Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pokit

Cytat: Rickert w Październik 05, 2012, 11:40:54 AM
Problem ejst taki, ze to nie problem, tutaj kazdy lizal dupe Shanique i jeszcze byla taka jedna, bo wiedzieli ze ma mangine(aka vadzajne) l0l

hahahaha no poprostu nie mogę z gościa, problem jest taki że to nie problem że jesteś głupi, poprostu zanim wciśniesz wyślij przeczytaj z 5 razy co napisałeś  hahaha

Shanique

Cytat: Rickert w Październik 05, 2012, 11:40:54 AM
Problem ejst taki, ze to nie problem, tutaj kazdy lizal dupe Shanique i jeszcze byla taka jedna, bo wiedzieli ze ma mangine(aka vadzajne) l0l
słabo... postaraj się bardziej, albo się poddaj...

Smolensk

Goddess of Destruction: Chapter 3: Lindvior   KR PTS od 10 października do 24.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Senti

Co tam ciekawego słychać na core ? :D Pograłbym znowu w l2. Ale obawiam się że czasu nie mam na tyle ;/ a 3-4h to za mało ;/ Najgorsze jest to że tyle przerwy a grać się chcę dalej :P

lukasz09091

Jak zdecyduję się na psychologię to ten temat jest genialnym źródłem wiedzy o problemach emocjonalnych natury ludzkiej !
Genialny...  :wink:

TastyB

Raziel... dlaczego wywaliles moj post do kosza..? czyzbys sie przestraszyl, ze zbyt duzo ludzi przeczyta o tym co zrobiles..?  :noob:
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Khav

Tasty, to sie nazywa obiektywizm według Raziela. Już nie raz tutaj R. pokazał że obiektywny jest, póki nie mówi się nic złego na niego jego kumpli i RPG..:D
Dlatego też, jak ja mam sprawę do administracji, to piszę do administracji, bo mod pokroju Raziela nie prezentuje nic w tym dziale.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Obsess

Cytat: Khav w Październik 05, 2012, 05:19:26 PM
Tasty, to sie nazywa obiektywizm według Raziela. Już nie raz tutaj R. pokazał że obiektywny jest, póki nie mówi się nic złego na niego jego kumpli i RPG..:D

Chyba jeszcze nigdy nie widziałem, żeby na forum dla graczy ktoś płakał, że nie ma kumpli ;<

RazielIII

Ludzie serio nie macie nic lepszego do roboty tylko tworzyc teorie spiskowe i narzekac na administracje?
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

TastyB

Raziel... a niby kto doniosl zakapiorowi..? ja..? tak wyglada praca moderatora..? wez mnie nie rozsmieszaj :D
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

dzwoniecc

widze tastybee usiedli z synem do stolu i kminili jak wyjsc z zyciowego bagna. wklej skriny ze skrzynki, ja wkleje ze swojej lacznie z tym jak sie pierwsza zesralas z tym, ze juz zglosilas do moderacji mnie i to juz ostatnie minuty na tym forum.

moze twoj syn to owoc romansu z pracownikiem biurowym? laczy was zamilowanie do nekrofilii (granie na martwych serwerach), ciagoty do policji i organow wladzy, oraz kiepska aparycja i nieudane zycie.

spruj sie do uwaga tvn albo rutkowskiego, ze ci pisze prawde na internecie. albo jak katiusza w. walnij synem o kant to moze zrobisz kariere w show biznesie, bo cialo to masz.

srodkowym palcem zegnam hejterow.

No to za całokształt - twoje zdrowie :)
//Russe

Shen

ip zakapiora pokrywa się z ip raziela...

TastyB

ty nie wklejaj tylko zrob [.quote] wtedy pogadamy ;)

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

TastyB

sie nie odzywalam tutaj poki numeru nie odwaliles... teraz wypij piwo ktore nawazyles...

RazielIII

Niczego nie nawazylem, i post nie byl skierowany wylacznie do Ciebie, nie mam calego dnia na siedzenie i usuwanie wiadomosci, kolejne sprzatanie wieczorem.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

dzwoniecc

korzystajac z okazji pare wersow prawdy:

mam jedna, bardzo wazna schizofrenie,
zaburzenia trawienia, synu pusc to na antenie,
powiesz mi ze to fakt, powiesz mi "matka obciach",
w dupie to mam i tak rozejdziesz sie po kosciach,
bo ja sernik robie, uswiadom to sobie,
z shanique robimy rzeczy, ktory nie mieszcza sie w glowie,
o rany rany moj sajd niepokonany,
dzikPL, lerempatus, slomensk mi oddany,
wrog pokonany,
popatrz sanhique jeszcze oszaleja wszystkie ruskie,
gdy zobacza jakie jestesmy tluste,
C.O.R.E + moj syn przez cala dobe.

Shen

Shanique

Cytat: dzwoniecc w Październik 05, 2012, 05:47:45 PM
korzystajac z okazji pare wersow prawdy:

mam jedna, bardzo wazna schizofrenie,
zaburzenia trawienia, synu pusc to na antenie,
powiesz mi ze to fakt, powiesz mi "matka obciach",
w dupie to mam i tak rozejdziesz sie po kosciach,
z shanique robimy rzeczy, ktory nie mieszcza sie w glowie,
o rany rany moj sajd niepokonany,
dzikPL, lerempatus, slomensk mi oddany,
wrog pokonany,
popatrz sanhique jeszcze oszaleja wszystkie ruskie,
gdy zobacza jakie jestesmy tluste,
C.O.R.E + moj syn przez cala dobe.

Powinieneś zgłosić się do "Mam talent"

Qra

Cytat: RazielIII w Październik 05, 2012, 05:38:20 PM
Niczego nie nawazylem, i post nie byl skierowany wylacznie do Ciebie, nie mam calego dnia na siedzenie i usuwanie wiadomosci, kolejne sprzatanie wieczorem.

Ale nikt tego od ciebie nie chce, jest wręcz przeciwnie a ludzie liczą na to że w końcu przestaniesz udawać moderatora w tym temacie.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Vraghor

jak do mam talent jak jego nawet do media marktu nie wpuszczaja
retired

RazielIII

Cytat: Qra w Październik 05, 2012, 06:15:25 PM
Cytat: RazielIII w Październik 05, 2012, 05:38:20 PM

Ale nikt tego od ciebie nie chce, jest wręcz przeciwnie a ludzie liczą na to że w końcu przestaniesz udawać moderatora w tym temacie.
Niektorzy chyba nie do konca wiedza jaka jest rola moderatora na forum, wszystkim nie dogodzimy...

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

xRelapse

Dogodziłbyś wszystkim jakbyś znikł, widocznie nikt cię nie chciał jako trolla, i nie chcą jako moderatora - widocznie to pozostaje bez zmian, nie ważne z jakiej  "pozycji" się reprezentujesz.

Khav

Cytat: Obsess w Październik 05, 2012, 05:21:31 PM
Cytat: Khav w Październik 05, 2012, 05:19:26 PM

Chyba jeszcze nigdy nie widziałem, żeby na forum dla graczy ktoś płakał, że nie ma kumpli ;<
Masz mega problemy z czytaniem. Pokaż mi w moim poście płacz że ktoś nie ma kumpli? Serio lekarza ci trzeba.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

RazielIII

Cytat: xRelapse w Październik 05, 2012, 06:24:18 PM
Dogodziłbyś wszystkim jakbyś znikł, widocznie nikt cię nie chciał jako trolla, i nie chcą jako moderatora - widocznie to pozostaje bez zmian, nie ważne z jakiej  "pozycji" się reprezentujesz.
Na Twoje nieszczescie nie decydujesz o tym i na nic wasze placze na zlych moderatorów, czy to jestem ja, Russe czy ktos inny.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77