Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

no wszyscy tesknią za PvE kamilkiem i Z ranger ruskies... oh w8 ; /

Tak btw porównajcie sobie online Core z zeszłych wakacji i tych co właśnie minęły. Już widzę jak w ubiegłe wakacje jakikolwiek klan miałby online na smoka (nawet gdyby lvle był odpowiednie ; p )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Qra

Osiągnięcie przewagi poprzez level i sprzęt wcale nie jest wyznacznikiem skilla a osoby które quitneły to zazwyczaj największe g....o.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

bula

Cytat: Qra w Wrzesień 17, 2013, 09:32:26 AM
Osiągnięcie przewagi poprzez level i sprzęt wcale nie jest wyznacznikiem skilla a osoby które quitneły to zazwyczaj największe g....o.
czyli jak nie robisz oly bo nie masz czasu to wszystko ok, a jak przesajesz grac bo nie masz czasu to jestes gownem

another victory for ... polaks?

Redbox

Cytat: bula w Wrzesień 17, 2013, 10:29:39 AM
czyli jak nie robisz oly bo nie masz czasu to wszystko ok, a jak przesajesz grac bo nie masz czasu to jestes gownem

jak grasz 24/7 i miesz 5 leveli wiecej niz inni i ich ownujesz a pozniej cie innni doganiaja i walisz quita z wymowka ze nie ma sie z kim bic bo tak naprawde dostajesz srogi wpierdol, to tak.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Doti

Dużo ludzi nie robi oly bo nie mają czasu. Zwłaszcza odkąd nie trwa ona 7dni w tygodniu. Ja też wolę napić się wódki niż siedzieć cały weekend przed kompem jak Alarion  :D
Zupełnie inną sprawą są tłumaczenia niedowartościowanych kolesi - nie istnieję na oly bo nie mam czasu, nie wychodzą sam z miasta bo mam wolnego kompa itd. 

Qra

Cytat: Doti w Wrzesień 17, 2013, 10:44:37 AM
Dużo ludzi nie robi oly bo nie mają czasu. Zwłaszcza odkąd nie trwa ona 7dni w tygodniu. Ja też wolę napić się wódki niż siedzieć cały weekend przed kompem jak Alarion  :D
Zupełnie inną sprawą są tłumaczenia niedowartościowanych kolesi - nie istnieję na oly bo nie mam czasu, nie wychodzą sam z miasta bo mam wolnego kompa itd.

A czym różni się np moje tłumaczenie od twojego ? Jak dla mnie absolutnie niczym. Problemem są tylko twoje podwójne standardy jakie wprowadzasz dla siebie i innych.

Aaa i powiedz mi co hiler 99 ma robić sam poza miastem ?
I przeczytaj jeszcze raz "nie wychodzą sam z miasta bo mam wolnego kompa itd. " dla mnie to nie ma absolutnie sensu ale to podobno ja pierdole głupoty na forum.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

bula

Cytat: Redbox w Wrzesień 17, 2013, 10:38:22 AM

jak grasz 24/7 i miesz 5 leveli wiecej niz inni i ich ownujesz a pozniej cie innni doganiaja i walisz quita z wymowka ze nie ma sie z kim bic bo tak naprawde dostajesz srogi wpierdol, to tak.
no to ile takich party mieliscie, 2-4? "zazwyczaj" troche nie pasuje ;s

likas

Trzy słowa -
Passion Treasure Chest

a i "mniejsze zło":
Chaos Essence Pack

Qra

Cytat: bula w Wrzesień 17, 2013, 01:03:03 PM
Cytat: Redbox w Wrzesień 17, 2013, 10:38:22 AM

no to ile takich party mieliscie, 2-4? "zazwyczaj" troche nie pasuje ;s

A ile osób tak naprawdę szczeka że TOP servera już nie gra ? Pasuje i to idealnie.
BS - prawdziwa historia.

Itherus

Cytat: likas w Wrzesień 17, 2013, 01:22:16 PM
Trzy słowa -
Passion Treasure Chest

a i "mniejsze zło":
Chaos Essence Pack

essencje to takie boom w teorii tylko... Co do passion zobaczymy jaka jest szansa jakos mnie specjalnie te skrzynki nie załamują jedna kosztuje tyle co PA na miesiac wiec imho duze pieniądze dla takich bidaków jak my.

likas

nom, dlatego mniejsze zło - w momencie jak na 100% resetują się punkty na oli - to nie ma problemu, nawet to pozytywna rzecz, chociaż z drugiej strony, nie patrząc na oli, to co kronikę/update można sobie zmieniać postać w zależności co akurat jest na topie :P, może to słowa zgorzkniałego archmage, który został lekko wyruchany :D. Skrzynki same w sobie pewnie mają b.małe szanse na sensowniejszej rzeczy (ehe tauti weapon), ale bardziej chodzi o politykę Innovy - nie ma dimensional siege'ów, to damy wam pvp kamyki w broń za ojro. Podejrzewam, że model f2p jest korzystniejszy dla firm, ale innova za bardzo idzie w pay2win, co na dłuższą metę może okazać się krótkowzroczne.

Neural

Kupiłem 3 sztuki :D  2 razy enachaty i raz gaiant enchanty QQ
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

likas

no to nie reprezentujesz już biedy ;[

Neural

Do końca miesiąca plauszki będę wpierdzielał :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Arimas

Cytat: Neural w Wrzesień 17, 2013, 05:13:37 PM
I cole z biedronki  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Redbox

Cytat: Neural w Wrzesień 17, 2013, 05:13:37 PM
koniec zapiekanków :/

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

Cytat: likas w Wrzesień 17, 2013, 02:46:09 PM
nom, dlatego mniejsze zło - w momencie jak na 100% resetują się punkty na oli - to nie ma problemu, nawet to pozytywna rzecz, chociaż z drugiej strony, nie patrząc na oli, to co kronikę/update można sobie zmieniać postać w zależności co akurat jest na topie :P, może to słowa zgorzkniałego archmage, który został lekko wyruchany :D. Skrzynki same w sobie pewnie mają b.małe szanse na sensowniejszej rzeczy (ehe tauti weapon), ale bardziej chodzi o politykę Innovy - nie ma dimensional siege'ów, to damy wam pvp kamyki w broń za ojro. Podejrzewam, że model f2p jest korzystniejszy dla firm, ale innova za bardzo idzie w pay2win, co na dłuższą metę może okazać się krótkowzroczne.

No cóż, Inova nieźle mad donatorów w chuja zrobiła, bo wynika z tego, że szansa na uzyskanie tych topowych itemów jest podobna jak do uzyskania PvP stone'a z Agationa za PA (niby każdy go używa od livindora, niektórzy nawet na wszystkich postaciach na koncie, a jakos żadnego stone'a nikt nie dostał).

Pamiętacie te koszuli Olith czy jak one się tam zwały te +7, co swego czasu z eventu miał ErorrorCrc (czy jak mu tam było)?  Otóz te koszulki są niby w boxach od conajmniej maja, a na serwerze znam TYLKO 1 osobę co ją ma: Stevian, ten lol iss Grek.

Zakładając, że koszulka ma mimo wszystko większą szansę niż tauti weapon, to nie widzę nawet 1 osoby na serwerze co będzei mieć ; p

A zastrzyk euro od frajerów będzie spory, nie da sięukryć.

Co do Esencji, ja w esencjach nie widzę nic złego, tak długo jak resetują punkty na oly.

Akurat ta zmiana jest większą korzyścią dla enemy, bo to oni będą próbowali wstrzeliwać się w luki, które u nas są słabsze (np Crydeyka zmieni się na cardiego, bo na EE i SE ma małe szanse).

Pożyjemy, zobaczymy, dajmy sobie kilka dni / tygodni by przekonać się, ile tych pvp stonów i tauti weapon się pojawi : D

Cat Drama Maker

aatrox

Alarionie , drugą koszulke +7 ma Bags ktory niedawno do Was dołączył ;)

Neural

Ta koszulka to nic wyjątkowego jedyne co daje fajne to 3% clarity nawet nie daje dexa i WITa w przeciwieństwie do octavisów i Istin.
Reszta praktycznie taka sama.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Alarion

Cytat: aatrox w Wrzesień 18, 2013, 03:47:38 AM
Alarionie , drugą koszulke +7 ma Bags ktory niedawno do Was dołączył ;)

mozliwe, zatem 2 osoby, niech bedzie wygrales : )

Cat Drama Maker

Itherus

moim zdaniem zrobiła sie burza nie wiadomo o co... Pamiętajcie ze serwery f2p musza sie tez z czegoś utrzymywać jak juz jeden z adminów napisał maja gości od matematyki i wiedzą co robią.

ihateelfs

16 euro za 7 days rune xp 100% QQ za połowę bym się jeszcze skusił ale tak to ich pierdolę #polaczekcebulaczek
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Qra

Cytat: ihateelfs w Wrzesień 18, 2013, 07:20:41 PM
16 euro za 7 days rune xp 100% QQ za połowę bym się jeszcze skusił ale tak to ich pierdolę #polaczekcebulaczek

Dla kogoś innego to po prostu jedna flaszka wódki. Na polaczkowie też są takie niedopasowane ceny ?
BS - prawdziwa historia.

Alarion

praktycznie to samo tam maja, pa niemal w identycznej cenie o ile dobrze kojarze. bez tych run mozna spokojnie koksac, ja pamietam, ze przez cale 85-99 kupilem tych 7 dniowych tylko z 10-15 szt. (za adenke). najlepiej mi zawsze bylo uzyc 1 godzinnej na koncowce octavisa w 1 pt i potem isc jeszcze z godzine na exp jakis np.

Cat Drama Maker