Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Itherus

endriuu

Jest, bo na ncsofcie juz go ubili i musze wiedziec jak zeby moc znowu samemu go ubijac :P
no nic trzeba bedzie to samemu zobaczyc jak. :)

Qra

No jak ma duży pdef to może go tak magi ??
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

samemu to sobie mogles go ubijac kronike temu, teraz to epik wymagajacy akcji klanowej, wiec powodzenia. ta kronika generlanie nie sprzyja indywidualistom, wszystkie topowe bossy, sa akcja klanowa: 3 smoki, trasken, aq, orfen, baium.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Obsess

A stare orfeny się zmieniły w nowe czy trzeba butelkę z duszą tak jak na mrówkę i baiuma?

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

AsmWalker

Cytat: Alarion w Czerwiec 05, 2013, 01:57:51 PM
samemu to sobie mogles go ubijac kronike temu, teraz to epik wymagajacy akcji klanowej, wiec powodzenia. ta kronika generlanie nie sprzyja indywidualistom, wszystkie topowe bossy, sa akcja klanowa: 3 smoki, trasken, aq, orfen, baium.
Jara was dalej ubijanie przez 2 h jakiegoś npcowego smoka? Rozumiem iż cały fun jest z pvp przed nim?

Deric

Cytat: AsmWalker w Czerwiec 05, 2013, 06:33:35 PM
Cytat: Alarion w Czerwiec 05, 2013, 01:57:51 PM
Jara was dalej ubijanie przez 2 h jakiegoś npcowego smoka? Rozumiem iż cały fun jest z pvp przed nim?
raczej chodzi o itemy do pvp  :D

Alarion

bardziej jara ta otoczka, zaangażowanie klanu, trashowanie enemy, no i pvp też są. Ostatnie pvp o antka było naprawdę zacne, szkoda, że 1 typek od nas z klanu świeżo przyjęty nie miał questai ooc weszło pierwsze jako carpet pod sercem : D

Asm, jeżeli bardziej lubisz czołgi, czy co kolwiek innego, nie ma problemu, nikt nikomu w L2 nie każe grać, prawda? : )

Tak samo jak grande jest podjarany GW 2 to neich tam siedzi sobie.

Cat Drama Maker

asdf1movie

Cytat: Alarion w Czerwiec 06, 2013, 09:55:49 AM
bardziej jara ta otoczka, zaangażowanie klanu, trashowanie enemy, no i pvp też są. Ostatnie pvp o antka było naprawdę zacne, szkoda, że 1 typek od nas z klanu świeżo przyjęty nie miał questai ooc weszło pierwsze jako carpet pod sercem : D

Asm, jeżeli bardziej lubisz czołgi, czy co kolwiek innego, nie ma problemu, nikt nikomu w L2 nie każe grać, prawda? : )

alarion byłeś kiedyś letnią porą, w piątkowo sobotni wieczór na grilu czy gdzieś po za domem z dobrą ekipą?

piszesz o tym l2 tak jak by to był wyznacznik młodziezowego glamour style ;d

Senshi

... ooc weszło pierwsze jako carpet pod sercem : D .

Biorą pod uwagę różnicę ilości osób w CC  dziwne żeby było inaczej...
-----------------------------------------
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

AsmWalker

Prawda nie atakowałem nikogo tylko się pytalem czy sa typy co im sie podoba sam proces bicia tego bossa oprocz calej tej otoczki

Alarion

Cytat: asdf1movie w Czerwiec 06, 2013, 03:14:26 PM

alarion byłeś kiedyś letnią porą, w piątkowo sobotni wieczór na grilu czy gdzieś po za domem z dobrą ekipą?

piszesz o tym l2 tak jak by to był wyznacznik młodziezowego glamour style ;d

gdybyśmy się znali nie tylko na forum, to byś, a tak po co mam cokolwiek pisać, jak napiszesz coś o real life to wyskoczy sobie qquentimek z innymi i powie "wow on poszedł gdzieś tam cool story bro" : D  Trochę strata czasu pisać na forum MMO o naszym real life i chyba jest to ogólna zasada dot. for tematycznych.

@Asm 
Nie, nie podoba mi się bicie bossa w tak nudny sposób, ale dla tego pvp i całej reszty co opisałem, można to przełknąć. Tak samo jak kiedyś gracze przeżywali różne siege, mass pvp, potrafili niekiedy biegać z antharasem kilkanaście godzin, żeby ich klan mógł go ubić w dogodnej porze itd.  Skoro kiedyś kiedyś to było akceptowalne i wręcz wychwalane przez oglądających frapsy, to nie kumam skąd się ten hate bierze teraz, szczególnie od ludzików, co dawno już grać skończyli, jednak dalej sobie biegają i "hejcą" po forach  (choć kiedy sami grali, to było "cool")   )))

OnTopic co by defrowi nie zaśmiecać topicu rekrutacyjnego:

GF Surda, trochę krótkie te pvp, ale w sumie to chyba plus Livindora, bo w przeciwnym wypadku moglibyśmy się bić po 10 min każda walka. No i szkoda, że nie będziecie mieć okazji się zrewanżować skoro mówisz, że nie będziecie mieć healera całe wakacje...

@Mel
Trochę lamerka tak długo się bawić z 1 party, zamiast wysłać na nas jedną paczkę, a resztą bić RB, przynajmniej każdy miałby fun. To kiedy robimy jakieś 7 vs 7 jednoręki? :)

Cat Drama Maker

Mel

Jakbys bardziej bystry był to byś widział ze 1 pt cały czas biło rb podczas gdy ty failowales pr a potem w wiosce nie dales rady 14v14.
Ps chyba się zapomniałes z kronika żeby próbować lać się solo z 2 lukami  :noob:
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Senshi

Heh Alarion znowu zacząłeś się pokazywać na forum... Widać hero podniosło morale po słynnym turnieju :).

--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

surda

Cytat: Alarion w Czerwiec 07, 2013, 09:03:01 AM

OnTopic co by defrowi nie zaśmiecać topicu rekrutacyjnego:

GF Surda, trochę krótkie te pvp, ale w sumie to chyba plus Livindora, bo w przeciwnym wypadku moglibyśmy się bić po 10 min każda walka. No i szkoda, że nie będziecie mieć okazji się zrewanżować skoro mówisz, że nie będziecie mieć healera całe wakacje...

GF Alarion tym razem szczerze przyznaje byliście lepsi :)
Ale chociaż było zabawnie :)

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

Quentim

Wczoraj był międzynarodowy dzień seksu. Jak go spedziłeś Michał?

.....

wow on poszedł gdzieś tam cool story bro

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

opowiedz nam qquentimku jak ty go spedziles : )

@Senshi
teraz dopiero widze jak duzo na pvp dala podmiana healera (Leiry zamiast Bertoniny), issa (Fossil zamiast shogala glownie z powodu jego wooden pc) i nukera (Amethyst zamiast Tytusa). no i dzieki temu pt jest juz international zarazem, bo TotiSkind jest tez z poza Polski. kolejna sprawa, to ze mamy 2 daggerow (w sumie 4 dd rotujacych sie 2x dagger, archer, nuker) i dopiero od Livindora dagger zadaje jakis sensowny damage (co widac na oly jak fajnie dagger tyra healera np.). wprawdzie nadal archer > nuker = tyr > dagger wg mnie, ale roznica jest juz na tyle mala, ze da sie walczyc, bo kiedys to bylo tak:
archer >>>>>> tyr >> nuker >>>>>>>>>>> dagger (moja opinia na podstawie daggera w cp kiedys i teraz).

bardzo na plus dla tej kroniki to tempo pvp. po ustawce z Pt Mesoka i wczoraj sepsy i innych randomowych gankow widze, ze pvp nie trwalo jeszcze dluzej 5 min poki co. chyba az przesadzili troche, bo healer z top oly farmera stal sie jedna z wiekszych szmat obecnie )))))

@ Surda
gf!

Cat Drama Maker

Senshi

Linvior jest nie wypałem jak dla mnie.
To co zrobili healerowi jest poprostu śmnieszne gram na tym charze już pare lat i obecny dbuff+dmg jest przesadzony.
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

Alarion

Cytat: Senshi w Czerwiec 08, 2013, 12:30:21 PM
Linvior jest nie wypałem jak dla mnie.
To co zrobili healerowi jest poprostu śmnieszne gram na tym charze już pare lat i obecny dbuff+dmg jest przesadzony.

Nie do końca się z tobą zgodzę.

Owszem, padamy teraz chyba aż za nadto, ale zobacz jak nasza klasa była op w poprzedniej kronice. Na oly tylko summoner (i to z odrobiną mózgu, bo takich mało mimo wszystko) mógł pokonać healera, całą resztę pykałem jak chciałem, czego przykładem był mój rezultat z poprzedniego miesiąca w postaci 1400+ punktów i na wszystkie mecze w całym miechu TYLKO 2 porażki (właśnie kontra summoner i to jedną wygrał w sumie fartem). I nie ważne kto to, Jaden, Kingsize, Gruzzdigger, Kasyra, Nyweris, każdego healerem mogłem zjechać prawie zawsze jak szmatę.  Fakt, teraz healera jadą jak szmatę i na daily pvp jest w cholerę trudniej, ale jak było w HB?  Dagger jechał na staba prawie każdego healera, było imho jeszcze gorzej.  Albo H5, dostawałeś fera na 2 min na pape i sprawdzałeś, jak daleko dobiegniesz gdzieś, np. z wejścia do LoA na początek DV :D

Cat Drama Maker

Mel

Zawsze byly kroniki gdzie ktoras klasa dostala boosta inna nerfa. Zazwyczaj na nastepnej kronice to poprawiali. Healer zawsze byl 1 targetem dla lukow/daggerow, wprowadzajac GoD zmienili to, teraz tak naprawde wraca sie do tego co kiedys, tylko ze niektorzy przyzwyczaili sie ze przez 1,5 roku grali tanko-nuk-healerem i teraz nie potrafia sie pogodzic ze zmiana na Lindviorze. A podejrzewam ze na nastepnej kronice znow cos poprawia i znow do gory nogami wywroca pvp. Taki urok L2, nie ma co plakac albo quitowac.
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Senshi

Widzisz Mel grałem cardim +/- 4 lata i nie pamiętam żeby na jakiejkolwiek kronice tak utemperowali healera.
Przy byle debuffie obrywać za 30k ...

A co do quitowania to ta gra dla mnie straciła sens.
Wprowadzając tak dużą ilość epików, instancji ograniczyli pvp do tego stopnia że aktualnie znaleźć jakiekolwiek (nie usiłujące wejść na instancje na celkach) party jest ciężko. 
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

Deric

Cytat: Senshi w Czerwiec 08, 2013, 02:55:24 PM
Widzisz Mel grałem cardim +/- 4 lata i nie pamiętam żeby na jakiejkolwiek kronice tak utemperowali healera.
Przy byle debuffie obrywać za 30k ...
to może czas zainwestować w lepszy set lub rezisty?
30k przy 50k hp + cp ... kiedyś jak było 5k hp i na staba spadałeś to nie było już tak spektakularne

Mel

Dokładnie, padałes na staba, lub styknelo że wyfarmiony luk wcisnal ci stuna. Teraz jest to samo tylko w skali x5.
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Qra

Pomijacie jeden istotny fakt. W poprzednich kronikach hilerzy biegali w robe. Pytanie czy jeszcze ktoś w tym biega poza PVE ? No i sorry ale wyjebany w kosmos łucznik nigdy nie składał wyjebanego w kosmos hillera na 1 hita. Dawniej pomagał heavy i knoght harmony, teraz nie ma już szans. Do tego ten chujowy ress.....
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.