Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PepsiQQ

A grałeś dłużej jak miesiąc na becie?

Bonasky

Co do tych lagów to masakra, od pewnego momentu mam takie problemy, jak jest dużo ludzi, że nie mogę nic zrobić i delay ~5 sec :( A wcześniej śmigało normalnie (tak, min. detale i malutki widok, ale ważne, że gra działała dość płynnie)
Aeore Cardinal 99 i maleje :<

Banana Power!

Arimas

Cytat: Thombstone w Grudzień 07, 2013, 07:03:40 AM
ArcheAge wg mnie to Crap. Lepszy bedzie Black Desert, tj jakis klon ala Lineage.
Pochrzaniło Ci się, Black Desert to klon Vindictus a nie l2..

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alik2225

ej noo... jak to tak... noo... Pony bez klanu :(?

Nice movie: ;D

https://www.youtube.com/watch?v=3yYYq6Cn8fY

Shanique

Alarion

Cytat: Alik2225 w Grudzień 09, 2013, 09:58:36 PM
ej noo... jak to tak... noo... Pony bez klanu :(?

Nice movie: ;D

https://www.youtube.com/watch?v=3yYYq6Cn8fY

Też byłem pewny, że na 99,9% to Z ranger, ale chwilępóźniej wpadł Maverix na kanał i wyjaśnił, że każdy dagger tak może. Zawołaliśmy potem Totiego (Owneddittup), jako pierwszego lepszego daggera z brzegu i maverix w 2 minuty nauczył go robić to samo. Właśnie renderuje frapsa jako potwierdzenie całej tej akcji, bo na słowo to i ja bym nie łyknął, że tak można legit. Poza tym trzeba ryja zamknąć wściekłym psom z BA : )

Edit:

http://www.youtube.com/watch?v=JIhwGk0Ivaw&feature=youtu.be

ok link jest, oglądajcie te wasze mityczne scrypty, póki co ciekawsza beka jest na forum 4game'a z tych tardów, co muszą pie** swoją propagandę na nasz temat i Z rangera, co jest po prostu epic xDDD
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

misiek22pl

możesz mi wytłumaczyć jak on to robi jak ktoś jest na hide ? bo nie kumam i nie widzę na tym filmiku kiedy nauczyliście tego  Owneddittupa używać fakedetha kiedy maverix jest na hide

Alarion

nie ma sprawy, w wolnej chwili sam skocze na daggera z fake deathem, albo jeszcze raz totiego poprosze i uwzglednie to w frapsie. wczoraj testowalismy to na coloseum z 30 min z lempem rowniez. ogolnie musze przyznac, ze motyw jest naprawde ciekawy i o ile nie daje to przewagi przeciw kazdej klasie, to jako prewencja na lethala na cocu ,lub jakiegokolwiek stuna od innych klas. nie frapsowalem wczoraj 30 min, bo by mi miejsca na dysku braklo. ))

Cat Drama Maker

Dzondzy

W końcu wyszło na jaw że Amber CP używa zR, i połowa BSów. Cieszy mnie to.

Alarion

w koncu caly klan uczyl sie od naszego mistrza Dzondzego xDDD

Cat Drama Maker

Qra

Sixsense jak widać dalej ma emo na BS xDD co za emo dziecko.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

najzabawniejszy jest fakt, ze gral z wami dlugo, a teraz mnie sepse i lempa na rowni stawia jako top cheaters support, no ale dzieciak nie umie robic nic innego poza jebaniem w dalszym ciagu tych samych klamstw )))

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Grudzień 10, 2013, 12:30:06 PM
najzabawniejszy jest fakt, ze gral z wami dlugo, a teraz mnie sepse i lempa na rowni stawia jako top cheaters support, no ale dzieciak nie umie robic nic innego poza jebaniem w dalszym ciagu tych samych klamstw )))
Sill aktywny: Przekleństwo Alariona - Wszyscy prędzej czy później go hejtują.

:D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Qra

To chyba passiv bo Sixsense zbyt długo z Alarionem na 1 kanale nie przebywał.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Quentim

Cytat: Qra w Grudzień 10, 2013, 09:54:45 PM

Tak jak ja  :D :D

Chodzą słuchy że hejt na alariona pojawia się po przesłuchaniu kasety molesty od tyłu.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Shanique

Cytat: Quentim w Grudzień 11, 2013, 09:38:43 AM

Chodzą słuchy że hejt na alariona pojawia się po przesłuchaniu kasety molesty od tyłu.

No chłopie... jak Alarion ci się kojarzy z molestowaniem od tyłu to ja ci nie zazdroszczę. Powinieneś się zgłosić z tym problemem do jakiejś przychodni może, czy coś...

Alarion

Cytat: Shanique w Grudzień 11, 2013, 09:44:56 AM

No chłopie... jak Alarion ci się kojarzy z molestowaniem od tyłu to ja ci nie zazdroszczę. Powinieneś się zgłosić z tym problemem do jakiejś przychodni może, czy coś...

Wg mnie taki hate jak z jego strony to już nieodwracalne zmiany w psychice spowodował i stąd się biorą tego typu porównania )))

Cat Drama Maker

Dzondzy

Wcale mu sie nie dziwie, Amber CP ma za duże ego. Wszyscy na zR, szczególnie Ci mierni healerzy i ten mexicano.

Nie polecam ekipy. !

Redbox

nie wtedy dostajesz nadludzkiej sily i masz halucynacje
edit: shaniqqqq Molesta to taki rap zespół :<

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Shanique

Cytat: Redbox w Grudzień 11, 2013, 12:50:50 PM

nie wtedy dostajesz nadludzkiej sily i masz halucynacje
edit: shaniqqqq Molesta to taki rap zespół :<

OMG ! Epic fail :D

KungFuPanda

Że Shanique nie wie co to Molesta, to można jej wybaczyć, ale że Alarion podchwycił, to jest epic
Posłuchajcie tam w tych bs trochę muzyki, a nie ciągle l2 i l2

Qra

Cytat: KungFuPanda w Grudzień 11, 2013, 02:47:55 PM
Że Shanique nie wie co to Molesta, to można jej wybaczyć, ale że Alarion podchwycił, to jest epic
Posłuchajcie tam w tych bs trochę muzyki, a nie ciągle l2 i l2

A ty wstydzisz się zalogować na swój własny nick ? Przykre....
BS - prawdziwa historia.

John100

Cytat: Shanique w Grudzień 11, 2013, 09:44:56 AM

Shaniqq Molesta =
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Alarion

wybacz, ale na rap i hip hop mam wy** i zostanę przy rock / metal. Samo gadanie do rymowania to dla mnie nei muzyka, ale o gusta się co kłócić nie ma, bo takie dyskusje to na poziomie gimnazjum są : )

Cat Drama Maker

Arimas