Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Prokrastynator

Cytat: marnow w Październik 24, 2012, 01:38:03 PM
Nie zapomnijcie wrzucić filmik z mass pvp z rpg z sierpnia 2013. Zobaczymy jak się rozwinie.

... ahh wait ... wy już nie będziecie tam grać.

Nie zapomnijcie wrzucić filmik z mass pvp z Core z sierpnia 2013. Zobaczymy jak się rozwinie.

... ahh wait ... tego serwa już nie będzie
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Shanique

Core w tym momencie ma już rok... ciekawe czy RPG tyle postoi!

xRelapse

Cytat: Shanique w Październik 24, 2012, 02:27:58 PM
Z jakiej planety pochodzisz, i ile u Was ma rok? ;)

Kamyl89

Nie zapomnijcie wrzucić filmik z mass pvp z rpg z sierpnia 2013. Zobaczymy jak się rozwinie.

rpg x15 czyli 5x wieksze raty(wiadomo wiekszy rate szybszy eng game,85 troche zabawy az sie znudzi i quit) niz nowe i 15x wieksze niz core.podejzewam ze juz teraz na core nie bierze udzialu tylu ludzi na pvp a co dopiero po prawie poltora roku

http://www.own3d.tv/Arcontpwnz#/watch/423626  -15miesiecy po starcie

http://www.own3d.tv/candyskull/watch/463794 - 15 miesiecy po starcie

te sa najstarsze z mass pvp jakie znalazlem reszta same 9v9 i oly.ludzie wciaz tam graja ale populacja drastycznie spadla gdy wstal nowy server x3 ktory podejzewam bedzie jeszcze bardziej zywotny niz x15.

NotTheFakeTazman

Nie ma nawet roku a jest martwy od kilku miesiecy, rpg x15 ma juz kolo 2 lat i ma online 2 razy wiekszy niz core mial w marcu.

tytusDeZoo

Znowu tu sie bydla nazlatywalo -- spadajcie do swoich dzialow i na swoj super serwer, slyszalem ze jest nawet grywalny po 2 w nocy.
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

kamiil

jak chcemy sie ponasmiewac z core graczy to gdzie mamy pisac  :? tylko tutaj  8)

tytusDeZoo

ome1

Cytat: tytusDeZoo w Październik 24, 2012, 03:23:33 PM
Znowu tu sie bydla nazlatywalo -- spadajcie do swoich dzialow i na swoj super serwer, slyszalem ze jest nawet grywalny po 2 w nocy.
z tego co pamiętam przez 1 miesiąc może nawet dłużej core był też nie grywalny przed 1-2 :D

tytusDeZoo

Nie przypominam sobie na core gigantycznych lagow, ciaglych dc , padow serwa i braku npc po kilka razy dziennie ale co ja tam wiem .

Shen

To masz słabą pamięć skoro nawet ss lagów nie pamiętasz.

Quentim

od kiedy wstał rpg mało kto tu teraz pisze a gracze core (głównie Figo) sami zaczynają temat rpga. Chyba coś ich mocno boli...

mimo 2 czy 3 dni gdzie nie było kilka razy mobów przez 5 minut to i tak

start rpga > start core

mimo tak dużej liczby ludzi.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

NotTheFakeTazman

Cytat: tytusDeZoo w Październik 24, 2012, 03:46:01 PM
Nie przypominam sobie na core gigantycznych lagow, ciaglych dc , padow serwa i braku npc po kilka razy dziennie ale co ja tam wiem .

Wynika ze gowno wiesz bo na core od godzin 12/15 do 12 w nocy przez kilka tygodni server byl kompletnie niegrywalny, czy byly npc czy nie to nie ma roznicy bo nie bylo shotow i najdluzsze item lagi jakie kiedykolwiek widzialem...

Shanique

to mało jeszcze widziałeś... otwórz oczy jak ci się uda zalogować na RPG to zobaczysz największy syf jaki kiedykolwiek widziałeś...
W ogóle co tak tu płaczecie i się żalicie, tęskno wam? Spadać do swojego działu, gdzie wasze miejsce

Arimas

Cytat: tytusDeZoo w Październik 24, 2012, 03:46:01 PM
Sry ale sobie strzeliłeś w stopę  :D
Lagi były i to tak masakryczne, że się grać nie dało (Pamiętasz event z choinką i gwiazdkami?)

A potem było trololo bo na core naprawili a przeszło na US offa ;D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

tytusDeZoo

Jak porownujesz parodniowe lagi shotow do tego co sie dzieje na rpg to dalej raczej nieporozmawiamy ..
I kluczowe stwierdzenie Arimas N A P R A W I L I .. tym sie rozni off od priva.

ome1

no właśnie to jest off dlatego takie coś nie powinno mieć miejsca w końcu się tym zajmują "zawodowcy" a nie jacyś "amatorzy" :) także moim skromnym zdaniem większy fail zaliczył core niż rpg :) Podsumowując krótko l2 to słaba gra w sumie jak każde mmo rpg.

Prokrastynator

Cytat: tytusDeZoo w Październik 24, 2012, 05:33:45 PM
Jak porownujesz parodniowe lagi shotow do tego co sie dzieje na rpg to dalej raczej nieporozmawiamy ..

a co takiego dzieje sie na rpg strasznego? jakoś gram i poza pełnymi instancjami i niewielkimi delayami nic nie widze?

Cytat: Shanique w Październik 24, 2012, 04:38:22 PM
to mało jeszcze widziałeś... otwórz oczy jak ci się uda zalogować na RPG to zobaczysz największy syf jaki kiedykolwiek widziałeś...

ty za to widziałaś rpg.. na frapsach jedynie  :noob:
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

NotTheFakeTazman

Parodniowe... z tego co pamietam zwracali ponad 2tyg PA. N A P R A W I L I tzn wylaczyli swiateczny event - fix w chuj :D:D Na rpg z tego co wiem lagi sa od 2 dni i dzisiaj maja byc naprawione wiec nie osmieszaj sie juz wiecej.

kamiil

no wlasnie co sie dzieje na rpg , poza aktualnym online 13147

Shanique

xRelapse

Deric

to teraz poproszę o definicję dead servera oraz prównanie dokładnej ilości graczy na rpg i core względem czasu

co do płaczu o instance to ja nie wiem jak można być takim idiotą i to w kółko pisać, dobijając 99 siedziełem po kilka h w nocy na SoHu teraz siedzę po kilka godzin dziennie w mos, instancje to tylko epiki i balor co jakiś czas...

wracając do tematu ded serwera ten płacz jest na każdym serwrze.. gdy grałem na rpg to był płacz że to jest ded serwer i niech wprowadząc h5 bo rzygać się finalem już chce, że l2 to gawno i tylko interlude to było coś! teraz nagle gf najlepsza kronika ever a god ssie

Cytat: kamiil w Październik 24, 2012, 06:06:39 PM
no wlasnie co sie dzieje na rpg , poza aktualnym online 13147

wow no naprawdę fajnie tylko co z tego jak część tego to boxy i sklepiki a licznik był zawszę przekręcany więc pewnie nadal tak jest,
teraz napisz mi online jak będzie na rpg za rok, ah zapomniałem nie obchodzi cie to albo nie będziesz wtedy grał

serwer się rozwinie, 90% qutnie zostaną ruskie które zdominowały serwer a połowa grających będzie płakała że gf jest beznadziejny bo na para od slh lub stunie od zerka stoją

Biz0n

dlaczego piszesz o rpg w dziale core!!??  :noob:
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

TastyB

... ahh wait ... wy już nie będziecie tam grać.

(...)

Jak nie zapomne to wrzuce... W moim przypadku to zawsze konczyl sie serwer a nie moja gra na nim (wyjatek stanowi Core - powod: kronika i wymagania sprzetowe)...

start serwera Core => 07 grudzien 2011

na Core wchodzilismy z klanem 31 grudnia 2001 (po ogloszeniu zamkniecia Cerberusa) - spoty byly zapchane, poczatkowe lokacje Questowe naszpikowane pajacami z 2 profesja pekujacymi zaczynajacych, regularne DC i lagi ssow ktore naprawili latka chyba 12 stycznia (zawsze moge wygrzebac info)... Gralam TYLKO nocami bo w dzien nie moglam sie ruszyc w miescie przy kamerze skierowanej w ziemie...

Cytat: Shanique w Październik 24, 2012, 04:38:22 PM
W ogóle co tak tu płaczecie i się żalicie, tęskno wam? Spadać do swojego działu, gdzie wasze miejsce

nawet nie wiem jak to skomentowac... to ja tez jestem bydlem..? Skad ta agresja i impertynencja w stosunku do innych..?

Ciagle piszecie (gracze Core), ze gowno wiemy o "Waszym" serwerze bo tam nie gramy i ze nie powinnismy sie wypowiadac (np. w sprawie online) ale juz Wy mozecie pisac o "naszym" serwerze, ze "najwiekszy syf", nie da sie zalogowac, brak NPC etc etc... Zalogowaliscie sie na serwer chociaz raz jedyny..? Bo ja na ten przyklad jestem na Core przynajmnie raz w tygodniu przez ok 2godz (trzeba zarobic jakos na utrzymanie CH)...

Wyluzujcie ludzie... Co nam przyjdzie z tego, ze sie powyzywamy na forum..? Chillout ;)

Pozdrawiam :)
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)