Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Horken

To jest lejek bez mniejszej dziury ;s
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Junek

http://insomnia.org.pl było mineło ;)

bajabongo

za narysowanie "gwiazdy dawida" na russe ... tzn poniekąd nazwanie go żydem powinieneś dostać po ryju.
na miejscu araliona - russego - i kilku innych osób poszedł bym na policje i złożył zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa z artykułu 216 §2 Kk.

Poza tym gościu masz co najmniej coś nie w porządku z głową skoro zakładasz 123123 kont i obrażasz ludzi pod przykrywką "badania" ... taa jasne

Wydaje mi się ze jesteś osoba pokroju mela i razem z nim własne podwórze oglądacie tylko przez okno.
Powiadam ci zaniechaj tego postępowania albo w końcu ktoś nie wytrzyma i cie znajdzie(stwierdzenie prawdopodobnego faktu).

Shanique

jeeeeeeeeee Zakapka wrócił... powiesz nam jakie tym razem badanie prowadzisz?
może... jak mocno trzeba umyć zęby, aby zadowolić konia?
:P

kamiil

Cytatna miejscu araliona - russego - i kilku innych osób poszedł bym na policje i złożył zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa z artykułu 216 §2 Kk.

panie władzo obrażono mnie na internecie  hahaha

Dickert

Ja na miejscu typka "obraziłbym" Cię teraz i czekał na policje. Grożenie policją na forum wirutalnej gry w dziale FLAME.  hahaha Przewidziałeś w swoim pozwie odwołanie od nazwy i zasady działania właśnie tego tematu + to, że służby musiałaby by przeglądnąć cały temat? Każdy by został oskarżony, bo nie wydaje mi się, żeby PRZYPUSZCZENIE, że ktoś nazwał kogoś żydem było tutaj najbardziej obraźliwym czynem :D. Druga sprawa, narysowanie gwiazdki nad głową ludzika o niczym nieświadczy. Jakby narysował kutasa też byś go pozwał? I najciekawsze, a co jeśli Russe w życiu realnym jest Żydem?

Czas iść do poradni psychologicznej i poważnie porozmawiać ze specjalistą, bo internet Ci źle służy.

KoCzi

Cytat: bajabongo w Luty 05, 2013, 04:19:42 PM
dzisiaj usłyszałem iż brave podobno ma filmik z tej walki na oly ... I MIAŁ ODPALONE UD !!!
więc maczek666 zamiast siedziec po nocach i zabijać low leveli na dv south - zajął byś się swoimi oczami :)

poprostu nie wierze cio ten chlopaczek pisze... malenka jestem z bravem w party i gadalem z nim na ts podczas walki wiec mi nie wpierdolisz do glowy ze mial ud

aaa i panie bajabongo prosze o nick w grze :)

bajabongo

Cytat: Dickert w Luty 05, 2013, 07:05:32 PM
Ja na miejscu typka "obraziłbym" Cię teraz i czekał na policje. Grożenie policją na forum wirutalnej gry w dziale FLAME.  hahaha Przewidziałeś w swoim pozwie odwołanie od nazwy i zasady działania właśnie tego tematu + to, że służby musiałaby by przeglądnąć cały temat? Każdy by został oskarżony, bo nie wydaje mi się, żeby PRZYPUSZCZENIE, że ktoś nazwał kogoś żydem było tutaj najbardziej obraźliwym czynem :D. Druga sprawa, narysowanie gwiazdki nad głową ludzika o niczym nieświadczy. Jakby narysował kutasa też byś go pozwał? I najciekawsze, a co jeśli Russe w życiu realnym jest Żydem?

Czas iść do poradni psychologicznej i poważnie porozmawiać ze specjalistą, bo internet Ci źle służy.

czyli co ? wydaje ci się ze jak napiszesz "flame,spam" to możesz kogoś obrażać ?
serio ? Błagam zastanów się... Nie wydaje mi się zabawnymwyzywanie kogoś od grubasów albo jechanie rodziny czyjejś.

co do ciebie maczek to nie mam już słow - obejrzyj tego frapsa od brave albo niech go na youtube wrzuci ... zreszta nie mam na ciebie czasu - pwenie musiał bym ci to narysować ... wiem zapytam zakapiora on uwielbia robić głupie rysuneczki.

driki

Cytat: bajabongo w Luty 05, 2013, 07:52:13 PM

czyli co ? wydaje ci się ze jak napiszesz "flame,spam" to możesz kogoś obrażać ?
serio ? Błagam zastanów się... Nie wydaje mi się zabawnymwyzywanie kogoś od grubasów albo jechanie rodziny czyjejś.

co do ciebie maczek to nie mam już słow - obejrzyj tego frapsa od brave albo niech go na youtube wrzuci ... zreszta nie mam na ciebie czasu - pwenie musiał bym ci to narysować ... wiem zapytam zakapiora on uwielbia robić głupie rysuneczki.
Dzieciaki krzyczą na ulicy JP na policjantów a niby ktoś miałby miec problemy bo narysował gwiazde dawida na ludziku?:D jebłem?:D

Redbox

Cytat: driki w Luty 05, 2013, 08:15:02 PM

Dzieciaki krzyczą na ulicy JP na policjantów a niby ktoś miałby miec problemy bo narysował gwiazde dawida na ludziku?:D jebłem?:D
dzieciaki nie krzycza JP przy policji tylko jak jest 300m dalej bo boją dupe. W sumie 95 % z nich polcja nic nie zorbila ale krzyczą bo to modne.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

driki

Cytat: Redbox w Luty 05, 2013, 09:00:36 PM
Cytat: driki w Luty 05, 2013, 08:15:02 PM

dzieciaki nie krzycza JP przy policji tylko jak jest 300m dalej bo boją dupe. W sumie 95 % z nich polcja nic nie zorbila ale krzyczą bo to modne.
Dokladnie wczoraj byłem świadkiem sytuacji gdzie dzieciaki krzyczały jp na policjantów gdy ci byli obok nich:)

marnow

Widzę, że pan doktor przerwał zakapiorowi terapię elektrowstrząsową i pozwolił podejść do kompa... Konował nigdy się nie nauczy.
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

nobody1

Cytat: bajabongo w Luty 05, 2013, 06:34:58 PM
za narysowanie "gwiazdy dawida" na russe ... tzn poniekąd nazwanie go żydem powinieneś dostać po ryju.

Arimas

na miejscu araliona - russego - i kilku innych osób poszedł bym na policje i złożył zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa z artykułu 216 §2 Kk.

Poza tym gościu masz co najmniej coś nie w porządku z głową skoro zakładasz 123123 kont i obrażasz ludzi pod przykrywką "badania" ... taa jasne

Wydaje mi się ze jesteś osoba pokroju mela i razem z nim własne podwórze oglądacie tylko przez okno.
Powiadam ci zaniechaj tego postępowania albo w końcu ktoś nie wytrzyma i cie znajdzie(stwierdzenie prawdopodobnego faktu).
Gdyby to było normalne forum to by po prostu dostał perma bana  :bangin:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

bula

Cytat: nobody1 w Luty 05, 2013, 10:09:05 PM

hahahah good one :D

driki

Cytat: nobody1 w Luty 05, 2013, 10:09:05 PM

Miszcz xD

Qra

Dzięki wielkie dla wszystkich ludzi z OOC za naprawdę fajne PvP. Raz na ruski rok człowiek się loguje a tutaj 3h ciągłej zabawy.

Dzięki wielkie.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

było fajnie, trochę frapsa zrobione (szczególnie fajne akcje jak w 3 pt udało się dwa x wygrać vs 4-5 party). Fajnie by było, gdyby liczby był bardziej wyrównane, bo to jednak było tylko HB vs OOC, a gdzieśtam coś robił i kręcił się cały zerg RG i OB, którzy na szczęście nie mieszali się wczoraj, albo robili szybkiego PR'a jak Elronia ; p

no i gf dla Mela, spodziewałem się, ze usłyszę excuse "eee jednak nie możemy", ale przyszli i mamy  {Amber} vs Uniqe  2:1 

Przynajmniej mam nadzieję, że nie będziesz pierdzielił smutów więcej, że nasze CP nie istnieje, bo równie dobrze to samo mogę powiedzieć w tym miesiącu o was, skoro siedzicie ciągle na CoC : )

Deimon pm-ował mnie i sauele, że fajnie by było powtórzyć, więc jeżeli wam pasuje dziś też, to byłoby najlepiej, gdyż jutro nie ma Vowka i Fenrisa wieczorem, a z piątkami jak wiemy różnie jest
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Senshi

Z mojej strony również dziękuje za dobre  7 vs 7(niestety z natury technicznej mogłem wsiąść udział tylko w ostatnim starciu ;/) co do wyniku... problemy z internetem Drenda (spore lagi + dc w 2 rundzie) postawiły nas w trudnej sytuacji. Dla tego na pewno będziemy chcieli powtórki ;]

Heh gf dla Fenrisa palić BSOE w trakcie ustawki...
-----------------------------------------
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

Alarion

ogólnie u was 3 healerów w cp jest?

Cat Drama Maker

Draghar

Senshi

Cytat: Alarion w Luty 06, 2013, 11:10:25 AM
ogólnie u was 3 healerów w cp jest?

Tak

Praca+studia ograniczają mnie czasowo. 
-----------------------------------------
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

Mel

Cytat: Alarion w Luty 06, 2013, 09:48:40 AM

no i gf dla Mela, spodziewałem się, ze usłyszę excuse "eee jednak nie możemy", ale przyszli i mamy  {Amber} vs Uniqe  2:1 

Przynajmniej mam nadzieję, że nie będziesz pierdzielił smutów więcej, że nasze CP nie istnieje, bo równie dobrze to samo mogę powiedzieć w tym miesiącu o was, skoro siedzicie ciągle na CoC : )

Deimon pm-ował mnie i sauele, że fajnie by było powtórzyć, więc jeżeli wam pasuje dziś też, to byłoby najlepiej, gdyż jutro nie ma Vowka i Fenrisa wieczorem, a z piątkami jak wiemy różnie jest

gf

Niestety wiedziałem ze drend ma lagi i dc cały wieczór ale spróbowalismy, jednak bez 2 sprawnych healerow nie jest tak łatwo ustac, dopiero ostatnia runda była z senshim, który lagow nie miał, notabene chyba 1 raz grał pvp z saulele

Pierdziele smuty? Nie wydaje mi się żeby to były smuty z mojej strony, to że nie potraficie się całym CP zebrać widać na twoim frapsie, a jeśli ja was
zmusilem do zorganizowania się w końcu to możecie mi tylko podziękować :D

Rewanż na pewno jak end zrobi coś z netem i raczej końcem miesiąca jak zalatwie coc
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Mel

Ps jeśli moje cp jest sporo poniżej przeciętnej jak to ktoś od was pisał, to myślę ze amber też się kręci w tych okolicach :D co ty na to?
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

na podstawie 1 wygranej? Chyba nie : )

Czyli każesz sobie cały miesiąc czekać? O_o

Cat Drama Maker