Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Prokrastynator

Cytat: Deric w Październik 24, 2012, 06:53:41 PM

wow no naprawdę fajnie tylko co z tego jak część tego to boxy

spoko znawco, tylko że boxy sa wyłączone na rpg
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

xRelapse

Jeszcze kilka takich "genialnych strzałów" i sami pozbawicie się własnych stóp ;)

I niech każdy gra sobie gdzie chce, wątpie żebyście stali przy półkach w sklepie i wybierali ludziom czekolade i inne rzeczy, to chore.

Rickert

Cytat: Prokrastynator w Październik 24, 2012, 07:15:24 PM

:DDD

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Deric

mój błąd, dobrze że ty ze wszystkiego jesteś znawcą...

co online empire może ktoś podać dane z czegoś bardziej wiarygodnego niż strona www?

Cytat: Rickert w Październik 24, 2012, 07:39:57 PM

:DDD

za to można afkować ze sklepikiem bo nie ma aukcjonera pff? jaracie się tym online jakby online świadczył o zabawie... na streamach takiego lola jest więcej ppl niż na core+rpg więc wniosek z tego taki że l2 w ogóle ssie...

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Qra

Tak się zastanawiam dlaczego banda debili przyszła z RPG spamować ten topic ? Server leży ?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Prokrastynator

Cytat: Qra w Październik 24, 2012, 08:28:30 PM
Tak się zastanawiam dlaczego banda debili przyszła z RPG spamować ten topic ? Server leży ?

gdyby nie ci "debile" (tak cie w domu nazywają?) to pojawiały by sie tu 3 posty raz na 2 tyg z mass pvp na Core 2pt vs 2 pt,
także i tak nie ma co tu czytać, to co za różnica?
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Deric

Cytat: Prokrastynator w Październik 24, 2012, 08:33:49 PM
Cytat: Qra w Październik 24, 2012, 08:28:30 PM

gdyby nie ci "debile" (tak cie w domu nazywają?) to pojawiały by sie tu 3 posty raz na 2 tyg z mass pvp na Core 2pt vs 2 pt,
także i tak nie ma co tu czytać, to co za różnica?
od kiedy to ty się martwisz o graczy core?

asdf1movie

nie denerwuj lwa jak sra bo przyjdzie michał i was tu uciszy!
HULTAJE !

pulozaur

yo carpet CDN.

Uploaded with ImageShack.us

Vraghor

retired

Horken

Każdy dywan uwieczniony w galerii widze :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Shen

Shanique

photoshop imho... Defro jest nieśmiertelny, więc nie może na glebie leżeć :P

roli

Jest już data wejścia Glory Days na EU ?

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

asdf1movie

montezuma

jak na razie Glory Days jest na +++ jeżeli chodzi o zmiany

poprawili stabilność gry i niewielka optymalizacja
nerf blink z augmentu, koniec blink co 20s z blokada targetowania na 5s
bufz z ceremon dający +400% m att działa tylko w pve, wreszcie koniec z nuker party gatunkując jedynie kiedy maja ten buff
nowy system clan war, teraz widać dokładnie ilość zgonów, przegrana -5k crp

wady, jak na razie jedna i to duża. W momencie zabicia kogoś z wrogiego klanu wielki niebieski komunikat na cały ekran , to sam jak ktoś z wrogiego klanu zabije  , tylko kolor się zmienia na czerwony. Fajne przy pierwszych 10 komunikatach, później irytujące, brak możliwości wyłączenia, lub nikt nie znalazł jeszcze sposobu.

Uploaded with ImageShack.us
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

TTerrorPropaganda

Zle rozumiecie ludzi grających na RPG, to raczej nie jest online vs online, czy chodzby serwer vs serwer, tylko kronika vs kronika. Tak ciężko co niektórym paranoikom zrozumieć, ze w opinii chyba większości miłośników l2 GoD to fail? Tym co się nie podoba wola rpg. Na max detalach, przy takiej ilości sklepików jaka jest na rpg mam powyżej 25 klatek, a jest ich naprawdę wiele... A w GoD fikuśne skile i lagujace piętrowe miejscówki, sprawia ze gra jest irytująca zamiast sprawiać przyjemność.

marnow

Mi się czasem wydaje, że to chodzi o ten wyścig.. kto szybciej wyekspi. No bo jest tu kilka takich osób, które szybko quituja zarówno na GoD jak i H5.
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

TTerrorPropaganda

Cytat: marnow w Październik 25, 2012, 05:32:26 PM
Mi się czasem wydaje, że to chodzi o ten wyścig.. kto szybciej wyekspi. No bo jest tu kilka takich osób, które szybko quituja zarówno na GoD jak i H5.

Patrząc na rpg, w konkurencji choroby psychicznej 6h+(ekstremalnie 10h+)online dziennie nie jest to taki duży procent jak się niektórym wydaje...

Kard

Cytat: TTerrorPropaganda w Październik 25, 2012, 05:12:58 PM
Zle rozumiecie ludzi grających na RPG, to raczej nie jest online vs online, czy chodzby serwer vs serwer, tylko kronika vs kronika. Tak ciężko co niektórym paranoikom zrozumieć, ze w opinii chyba większości miłośników l2 GoD to fail? Tym co się nie podoba wola rpg. Na max detalach, przy takiej ilości sklepików jaka jest na rpg mam powyżej 25 klatek, a jest ich naprawdę wiele... A w GoD fikuśne skile i lagujace piętrowe miejscówki, sprawia ze gra jest irytująca zamiast sprawiać przyjemność.
pier...sz, w ogóle nie rozumiem i wyobraź sobie, że dobrze mi z tym, w ogóle priwy mam głęboko w d... , tylko takie ćwoki jak ty mnie irytują (podobnie jak komary) powtarzaniem w kółko tego samego, ile razy już pisałeś, że GoD to fail i lagi i ogólnie syf, myślisz, ze wszyscy są tak upośledzeni jak ty by trzeba im to powtarzać 100 razy by dotarło? czy też uważasz, że każda głupota może stać się prawdą jeśli to powtórzysz 100 razy?
chcesz być zabawny? beke kręcisz? jak przestaniesz brać to świństwo to może się zorientujesz, że tylko nudny jesteś...
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Deric

Cytat: TTerrorPropaganda w Październik 25, 2012, 05:12:58 PM
grając na rpg mówili że gf to gówno i najbardziej niezrównoważona kronika, że tnie jak cholera na kompach z tamtego okresu, że jak nie na lagu to na stunie od zerka lub para od slh, w interludy nie bylo takich fikuśnych skilli mogło być x666 osób więcej itd itp. tak trudno zauważyć  że jesteś już za stary na tą grę niezależnie jaka kronika ludzie będą narzekać bo co innego robić?