Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dyma

Cytat: gierojj w Listopad 18, 2012, 12:19:09 AM
Cytat: Kard w Listopad 17, 2012, 11:50:57 PM
Cytat: pokit w Listopad 17, 2012, 12:01:33 PM
Róbta co chceta mnie jest dobrze tu gdzie gram a wam gdzie indziej
Cytat: NotTheFakeTazman w Listopad 17, 2012, 11:32:27 AM
Ma grac na oficjalnym, bo ja tu gram i jest super, i dla innych tez taka powinna być.
nie dość że głupi to jeszcze czytać nie potrafi
jak to leciało? "Do ciebie i ludzi twojego pokroju to można pisać A, a tobie i tak wyjdzie B."
to uczucie gdy quotujesz wiadomosc napisana o 11:32:27 am i sobie wmawiasz, ze to odpowiedz na post z 12:01:33 pm.

aralion nic nie odpowiada no bo i co ma napisac?

jest gruby? jest
powtarza sie? powtarza
dyma najchetniej by mu zamieszkal w zadku i spal na lonie? zgadza sie

w calej swej groteskowosci aralion nie jest az tak glupi by wpasc i zaprzeczyc oczywistemu.

edit:
tak przed snem maly kawal:

Cytatposzedl sobie dyma do cyrku poogladac klaunow. pech chcial, ze jeden klaun go sobie upatrzyl, wzial na srodke i ciagnal z niego beke przez 2 godziny. choc dyma byl przywykly do tego, to jednak cos w nim peklo i czym predzej udal sie do domu, a nastepnie na teamspeak amber cp, gdzie na szczescie byl aralion. gdy tylko zgodzil sie udzielic mu audiencji dyma natychmiast przeszedl do konkretow. aralion wysluchal, podal sygnet do ucalowania i nastepnego dnia udal sie z dyma do cyrku. "aralion to mistrz cietej ripoty" - myslal dyma, "wszystko pojdzie ok, klaun dostanie za swoje". scenariusz z poprzedniego dnia sie powtarza, wychodzi klaun, widzi dyme, podbija by zaczac krecic z niego beke, na to aralion wstaje i celujac palcem w klauna glosno krzyczy - "SPIER DALAJ".

a moral z tej bajki krotki i niektorym znany - zadrzesz z amber cp, bedziesz pojechany.
no właśnie ;)
dobranoc
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

bula

Cytat: Quentim w Listopad 18, 2012, 12:14:15 AM
Cytat: Dyma w Listopad 17, 2012, 05:56:07 PM
ale kurcze 3ba przyznać, że to jest fenomen. Alarion, który od jakiegoś czasu na forum pisze raz na 10 stron pojawia sie w co 2gim poście.

a to nie alarion wspominał w co 2 poscie kamila i tazmana gdy tamci nic nie pisali?  :)
this.

Arimas

bula masz konto na east z cassio? bo nie wiem czy mi się ogarnia a chciał bym unikać wydawania ip na marne xD

Błazen forumowy: piwo za to od dymie, całkiem zabawne :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

TTerrorPropaganda

Ma grac na oficjalnym, bo ja tu gram i jest super, i dla innych tez taka powinna być.
jak to leciało? "Do ciebie i ludzi twojego pokroju to można pisać A, a tobie i tak wyjdzie B."

Ty naprawdę masz jakieś zboczenie na punkcje tego Tazmana. Zakochałeś się w nim czy jak?. To już kolejny raz jak przekręcasz moje cytaty wstawiając ze jest to Tazman. Chyba wszędzie go widzisz co?

blacktyger

Cytat: gierojj w Listopad 18, 2012, 12:19:09 AM
to uczucie gdy quotujesz wiadomosc napisana o 11:32:27 am i sobie wmawiasz, ze to odpowiedz na post z 12:01:33 pm.

aralion nic nie odpowiada no bo i co ma napisac?

jest gruby? jest
powtarza sie? powtarza
dyma najchetniej by mu zamieszkal w zadku i spal na lonie? zgadza sie

w calej swej groteskowosci aralion nie jest az tak glupi by wpasc i zaprzeczyc oczywistemu.

edit:
tak przed snem maly kawal:

Cytatposzedl sobie dyma do cyrku poogladac klaunow. pech chcial, ze jeden klaun go sobie upatrzyl, wzial na srodke i ciagnal z niego beke przez 2 godziny. choc dyma byl przywykly do tego, to jednak cos w nim peklo i czym predzej udal sie do domu, a nastepnie na teamspeak amber cp, gdzie na szczescie byl aralion. gdy tylko zgodzil sie udzielic mu audiencji dyma natychmiast przeszedl do konkretow. aralion wysluchal, podal sygnet do ucalowania i nastepnego dnia udal sie z dyma do cyrku. "aralion to mistrz cietej ripoty" - myslal dyma, "wszystko pojdzie ok, klaun dostanie za swoje". scenariusz z poprzedniego dnia sie powtarza, wychodzi klaun, widzi dyme, podbija by zaczac krecic z niego beke, na to aralion wstaje i celujac palcem w klauna glosno krzyczy - "SPIER DALAJ".

a moral z tej bajki krotki i niektorym znany - zadrzesz z amber cp, bedziesz pojechany.

Napisz coś o sobie, żeby każdy wiedział jak uniknąć smutnego życia, w którym bycie encyklopedią garstki graczy lineage jest jego celem.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Qra

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Draghar

Generalnie whole serwer zdecydował się odpuścić OldBoyzom i zdecydował ruszyć na Dion ;) W kwestii zamków zmieniło się tylko to że Enclava screstowała Gludio, a VV utraciło zamek na rzecz alt klanu TheHorde

Shanique

2h CSa przeleciały tak szybko, że byłam w szoku... Siege baaaaardzo fajny, non stop pvp, non stop bieganina od jednego zamku na drugi... Udało nam się pomóc ally w zdobyciu zamku, na nasz nikt się nie zapisał. Jedyna zmiana u nas to, że Lemp zdecydował się na Dark side ;)

GF wszystkim!!

Arimas

Zaraz tu będzie więcej moderatorów niż użytkowników  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shanique

Cytat: Arimas w Listopad 19, 2012, 08:21:17 AM
Zaraz tu będzie więcej moderatorów niż użytkowników  :D
żeby nie było więcej wyróżnionych niż moderatorów :P

bula

Cytat: Arimas w Listopad 18, 2012, 06:36:29 AM
bula masz konto na east z cassio? bo nie wiem czy mi się ogarnia a chciał bym unikać wydawania ip na marne xD

Błazen forumowy: piwo za to od dymie, całkiem zabawne :D
nope, przestalem grac w lola majac 1 champa wykupionego, to nie gra dla mnie

Dyma

zagraj sobie na becie, tylko tam pingi wyższe są
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

bula

Cytat: Dyma w Listopad 19, 2012, 11:35:14 AM

zagraj sobie na becie, tylko tam pingi wyższe są
albo graj w dote2

/thread

driki

Cam3ll

L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

bula

Horken

za pierwszym razem ;s
jak to ma szanse z 4-6% gdzieś ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Draghar

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Shen

nie robcie instancji z bs bo kradna dropy. :(

Shanique

nie róbcie instancji z HI bo kradną dropy. :(

Kard

Cytat: Shen w Listopad 20, 2012, 05:42:51 PM
nie robcie instancji z bs bo kradna dropy. :(
w random party ci ukradli?
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

NotTheFakeTazman

Cytat: Shanique w Listopad 20, 2012, 06:10:01 PM
nie róbcie instancji z HI bo kradną dropy. :(

Straszne, kula w leb i zalac betonem.

marnow

Nie róbcie żadnych instancji  bo wszyscy kradną.
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

misiek440

dobrze wam tak oduczycie się robić instancje w randomowych party, od tego jest cp/clan, a jak jesteście solistami to żal do siebie. Dziwią mnie te wszystkie redropy i inne uje muje. W poprzednich kronikach tego nie było tylko kto łyknął ten miał farta i tyle.