Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

badyll

true story. pamietam jak zabilismy araliona na wrozkach, to zawolal tazmanow na pomoc hahaha a jak oni poszli spowrotem to orbis to wrocilismy i aralion znowu farmil na 2 ule hahaha
Arimas [Marzec 01, 17:37:30]:   kurde mialem wodke lime+mint ale gdzies mi ja wcielo O.o
Cytat: kornes w Marzec 04, 2013, 10:08:15 PM
jeżeli kogoś ominą pokaz umiejętności shockcp
http://en.twitch.tv/l2eu/b/373818789
7:15-8:15

kamiil

alarion polecam tazmana fraps od 11:45 http://www.youtube.com/watch?v=QfwVKYgSm8Q

pvp 7v14 moje cp + 3 randomów, a wiec 0 zgrania i na takim turnieju nie mielibysmy szans :(
ja na bispo

i sie juz nie podniecaj gang party na box party idace na spota ;)

Alarion

kamilek zrobił sobie alt konto by poopowiadać sobie samemu historyjki wymyślone przez siebie? : DDDDD

nice try bro

Kamilek co ty wklejasz, skoro nawet z twojego pt jak wilde i ten iss (wklejałem kiedys screena) gadali, że ty jesteś jak najdalszy od pvp i zawsze masz 100000 excusow by nie isc, ponadto nawet taziu pisał jaki żałosny jesteś na pvp, więc po co ciągle próbujesz i się pogrążasz? : D

wróc lepiej do gadania ze swoim alt kontem, bo z tego ciekawy przypadek psychiczny może wyjść ^^
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2013, 02:02:07 PM
kamilek zrobił sobie alt konto by poopowiadać sobie samemu historyjki wymyślone przez siebie? : DDDDD

nice try bro

Kamilek co ty wklejasz, skoro nawet z twojego pt jak wilde i ten iss (wklejałem kiedys screena) gadali, że ty jesteś jak najdalszy od pvp i zawsze masz 100000 excusow by nie isc, ponadto nawet taziu pisał jaki żałosny jesteś na pvp, więc po co ciągle próbujesz i się pogrążasz? : D

wróc lepiej do gadania ze swoim alt kontem, bo z tego ciekawy przypadek psychiczny może wyjść ^^

masz frapsa i ci jeszcze mało ?? :D

alarion mam info że mnie co chwile do moderacji zgłaszasz, odpuść bracie bo nie robie zadnych altów 

Alarion

tak Admiral byl Polakiem, grał w party Nemezysa jako tank. Pamiętam jak na początku serwera udało nam się pocisnąć ich 7 vs 14 (trochę lvl i fart był w tym) i ADMIRAL płakał mi i Dymie na PM, że my mamy double buffy (bo zobaczył PoW'a u nukerów z SE ; p ) i już reportuje nas i będziemy zbanowani na 100%  : DDD

kamilku, zapewne tym info podzielisz sie tak samo jak zakapior gdy go ja lub arimas poprosilismy o te rzekome "Pm-ki"? : )

Juz postaralbys się trochę w swoich wypowiedziach odróżniać od "doktoranta" zakapiora, bo lecisz już na to samo kopyto.

A teraz jedziesz swoje historie dalej, poopowiadaj nam też trochę o biciu mobow itd. ^^ 

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: fossil w Marzec 05, 2013, 02:06:47 PM
a co Arimas składasz party na plOffa?:d
Co ma moje pytanie w ogóle wspólnego z twoim?

I nie, nie idę.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

badyll

mam pytanie - czy amber cp walczylo juz w tym turnieju? zastanawiam sie, czy skill wycwiczony podczas bicia uli na wrozkach i wielogodzinnych monologow aralion na temat wplywu globalnego ocieplenia na core daly jakies efekty.

swoja droga SHOK cp dalo popis. 1,5 roku pisania na forach i siania propagandy zaprzepaszczone w niecala minute hahaha w00dy ich nabil hahaha bez ziewania i straty cp.
Arimas [Marzec 01, 17:37:30]:   kurde mialem wodke lime+mint ale gdzies mi ja wcielo O.o
Cytat: kornes w Marzec 04, 2013, 10:08:15 PM
jeżeli kogoś ominą pokaz umiejętności shockcp
http://en.twitch.tv/l2eu/b/373818789
7:15-8:15

fossil

Cytat: Arimas w Marzec 05, 2013, 02:14:24 PM
Cytat: fossil w Marzec 05, 2013, 02:06:47 PM
a co Arimas składasz party na plOffa?:d
Co ma moje pytanie w ogóle wspólnego z twoim?

I nie, nie idę.
No offence, sprawdzałem czy szukasz tylko tanka))

kamiil

Cytatkamilku, zapewne tym info podzielisz sie tak samo jak zakapior gdy go ja lub arimas poprosilismy o te rzekome "Pm-ki"? : )

mam twoje pmy do mnie jak pisales ze z moim party nikt nam nie podskoczy na spocie  hahaha :D

Khav

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2013, 02:13:33 PM
tak Admiral byl Polakiem, grał w party Nemezysa jako tank. Pamiętam jak na początku serwera udało nam się pocisnąć ich 7 vs 14 (trochę lvl i fart był w tym) i ADMIRAL płakał mi i Dymie na PM, że my mamy double buffy (bo zobaczył PoW'a u nukerów z SE ; p ) i już reportuje nas i będziemy zbanowani na 100%  : DDD
ADMIRAL z core to fanboj ADMIRALa z RPG. Ten z RPG na 100% biegle napierdzielał cyrylicą. Polakiem na 100% nie był.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

driki

Cytat: kamiil w Marzec 05, 2013, 02:29:21 PM
Cytatkamilku, zapewne tym info podzielisz sie tak samo jak zakapior gdy go ja lub arimas poprosilismy o te rzekome "Pm-ki"? : )

mam twoje pmy do mnie jak pisales ze z moim party nikt nam nie podskoczy na spocie  hahaha :D
To je wstaw:)

driki

Będziesz się za to w piekle smażył xD

xRelapse

100 teorii o pifałpi na forumełę, prawie jak taktyki na wojnę, tyle czasu gry razem, 1 min życia na konkursełę.

TYLE PRZEGRAĆ XD

Alarion

Kamilku, ty już tak biedactwo znudzony jesteś, że w fotomontaż się bawisz? Srsly...? : )

Współczuję obsesji stary, to się naprawdę leczy : >

a tak PS od stycznia 2012 to nie napisałem jedynie 2 postów na tym forum, no ale jak pisałem, jak ktoś ma obsesję, że musi sobie posty zmyślać i photoshopem się bawić to naprawdę polecam udać sie do jakiegoś specjalisty : D

Cat Drama Maker

Alarion

O_O
Cytat
Hello,

In the end of this month we are planning to hold the cross-server All Mighty Championship on Russian Lineage II servers. We would like to offer your Team to join this event and take part in it as well If you are interested in it, please, reply within the next 1-2 days.

Thank you in advance.

Regards,

to co, jakieś "kamilki" się teraz zapiszą, czy dalej będzie tylko dużo szczekania i bełkotu w stylu "gdybym ja tam był..."  : D

Cat Drama Maker

JamesDoakes

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2013, 03:07:18 PM
a tak PS od stycznia 2012 to nie napisałem jedynie 2 postów na tym forum, no ale jak pisałem, jak ktoś ma obsesję, że musi sobie posty zmyślać i photoshopem się bawić to naprawdę polecam udać sie do jakiegoś specjalisty : D
nice try, ale w widoku pm'a pokazuje się aktualny awatar i ilość postów.

Alarion

hmm w sumei faktycznie, teraz zauważyłem. nie zmienia to faktu, że naprawdę z kamilkiem źle, skoro musi sobie fotomontaż uprawiać : D

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2013, 03:43:44 PM
hmm w sumei faktycznie, teraz zauważyłem. nie zmienia to faktu, że naprawdę z kamilkiem źle, skoro musi sobie fotomontaż uprawiać : D

arimaso masz uprawnienia na sprawdzenie moich pmów ??  :D

Horken

Tu masz ADMIRALa jak się zbulwersował. Przychlast jakiś :D

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

kamiil

Cytat: Horken w Marzec 05, 2013, 03:52:20 PM

dobry typ  hahaha

Arimas

Cytat: kamiil w Marzec 05, 2013, 03:57:30 PM
Cytat: Horken w Marzec 05, 2013, 03:52:20 PM

dobry typ  hahaha
Pamiętam jak zrobiliśmy z niego dywan w 30sec na wejściu do SoA i próbował nam wmówić, że to on nas zrobił dywan xD

Kamil: Pytaj Raziela albo Soulerna