Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AtosPortosiAmiras

sanhique 2/10.

nie przesadzaj juz, bo ci zdejme immunitet i dopisze pod numerem 6.

aralion dzwon na policje ze cie wrzucilem na internet jak grasz w tenisa hahaha
Cytat: lempartus w Grudzień 17, 2012, 07:37:32 PM
Oczywiście i dzięki temu:
- mam najlepszych ludzi w klanie z całego serwera
- najwięcej hero
- zamek w aden
- zrobiliśmy 3/4 z dotychczasowych smokow
- i tylko chyba ja wiem dlaczego bramy były otwarte a wy geniusze zastanawiajcie się dalej
Pomyśl jakbyście mieli -_-' gdybym nie był taki zły ...

dziękuje mojemu klanowi za wspaniała mobilizację i obecność na siegu - z aktywnych graczy zabrakło tylko 4/100 osób to chyba najlepiej obrazuje jakim klanem mam zaszczyt kierować.
Do przeciwników: dziękuję za wspaniała pełna determinacji zabawę i do zobaczenia w środę pod Antkiem

TTerrorPropaganda

Lubie czasem potrolować i się ponabijać z alariona, i nie ma co ukrywać ze raczej sam na to pracuje. Ale chyba powoli kogoś dopada lekkie zboczenie na jego temat :D

Deric

grubi chłopcy go podniecają..  dżordżi pamiętaj to były tylko ciasteczka i mleko  hahaha

AtosPortosiAmiras

z cyklu hity z pma:

XXX: dlaczego na Twojej liscie przy Derfo jest kwiatek?

hahaha hahaha

derfo idz ojca pocaluj w kwiatek z jezykiem hahaha
- najwięcej hero
- zamek w aden
- i tylko chyba ja wiem dlaczego bramy były otwarte a wy geniusze zastanawiajcie się dalej

dziękuje mojemu klanowi za wspaniała mobilizację i obecność na siegu - z aktywnych graczy zabrakło tylko 4/100 osób to chyba najlepiej obrazuje jakim klanem mam zaszczyt kierować.
Do przeciwników: dziękuję za wspaniała pełna determinacji zabawę i do zobaczenia w środę pod Antkiem

blacktyger

A jednak udało mu się, udowodnił, że większość użytkowników tego forum napawa się wyśmiewaniem innych. Konsekwentnie chamstwem i 'dowcipem' zdobywał sympatyków, a teraz jest powodem dla którego niektórzy się tu jeszcze logują...

Konsekwentny i profesjonalny trolling bym rzekł.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Niedbały

Cytat: blacktyger w Grudzień 18, 2012, 08:46:49 PM
A jednak udało mu się, udowodnił, że większość użytkowników tego forum napawa się wyśmiewaniem innych. Konsekwentnie chamstwem i 'dowcipem' zdobywał sympatyków, a teraz jest powodem dla którego niektórzy się tu jeszcze logują...

Konsekwentny i profesjonalny trolling bym rzekł.

Ta... Tylko to smutne że takie chamstwo i prostactwo może się komuś podobać a wręcz przyciągać.
Pół biedy czytać te pseudointeligentne "dowcipy" ale przyklaskiwać przygłupowi?

Redbox

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 18, 2012, 07:51:06 PM
z cyklu hity z pma:

XXX: dlaczego na Twojej liscie przy Derfo jest kwiatek?

hahaha hahaha

derfo idz ojca pocaluj w kwiatek z jezykiem hahaha
z cyklu, życie na bierzaco. Dlaczego w stajence nie ma bydła? bo gieroj w domu siedzi z karpiem w wannie

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Shanique

z cyklu suchary: idzie gieroj po mleko i dostał z bańki :P

albo

co robi gieroj zimą w stawie? Pomaga karpiom sprzątnąć muł :P

Dyma

Cytat: Shanique w Grudzień 18, 2012, 09:28:52 PM
jako osoba z dyplomem akademii Karola Strasburgera mogę pogratulować dobrego sucharu :)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Horken

Cytat: Dyma w Grudzień 18, 2012, 09:44:23 PM
Cytat: Shanique w Grudzień 18, 2012, 09:28:52 PM
jako osoba z dyplomem akademii Karola Strasburgera mogę pogratulować dobrego sucharu :)
ahaha lepsze niż te suchary ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Quentim

Co jest gorszego od gieroja przybitego do drzewa? Gieroj przybity do 7 drzew.

Gdyby Arimas czy Red nie odpowiadali na jego durne zaczepki to poszedłby sobie w uj. A tak o produkuje sie dalej, ale nie powiem, niektóre teksty ma naprawdę niezłe  :)

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

NotTheFakeTazman

Moze i gieroj jest zjebany ale wasze próby odpowiedzi dowcipem/flamem to jest poprostu zenada :D

AtosPortosiAmiras

Okej, powodowany powoli zbliżającym się terminem zakończenia sprawozdania oficjalnie ogłaszam projekt "Zakapior" za zakończony.

Krótkie info odnośnie samego projektu (z góry przepraszam za brak konkretów, ale jednym z założeń projektu jest pełna anonimowość i pominięcie jakichkolwiek realnych danych użytkowników nieświadomie "biorących udział" w badaniu, owa anonimowość niech będzie działać więc, celem uproszczenia, w obie strony):

Jestem doktorem jednej z największych wrocławskich państwowych uczelni. Przedmiotem mojej pracy habilitacyjnej jest, najogólniej mówiąc, zjawisko hejtingu i przemocy internetowej w polskim internecie (jest to odłam grupy badawczej działającej w ramach wspomnianej placówki naukowej - cały projekt "nazywa się" z angielskiego i jest finansowany głównie z funduszy UE - szczegóły są nieistotne, aczkolwiek dotyczą podobnego zjawiska jak to opisywane przeze mnie, aczkolwiek w większej skali [stary kontynent]). Oczywiście nie jest to teatr jednego aktora, w badaniach bierze udział wielu moich znakomitych kolegów i współpracowników, ja po prostu miałem przyjemność "eksperymentować" na grupie badawczej określonej, nieco po spartańsku, jako "polscy gracze online". Moje działania miały na celu zweryfikowanie prawdziwości (i określenie stopnia zgodności) tezy mówiącej, iż znakomita większość polaków spędzających czas przy grach wieloosobowych w Internecie cechuje się skłonnością do przejawiania internetowej agresji i hejtingu wszelkiej postaci. Konkretne wyniki, liczby oraz ich interpretacja zostaną opublikowane dużo później (IV kwartał 2013 roku), stąd nie mogę (i nie chcę) niczego na chwilę obecną stanowczo i jednoznacznie stwierdzić.

Ciekawostki dotyczące projektu "Zakapior":
1. W ramach projektu zbanowanych (całkowicie zablokowanych na czas nieokreślony) zostało 8 kont.
2. Łącznie wszystkie konta biorące udział w projekcie otrzymały ponad 575% (co ciekawe, przeszło 400 z nich przyznał nie kto inny jak Russe).
3. Łącznie na wszystkich kontach otrzymano 47 prywatnych wiadomości, z czego 39 miało charakter pochwalny i zawierały wyraźną aprobatę i zachętę do dalszej działalności, 2 sugerowały wejście na ścieżkę sądową, 5 zawierało prośby i groźby mające na celu zaprzestanie hejtingu oraz agresji wobec ich nadawców, 1 natomiast zawierała spam dotyczący nowego prywatnego serwera Lineage II.
4. W ramach wszystkich kont łącznie napisano 189 postów (z czego 91 zostało "skasowanych" [większość przeniesiono do sekcji kosz, część zniknęła w niewyjaśnionych okolicznościach]).
5. Użytkownicy forum napisali łącznie 541 postów bezpośrednio odnoszących się do wspomnianych 189.
6. Na każdy znak użyty w ramach kont biorących udział w projekcie przypadło ponad 10 znaków odpowiedzi (największą aktywnością "zwrotną" wykazał się użytkownik Arimas).
7. Podczas prac nad projektem na forum spędzono ogólnie (aktywnie) 21 godzin i 43 minuty.

Z tego miejsca, chciałbym podziękować wszystkim, którzy nieświadomie wzięli udział w projekcie (stosowane podziękowania zostaną umieszczone również w finalnym raporcie) oraz administracji forum (za wyrozumiałość i umożliwienie kontynuacji badania pod pewnym "parasolem ochronnym").

Jednocześnie pragnę przeprosić wszystkich, którzy byli targetem ataków lub w jakikolwiek sposób poczuli się urażeni w wyniku prowadzonych w ramach projektu działań. W tym miejscu chciałbym zaznaczyć, iż postanowienia K.K. oraz K.C. nie zostały ani razu przekroczone, przez cały czas udało nam się pozostać w granicach "zdrowego" rozsądku.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje.

P.S.

Od razu uprzedzę wszystkie pytania - publikuje powyższe oświadczenie w tym miejscu, ponieważ to właśnie w obrębie owego tematu odbywało się 90% aktywności podejmowanych w ramach badania.

Nie, nigdy nie grałem na Core - wszystkie niezbędne informację umożliwiające mi wypowiadanie się na jego temat zostały mi udzielone przez pewną, pragnącą zachować anonimowość, osobę. Serdeczne podziękowania.

Z przyjemnością odpowiem na wszystkie prywatne wiadomości, jeśli ktoś ma jakieś pytania bądź chciałby poprosić o usunięcie (wykluczenie) go z badania, proszę o kontakt.

Miło mi było spędzić te parę tygodni w tak zaszczytnym towarzystwie, pozdrawiam jeszcze raz.
- najwięcej hero
- zamek w aden

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Redbox

nie ma za co, najpierw kartka z ludzmi do skreślenia teraz jestes profesorem. Nie mam wątpliwości ze siedzisz w kolejce u kolegów po internet albo poprostu jestes pierd-_-

baant

Znow wyjdzie jakim to zlem wcielonym sa gracze xd

JamesDoakes

Cytat: Redbox w Grudzień 18, 2012, 10:38:22 PM
nie ma za co, najpierw kartka z ludzmi do skreślenia teraz jestes profesorem. Nie mam wątpliwości ze siedzisz w kolejce u kolegów po internet albo poprostu jestes pierd-_-
twoja sygna zawiera bezpośrednią obrazę użytkownika forum + wjazd na rodzinę, należy się 30%
ow wait, russe policjant warnuje tylko niewygodne posty :D

#edit

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 18, 2012, 10:32:10 PM
6. Na każdy znak użyty w ramach kont biorących udział w projekcie przypadło ponad 10 znaków odpowiedzi (największą aktywnością "zwrotną" wykazał się użytkownik Arimas).
(...)
żeby było zabawniej, pierwsza odpowiedz na ten post była oczywiście arimasa,
relapse miał racje.

Sarin.

czyli projekt donq to były beta testy

Arimas

Cytat: kornes w Grudzień 18, 2012, 10:47:17 PM
twoja sygna zawiera bezpośrednią obrazę użytkownika forum + wjazd na rodzinę, należy się 30%

#edit

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 18, 2012, 10:32:10 PM
(...)
żeby było zabawniej, pierwsza odpowiedz na ten post była oczywiście arimasa,
relapse miał racje.
Aha idąc tym tokiem rozumowania miałem czekać aż ktoś inny coś odpisze..

Brilliant! Bo przecież fora istnieją tylko i wyłącznie do trollowania więc lepiej nic nie pisać bo zaraz zleci się banda ludzi wmawiająca ci na potęgę, że dałeś się ztrollować.

Zaraz ktoś zinterpretuje mojego posta jako ofiarę trolla a nie normalną odpowiedź, brak tylko shena i relapse

Cytat: Sarin. w Grudzień 18, 2012, 10:54:56 PM
czyli projekt donq to były beta testy
Nevada, wygrałeś internet tym postem  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Redbox

Cytat: kornes w Grudzień 18, 2012, 10:47:17 PM
oh wait nie ja to napisałem ja to tylko cytuje. Regulaminek sie kłania, oh wait nie umiesz czytac

xRelapse

Dobra Arimas nie tłumacz się za każdym razem, i tak każdy wie swoje  8) A najlepsze jest to, że ludzie dalej to wykorzystują - wspominając o Tobie, że przeżywałeś trolling chociaż Ty wszystkiemu zaprzeczasz. Efekt? Kolejny twój post niżej w temacie/odpowiedz na sb co jest dalszym efektem łancucha, w który dajesz się owijać.

A co do zakapiorra to wspominałem kilka razy na SB, że to taka druga Gr@żyna, tylko udzielał się na forum a nie na youtube.
Ale wiadomo było, że będzie wiele pelikanów, którzy łykną to bez zastanowienia.
Byli i tacy, którzy z tęgą głową postanowili sobie skorzystać z tych zabawnych okoliczności i porobić sobie z was "jaja" i waszych sporów, które zostały wywołane prostą prowokacją (bo Ci, którzy nie są zatraceni traktowali to z dużym dystansem). Stąd wiele bekowych i żałosnych wierszyków, kawałów z przypadkowymi imionami kojarzącymi się dla niektórych z częścią forum.

Siemanko lemingi

JamesDoakes

Cytat: Redbox w Grudzień 18, 2012, 11:08:05 PM
oh wait nie ja to napisałem ja to tylko cytuje. Regulaminek sie kłania, oh wait nie umiesz czytac
spodziewałem się pocisku z karpiem, ale "nie umiesz czytac" też dobre hahaha

RazielIII

Amiras trzeba pomyslec nad jakims wyróznieniem dla Ciebie na forum :) moze jakas specjalna ranga :)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

xRelapse

Cytat: RazielIII w Grudzień 18, 2012, 11:29:55 PM
Amiras trzeba pomyslec nad jakims wyróznieniem dla Ciebie na forum :) moze jakas specjalna ranga :)
Zaproś go na przytupaje przy dumbstepowych brzmieniach na klatce twojego ghetta, głośnikowy didżeju  :afro: