Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pulozaur

Cytat: kamiil w Wrzesień 11, 2013, 08:07:39 PM
Cytatbo szkoda spamować na forum, jak na serwerze się tyle dzieje

hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

alarion to bot i core DEAD R.I.P.

Alarion

Cytat: kamiil w Wrzesień 11, 2013, 08:07:39 PM
Cytatbo szkoda spamować na forum, jak na serwerze się tyle dzieje

hahaha

jak kamilek idzie podbijanie polaczkowego? : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

kinus

Cytat: Gandam w Wrzesień 11, 2013, 10:28:19 PM
random jakich wielu  :oops:
Przecież on tam nawet faila nie zdarzył zaliczyć ...

Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4

//
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc

kamiil

Cytat: Gandam w Wrzesień 11, 2013, 10:28:19 PM
random jakich wielu  :oops:

top adena drop, top czas walki, top w druzynie w 1 miesiacu, KRÓL MOSU

mógłbys mi buciki czyscik chlopaku  hahaha

widmo25

Bonasky

Aeore Cardinal 99 i maleje :<

Banana Power!

Qra

Kamil przestań się chwalić osiągnięciami swojego Pana. Ty byłeś tylko driverem do farmy.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Doti

Cytat: Qra w Wrzesień 13, 2013, 01:28:38 PM
Kamil przestań się chwalić osiągnięciami swojego Pana. Ty byłeś tylko driverem do farmy.
Odezwał się random robiący na innych, który nie ma czasu na oly... ale jest PRO  :D

Qra

Cytat: Doti w Wrzesień 13, 2013, 09:46:56 PM
Cytat: Qra w Wrzesień 13, 2013, 01:28:38 PM
Odezwał się "czarnuch" robiący na innych, który nie ma czasu na oly... ale jest PRO  :D

Nie wiem do czego pijesz dziecko. Dorośniesz to może zrozumiesz że pieniądze w życie się przydają. Gdyby to przeliczyć na twoją walutę to mogę ci zagwarantować że tyle adeny to nie wkoxasz nigdzie przez pół nocki.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

bula

ohohohohohohoh real life card, you go girl!

Doti

Śmiem wątpić czy swoją ciężką pracą troll zarabia miesięcznie tyle co ja tygodniowo ale...
Gdybyś miał czas to pewnie hero by był... może chociaż na liście randomie...
I właśnie z powodu takich ludzi jak TY, Kardzio czy Analion wielu PL graczy, którzy znają uklady i nie zgodzą się na zapieprzanie na czarnuchów nie pójdzie do lol BS

Arimas

Cytat: bula w Wrzesień 13, 2013, 10:34:11 PM
ohohohohohohoh real life card, you go girl!
Real life card nie ma na tym forum mocy  :oops:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Qra

Cytat: Doti w Wrzesień 14, 2013, 12:34:19 AM
Śmiem wątpić czy swoją ciężką pracą troll zarabia miesięcznie tyle co ja tygodniowo ale...
Gdybyś miał czas to pewnie hero by był... może chociaż na liście randomie...
I właśnie z powodu takich ludzi jak TY, Kardzio czy Analion wielu PL graczy, którzy znają uklady i nie zgodzą się na zapieprzanie na czarnuchów nie pójdzie do lol BS

Opowiedz nam coś więcej o tym układzie bo wszyscy jesteśmy ciekawi. Zresztą gdyby ludzie nie godzili się na granie w BS na zasadach klanu to pewnie nie był by on pełny.
BS - prawdziwa historia.

darkmelody

Mnie żenuje to wasze "wyzwysko" - random. To ani obraźliwe, ani śmieszne  :oops:

Doti

Qra qrwa kto ty jesteś śmieszny randomie...
Na liście cie nie ma... bo nie masz czasu.
W grze nie widać..
A na forum wygadany :)
Alt konto Analiona bym pomyślał ale on mimo że głównie pisze bzdety to jakieś takie bardziej inteligentne...

Shanique

Qra to Qra przecież... kto nie zna Qry ten z policji :P

Qra

Hmm, nie wiem co się tak tej listy uparłeś. Nie gram na oly bo nie mam sił, chęci, czasu i zamiaru. Pilnuj tam lepiej swoich biedaków z klanu którzy zamiast bronić swojego zamku farmią pkty na olimpiadzie. Do tego dochodzą akcje gdzie pt Gruzzdiggera (podobno jedne z lepszych xD, wszyscy są na liście ) dostaje wpierdol od 4 osób z amber. No to już jest obciach.
BS - prawdziwa historia.

lempartus

co z tego że ktoś jest na liście ? liczy się kto jest hero a nie kto jest 2, 3 czy 10. Tak ta gra jest skonstruowana że jesli chcesz mieć Hero to sporo ludzi z klanu też oddaje Ci punkty, może jak tą zależność zrozumiecie będziecie mieć trochę wiecej niż tych 3 czy 4 hero w klanie.
L2 to nie olimpiada specjalna gdzie liczy się udział tu ważne jest tylko kto wygrywa
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Qra

Cytat: lempartus w Wrzesień 16, 2013, 02:52:01 PM
co z tego że ktoś jest na liście ? liczy się kto jest hero a nie kto jest 2, 3 czy 10. Tak ta gra jest skonstruowana że jesli chcesz mieć Hero to sporo ludzi z klanu też oddaje Ci punkty, może jak tą zależność zrozumiecie będziecie mieć trochę wiecej niż tych 3 czy 4 hero w klanie.
L2 to nie olimpiada specjalna gdzie liczy się udział tu ważne jest tylko kto wygrywa

Nie ma cie na liście to znaczy że jesteś randomem. Ch...j z tego że jesteś liderem jakiegoś random klanu z 20 hero i jakimś śmiesznym zamkiem w Aden.
BS - prawdziwa historia.

darkmelody

Random random random. Czy to nowa obelga gimbusów?   8)

Rozumiem że random to gorsze wyzwisko jak "skur*iel" itp?  hahaha

nobody1

najlepsze jest to, ze top servera juz dawno nie gra i zostaly same randomy   8)

pulozaur

Cytat: nobody1 w Wrzesień 16, 2013, 06:58:43 PM

++++++ popieram

Dzondzy

Cytat: nobody1 w Wrzesień 16, 2013, 06:58:43 PM

sugerujesz że byłeś topką. haha

kamiil