Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Deric

Shanique

No i jak nikt z tym nic nie zrobi to będzie takich kretynów więcej i więcej... jakby się znalazło kilku(dziesięciu) takich Alarionów to może zjawisko to zacznie być czymś za co będzie się człowiek chociaż wstydził, a nie tym szczycił i czekał na brawa...

kamiil

Cytat: Shanique w Luty 16, 2013, 11:16:05 PM
No i jak nikt z tym nic nie zrobi to będzie takich kretynów więcej i więcej... jakby się znalazło kilku(dziesięciu) takich Alarionów to może zjawisko to zacznie być czymś za co będzie się człowiek chociaż wstydził, a nie tym szczycił i czekał na brawa...

taka polityka nic nie zrobisz, wlasciciele serwerów wolą 3k graczy i pozwolić na rangera/boty i mieć $$$ niż zabronić wszystkiego i miec 500 graczy jak na core

HAJS MUSI SIE ZGADZAC

na rpg nie ma frostów, wszystkie programy działają, ale gm ładnie pracują  bo każdy unban to 100$ (lider T wydał juz kilka k)
http://www.rpg-club.com/lineage_2/en/x15/ban_list.html

Prezes1

wydać wydal . ale tyle co zarobił na adenie to  wiee tylko on :P

kamiil

Cytat: Prezes1 w Luty 16, 2013, 11:59:49 PM
wydać wydal . ale tyle co zarobił na adenie to  wiee tylko on :P

swego czasu sprzedawal antharasa za 3k euro i znając rosyjski rynek prawdopodobnie sprzedał

Prezes1

no wiec co to dla niego takie 100$.

asdf1movie

pusci w koszty, przynajmniej na rozliczeniu z podatku mu sie zwróci :d

alite

Ja botuje na nc sofcie i się tego nie wstydzę! wygolę jak widzę kogoś farmiącego bez bota tu to myślę o nim że to jakiś wariat :D

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Penance

Moli_

aż mi się hasło przypomniało

hm nudne, muzyka z dupy. To chyba winna tego "nowego" L2 kiedyś filmiki można było oglądać od początku do końca teraz kicha.

Być w OOC to jak się sprzedać. Kto co nie powie taka jest prawda, fakt.  Co by nie mieli, kim by nie byli lepiej przestać grać niż z nimi grać. OB dupy dali jak nic. Przydupaskami teraz są. :) ahahahahahahahha bhebhbhebhehb

<3 yo yo yo dla wszystkich kochanych radomków

behebh  a Yvone to ładny zjebek nie?:P jak nic wszyscy maja :P breche

Flejm!!

kamiil

sygna kolesia z BMF z polskiego forum, teraz czekam na sygne redboxa

CytatL2Cerberus 2x Hero Duelist
Innova Core - 2nd awaken tyrr warrior
Innova Core - 2x top 10 tyrrs *in first 3 months of server*
Innova Core - 3rd awaken nobless tyrr warrior

:o

driki

Qra

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Arimas

Cytat: kamiil w Luty 18, 2013, 01:59:25 AM
sygna kolesia z BMF z polskiego forum, teraz czekam na sygne redboxa

CytatL2Cerberus 2x Hero Duelist
Innova Core - 2nd awaken tyrr warrior
Innova Core - 2x top 10 tyrrs *in first 3 months of server*
Innova Core - 3rd awaken nobless tyrr warrior

:o
Że niby kto to? O.o

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shanique

Powiedz mi Kamil, jak ja sobie w sygne wrzucę, że jestem TOP Feohem na serwie od 10 miesięcy to też będziesz cytował moją sygnę na innych forach?

Czy ktoś jeszcze pamięta tego kolesia? Ja w ogóle nie kojarzę nawet nicku... powiedzmy, że tworzysz temat na forum Defro vs Azeron... kogo ludzie będą kojarzyć?

Draghar

Cytat: Shanique w Luty 18, 2013, 08:35:31 AM
Powiedz mi Kamil, jak ja sobie w sygne wrzucę, że jestem TOP Feohem na serwie od 10 miesięcy to też będziesz cytował moją sygnę na innych forach?

;o. Shani reroll na feoha? Oo

W ogóle kogo interesuje historia na oly kolejnego randomowego quitera z kolejnego klanu który quitnął?

Mało tego kogo obchodzi historia Defro na oly, skoro każdy wie, że co jak co ale oly to on akurat ma w dupie, a w terenie jest zabijaka..

Co więcej ciekaw jestem kamil jakby wyglądała TWOJA sygnaturka z oly. Ofc liczymy tylko swoje postacie, a nie te które drajverowałeś.. Och w8... :<

Alarion

hello

Co tam za reatrdowi się nudzi, że musi zakładać na forum polaczkowegoPL konto z moim nickiem i sobie hateować? : )

Potem ludzie piszą "nie to dla beki tak tylko, żaden hate " a są zdesperowani do tego stopnia, że muszą podszywać się pod cudze konta na innych forach. : DDD

epic
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

Wejdź na forum polaczkowegoPL Inovy i tam znajdź użytkownika "Alarion" (widać nawet, że pod innym mailem niż inne moje konta). Ja sam sprawdziłem dziś na chwilę, bo wczoraj mnie 2 osobny w grze pm-owały, czy to naprawdę ja piszę na tamtym forum, a póki co nie planowałem tam konta robić nawet ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shanique

A to tak było... a ja się właśnie dziwiłam, że ty takie bzdury wypisujesz :P

asdf1movie

quote Alariona. lub ktoregoś z jego fanów

Jako, że mam spore doświadczenie z healera (z 5 lat) i na Core jestem aktualnie najlepszym Aero (jeszcze z 2-3 miesiące i będę miał hero),
to mogę powiedzieć, że element w broni jest nie ważny, wręcz drugorzędny - liczy się raczej fart, żeby nie trafić na kogoś z programami, bo oszustów w tej grze nie brakuje ; )

Horken

Ja tam widzę genialne tematy :D i to, że userzy dysponują wiedzą ze startu Core i piszą jakieś bzdety z dupy.
Cytat: Alarion
Oba te klany to polaczkowe zbiorowiska nonfactorów (skoczków serwerowych), ci co umieją grać pozostali na Core : )

ahahaha no :D nawet Come Ci zapodali jako muzę

Galerian tam pelikania gula obłykał trollingi :D

btw: polaczkowe forum innovy zapowiada się wykwintnie.
Jeden placuś caly akapit w nawiasie napisal, drugi sie tlumaczy ze nie mial spiny piszac posta bo jaral lolka.
Niektore cytaty przypominaja definicje z nonsensopedii. Dobre forum do poczytania w czasie octava :3
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

likas

Odnośnie pozwów w internecie.
1.
Cytat...Widać wolfe, że nie znasz prawa.Ja wiem to na 100% bo mój ojciec jest sędzią.
2. Odp:
CytatNom twój stary to sędzia Dredd.

Jak tu nie kochać jeszcze nie narodzonego PL serwera ;).

fun

Cytat: Glaaadiator
Nigdy w życiu nikogo nie obraziłem.Jestem człowiekiem spokojnym i opanowanym aczkolwiek nie lubię kłamstwa.
To, że odrzuciłem Twoje podanie w naszym dziale z powodu bardzo słabego podania nie usprawiedliwia Ciebie do kłamstwa.Czym jak czym ale kłamstwem się najbardziej brzydzę .

Czy wiesz, że w Polsce pomówienie/oszczerstwo jest karane ?
Na przyszłość radzę zastanowić się nad tym co piszesz bo ktoś może nie być taki miły jak ja i może wytoczyć Tobie sprawę.

Anna Maria Wesołowska sezon 3573857357533 will start soon  hahaha