Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

asdf1movie

Smolensk

Blackcarpet w pełnym składzie i sile, więcej excusów!

Fenris kiedy zbierzesz w końcu CP?

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Itherus

Cytat: Smolensk w Grudzień 20, 2012, 09:51:16 AM
przez dobre 5-7 min nie mogliście nawet zabić musy będąc w 14 osób, wtedy jeszcze RG tam nie było. Więc gratz big achivement, po kilku miesiącach udało wam się  :afro:

Wiesz zgadzam sie z toba ale jak masz kogos zabic skoro przez 5 min biega na ud/party rescue celkach i turn to stone? potem juz słodyczy u was nie ma. Pamietaj ze masz doczynienia ze teoretycznie słabszym pt ;)  Aslana niezbyt bym liczył szczegolnie ze bylo ich 4, Rg podobnie ale faktem jest ze byli odpalili rapso i musielismy najperw zabic czesc znich zeby wrócic do bicia sie z wami.

Nie ma sie co spinac to tylko gra, jakos nie mam ciśnienia na to zeby kogos mieszac z -_-' na forum nawet jesli jest gorszy od nas. Btw to ze macie dziecinny flame na hero voice z party mako nie znaczy ze wszyscy w BS sa tacy sami.

Redbox

doomcio od kilku miesiecy było tak, raz my raz wy, i dobrze o tym wiesz. Na parna po 5 minutch zgasliscie jakis tydzien temu wiec nie mow cudow.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Qra

Najbardziej bawi mnie to że Doomcio wyszedł z BS przez drame z GraveLamerem. Teraz razem z OOC jak gdyby nigdy nic. Oznacza to mniej więcej tyle że wszystko co mówisz jest nic nie warte i nic nie znaczy. Tak samo można brać twoje posty na forum, nic idą z nimi czyny.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Deric

Cytat: Smolensk w Grudzień 20, 2012, 10:30:12 AM
Blackcarpet w pełnym składzie i sile, więcej excusów!
powiedziała osoba która płakała że na antka miała o połowię mniej osób i ich pt zostało zabite przez 2 co jest gówno prawdą

o ile utrzymywaliśmy przez spory czas +50 z ooc  to teraz się zacznie... więcej osób =więcej nieudanych pr'ów  :D

AsmWalker

Cytat: Alarion w Grudzień 20, 2012, 07:30:30 AM
Tylko, że mało który wyfarmiony Polak przejdzie bo po co? Poczytać polskei nazwy i poczytać gimbusy wyzywające twoją rodzinę itd?

Jakieś tam lolki +85 spragnione świeżego startu i kroplówki przez pierwszy miesiąc (np. kamilek) pewnie pójdą, tylko co z tego jak po miesiącu - dwóch quitną?
Zgadza się o tym mówie, że wam się nie dziwie ,że nie idziecie ale Innova powinna już dawno Pl serv zrobić lub też gow ogóle nie robić  :D

NotTheFakeTazman

Cytat: Redbox w Grudzień 20, 2012, 02:34:15 AM
Cytat: NotTheFakeTazman w Grudzień 20, 2012, 02:22:51 AM
Cytat: Fenris w Grudzień 20, 2012, 02:09:32 AM
Cytat: NotTheFakeTazman w Grudzień 20, 2012, 01:29:25 AM
Tak z ciekawosci, w ilu i ile sie bije antharasa/valakasa? O pvp nie pytam bo pomijajac ze pvp na god jest zalosne to pewnie do tego bylo jakies 100 osob w sumie w tym 80 z jednego sida.

masz zdolności parapsychiczne ... proponuje założyć jakąś działalność z kamilkiem w typowaniu wyników totolotka itp.
info wyśmienite milordzie szkoda że du.pne
żałosne jest to że side który deklarował pvp i w ogóle dostaje w dupala jak ty będąc ministrantem, a nie pomyliłem się ty chociaż dostawałeś snikersa a oni co najwyżej musieli w ah kupować kolejne bsoe i brezy ...
jesteś żałosnym małym badziewiem który na początku serwera zafarmiał się na śmierć a poźniej gdy zaczął zbierać bęcki rzucił serwer .. .bo nabił 100 pvp ... zacne osiągniecie milordzie.
życze ci 100 lat dymania w dupsko + zamieszczania screenów w tygodniku "Moja dupa i mój proboszcz" oraz występów w Dlaczego ja... "dziewczyny nie reagują kiedy mówię im że owniłem na core"
idz pan w ch.j razem ze swoimi docentami zakapiorami oraz kamilkami i psimi bękartami razielami
dziękuje dobranoc

Ładnie masz -_-' leb, info ze screena na ktorym widac kilka osob - nie utrzymuje zadnego kontaku z osobami grajacymi na core od ponad 9 miesiecy. "Zdania o snikersie i saidzie niestety nie rozumiem jak mozesz to przetlumacz na polski ze znakami typu ",.?!" uzytymi jakos normalnie a nie -_-' gdzie popadnie zeby zdanie wygladalo bardziej powaznie. Zafarmilem sie na smierc? Byl to server na ktory poswiecalem kilka godzin dziennie, gdyby to byl rpg to pewnie bym byl w drugim tysiacu graczy pod wzgledem expa. Myslalem ze wygranie 99.5% z wszystkich pvp i 100/100 meczy na CB to raczej wygrywanie ale random z core pewnie wie lepiej. Chcialem sie zapytac ile sie bije smoki a elita graczy z harnaku zaczyna sie spinac :/
dziwne zebys nie wygrywal na cb skoro inni mieli 5 levelow mniej. A na open wpier-_- od tyra bez rezista 93, gratuluje i zycze dalszych sukcesow.

Wts zaken

Widzisz na open mag byl strasznie lipny a do tego zeby cokolwiek ugrac bylo trzeba sie odpowiednio zbuffowac a niestety jaka klasa byl "Defro" dowiedzialem sie ostatnio z twojejego screena... Tak kazdy mial 5 lvli mniej zwlaszcza ten kamael z teamzone i dante z twojego klanu ktorzy byli wciagani bez straty hp.

Redbox

dante to byl archer wiec nie wiem jak mogles z nim miec CB

NotTheFakeTazman

Cytat: Redbox w Grudzień 20, 2012, 02:48:59 PM

Mag z jego party nie pamietam nicku.

Redbox

Cytat: NotTheFakeTazman w Grudzień 20, 2012, 02:58:25 PM

jakis random ;d

pokit

No my też nie pamiętamy :D

Clovery

Szkoda, ten temat znów będzie tak strasznie suchy :C

Deric

Cytat: Clovery w Grudzień 20, 2012, 05:29:24 PM
ale to było suche  C:

Alarion

Myślę, że na RPG są super fajne tematy, w końcu całe polaczkowe nasze forum miało tam grać i miało być over 90000 i w ciul pvp i w ogóle 500 vs 500 o barakiela i topici mają tyle samo nowych stron co ten z Core

ohh w8

a teraz czekamy aż haterzy zaczną odpisywać ; D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Sadistic.pl i komentarze na YT czekają ;]

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Prokrastynator

Cytat: Alarion w Grudzień 20, 2012, 06:40:36 PM

przeczytaj swój komentarz, a potem definicje http://pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja
ostatnio już nawet na te twoje bzdury nie odpisuje, bo szkoda klawiatury,
a potem się dziwisz że połowa forum się z ciebie smieje, ale ok wmawiaj sobie że to sami haterzy
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Arimas

Cytat: Prokrastynator w Grudzień 20, 2012, 07:13:11 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 20, 2012, 06:40:36 PM

przeczytaj swój komentarz, a potem definicje http://pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja
ostatnio już nawet na te twoje bzdury nie odpisuje, bo szkoda klawiatury,
a potem się dziwisz że połowa forum się z ciebie smieje, ale ok wmawiaj sobie że to sami haterzy
HEJTER DETECTED

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

alite

Cytat: Alarion w Grudzień 20, 2012, 07:30:30 AM
Tylko, że mało który wyfarmiony Polak przejdzie bo po co? Poczytać polskei nazwy i poczytać gimbusy wyzywające twoją rodzinę itd?

Jakieś tam lolki +85 spragnione świeżego startu i kroplówki przez pierwszy miesiąc (np. kamilek) pewnie pójdą, tylko co z tego jak po miesiącu - dwóch quitną?
Ja będę  grał, bo teraz wiem jaki setup zrobić w nowym cp, z jakich ras oraz jakich skilli nie wykupywać po awakenie... + fajnie bedzie pozabijac polaczków :D no i nie będzie ruskich =), ok wracam do pilnowania botów!

kamiil

to nadal mozna zostawic sobie skill z 2-3 klasy ??

ja z queem tez zaczniemy grac, oczywiscie ES+ buffer  8)

alite

Cytat: kamiil w Grudzień 20, 2012, 10:49:00 PM
to nadal mozna zostawic sobie skill z 2-3 klasy ??

ja z queem tez zaczniemy grac, oczywiscie ES+ buffer  8)
na nc sofcie jest glory days i normalnie mam stere resy itd, może na livindorze to zmienią

Fenris

dostałem info ze zacząłem pisac podobnie do "zakapiora"
chociaż ja nie robię badań z funduszy UE :D
u mnie to było po prostu spowodowane sporą ilościa alko we krwi... hue hue hue

a wracając do raziela tego małego sk... członka - procentuj mnie procentuj i kasuj posty...

aha co do noobcia

zamieszcze wam kilka screenów jak wygląda valakas i antaras - bo sami ich nigdy nie ubijecie ...

Obsess

Właśnie też bym chciał parę pytań zadać jak to teraz wygląda:
1. Czy można sobie zostawić starego Cancela z spsa/sorca i cancelować noblesy?
2. Czy summoner nadal daje rade na expie/instancjach z 2 summonami (zamiast 3/4)?
3. Czy summoner nadal wygrywa na Oly z tankami/healerami z tylko 2 summonami?
4. Czy summoner daje rade na pvp z 2 summonami czy setup party z summonerem daje rade na 7 vs 7 na 99lvlach?

Z góry dziękuje za rzeczowe odpowiedzi.

Deric

Cytat: Obsess w Grudzień 21, 2012, 12:54:06 AM
Właśnie też bym chciał parę pytań zadać jak to teraz wygląda:
1. Czy można sobie zostawić starego Cancela z spsa/sorca i cancelować noblesy?
2. Czy summoner nadal daje rade na expie/instancjach z 2 summonami (zamiast 3/4)?
3. Czy summoner nadal wygrywa na Oly z tankami/healerami z tylko 2 summonami?
4. Czy summoner daje rade na pvp z 2 summonami czy setup party z summonerem daje rade na 7 vs 7 na 99lvlach?

Z góry dziękuje za rzeczowe odpowiedzi.
wszystko tak tyle że 1. się nie opłaca moim zdaniem

Kamyl89

dot?czy cos takiego