyb zabiliscie wątek płaczem do moderatorów zeby ludzi banowali bo was obrażają na flame forum  , pozdro dla zakapiora kogokolwiek był ten alt   :)

a co do mojego bana  chyba raziel dostał okresu, bo na 10 stron napisałem 4 odpowiedzi i dostałem bana za spam  :D :D

wiesz co Ci napisze Kamilku..?
Po pierwsze podissuj (jakkolwiek sie to pisze...) na matke i zwieksz poziom trudnosci i zrob to przy swoim ojcu - jezeli to nic takiego nie jest to nic takiego Ci sie nie stanie ;)

co do reszty ktora tak uwaza..:
zastanawia mnie to, czy jestescie az tak wielkimi socjopatami nie rozrozniajacymi dobra od zla, ze wszystko jest dozwolone wg Was..? Zastanowcie sie choc chwilke nad tym...

Pozdrawiam ;)
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

TTerrorPropaganda

Cytat: TastyB w Wrzesień 17, 2012, 09:06:50 PM

wiesz co Ci napisze Kamilku..?
Po pierwsze podissuj (jakkolwiek sie to pisze...) na matke i zwieksz poziom trudnosci i zrob to przy swoim ojcu - jezeli to nic takiego nie jest to nic takiego Ci sie nie stanie ;)

co do reszty ktora tak uwaza..:
zastanawia mnie to, czy jestescie az tak wielkimi socjopatami nie rozrozniajacymi dobra od zla, ze wszystko jest dozwolone wg Was..? Zastanowcie sie choc chwilke nad tym...

Pozdrawiam ;)

Skoro już przytaczasz takie słowa jak dobro i zło, to poproszę o ich definicje

Kard

Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 17, 2012, 10:51:49 PM
Skoro już przytaczasz takie słowa jak dobro i zło, to poproszę o ich definicje
jedna z lepszych według mnie definicji dobra - imperatyw kategoryczny (ale myślę za trudne dla ciebie bo trzeba wyjść poza Wikipedie)

Arimas

Dobro i zło to pojecie względne (Chyba dobrego słowa użyłem?)

Deric

Alarion

takie tam z serii "dud servidor" : D

Kardi jak zwykle gdy zaczyna dostawać w pizdeczkę stawia 5 flag i woła kolejne party ; p

Cat Drama Maker