Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

He4DSh0t

sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

bula

Cytat: Dzondzy w Grudzień 18, 2013, 12:57:59 PM
Właśnie dostałem zaproszenie na maila, do wspólnej zabawy na Core, od Martela.  Rozważam haha : D

ten martel z grecji?Xd

Cytat: Thombstone w Grudzień 18, 2013, 06:33:48 PM
Nie no 100 osob i kazda kupi postac? To jest troszke nierealne. No ale kto tam wie.
maja 4 party w okolicach 98, przynajmniej tak napisali na forum core

ihateelfs

Cytat: montezuma w Grudzień 18, 2013, 08:12:09 PM
klan Nova jest dobry i maja b. dużo dobrego sprzętu, ale sobie z nimi radzimy na dimension serwerze :PP. ostatnio parę razy mieliśmy pvp klan vs klan i przegrywali, ale walka była długa. Mieliśmy 20 osób więcej ale na ich terenie wiec nie mogliśmy używać resa, na bitwę poza ich siege zone już się nie zgodzili :)
przecież wy używacie tych samych gównianych programów co oni więc co to za argument "radzimy sobie", beka w chuj.
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

mrow

Cześć. Mam przerwe od l2 tak od około 2 lat. AKtualnie nuda, mniejsza ilość godzin pracy, nic ciekawego na rynku gier mmo.
Warto zaczynać od zera? Czy może kupić sobie jakiegoś toona 85lvl? Jak wygląda leveling od 85-99 ? Pozdrawiam
Pwrót do gry - 02-12-2011r

Shanique

kamiil

naprawde gracze core z 2 latnim wyprzedzniem boją sie nowego klanu , nie wime czy to smieszne czy zalosne, i o jakich programach i botach mowicie  ?? skoro na inoovie takie rzeczy sa niemozliwe

Alarion

kurde kamilek, nie było cię, to twój poziom debilizmu został zastąpiony z nawiązką przez jakiegoś randoma dotiego, nie mów mi, że teraz będzie was dwóch... ?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Alarion

postacie 95 chodzą dosyć tanio, ale spokojnei znajdziesz party od 85+ też.

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Grudzień 18, 2013, 11:01:57 PM
kurde kamilek, nie było cię, to twój poziom debilizmu został zastąpiony z nawiązką przez jakiegoś randoma dotiego, nie mów mi, że teraz będzie was dwóch... ?
Jeszcze forum eksploduje

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

MastJedi

Cytat: bula w Grudzień 18, 2013, 08:34:24 PM
maja 4 party w okolicach 98, przynajmniej tak napisali na forum core
Potwierdzam

Ilu przejdzie? na pewno nie cały skład. Nabór (w klanie) wciąż otwarty.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Doti

Analion nie spinaj się tak bo ci się tłuszcz trzęsie.
To, że dostajecie ostatnio w dupę nie znaczy, że natychmiast padniecie. Ja tylko pisałem o śmieciach typu Ifrid i reszta tych przybłęd, którzy was kopną w dupę jeżeli w przyszłym miesiącu znowu nie będziecie ich umieli wyfeedować.
Nova to na razie żart - 4 pt 98 to sobie mogą eoctavisa robić. Czy przyjdą i się rozwiną? Mam nadzieję. Zawsze nowi gracze bo ostatnio tylko botów przybywa.

Redbox

Cytat: Doti w Grudzień 19, 2013, 08:42:36 AM
To, że dostajecie ostatnio w dupę nie znaczy, że natychmiast padniecie. Ja tylko pisałem o śmieciach typu Ifrid i reszta tych przybłęd, którzy was kopną w dupę jeżeli w przyszłym miesiącu znowu nie będziecie ich umieli wyfeedować.
Nova to na razie żart - 4 pt 98 to sobie mogą eoctavisa robić. Czy przyjdą i się rozwiną? Mam nadzieję. Zawsze nowi gracze bo ostatnio tylko botów przybywa.
a ty bedziesz pierwszym ktory zacznie uzywac zrangera widze. poza tym jak chca to moga isc, nie ma problemu, juz bylismy w 4-5 pt przez pol roku i tez bylo spoko wiec pozdro i heja

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

misiek22pl

Cytat: Redbox w Grudzień 19, 2013, 10:16:36 AM
a ty bedziesz pierwszym ktory zacznie uzywac zrangera widze. poza tym jak chca to moga isc, nie ma problemu, juz bylismy w 4-5 pt przez pol roku i tez bylo spoko wiec pozdro i heja

może i zacznie używać, co za różnica skoro  Wy to robicie już od dawna :D A jeśli chodzi o Nove to bym się nie przejmował nimi za bardzo jeśli nie będą mieli zergu 300 - 400 ppl gówno mogą zrobić, to już nie te czasy c4 kiedy się wpadało zergiem w b grade i jechało ludzi w a i s :D

kamiil

znajac mentalnosc to wystarczy ze pojawi sie 1 party NOVA i po tygodniu beda mieli 100 nowych rekrutow z core, epiki i sprzetu na 2 letnim serwerze chyba troche na "rynku" macie, jak sie nie myle

a z botami/zrangerem bedzie jak z ruskimi, przez rok uxywali i wszyscy o tym wiedzieli ale nikt nie mial dowodow na bana

Shanique

Nudny już jesteś misiek... skoro jesteś taki pewny, że u nas od dawna wszyscy na programach jadą to czemu nie wyślesz na nas petycji, żeby nas pobanowali?

misiek22pl

Po co ? jeśli zaraz znowu was odbanują :D

Neural

lole 2 misiek i kamilek nie otworzyli jeszcze żadnego priva na którym byście ownili przez 30 minut od startu później by was wyprzedzili  casule z BMFów...
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Doti

a ty bedziesz pierwszym ktory zacznie uzywac zrangera widze
Nie wiem czy pierwszym. Do tej pory na Innovie nie używałem bo nie było takiej konieczności. Jak zrobi się z tego standard to gwarantuję, że nie tylko ja ze starych graczy będę używał. To pójdzie lawinowo. Tak jak teraz z botami. Oczywiście nie jest to wina graczy tylko Innovy która nie ogarnia swojego serwera.

Redbox

Cytat: misiek22pl w Grudzień 19, 2013, 11:14:29 AM

może i zacznie używać, co za różnica skoro  Wy to robicie już od dawna :D A jeśli chodzi o Nove to bym się nie przejmował nimi za bardzo jeśli nie będą mieli zergu 300 - 400 ppl gówno mogą zrobić, to już nie te czasy c4 kiedy się wpadało zergiem w b grade i jechało ludzi w a i s :D
aha, czyli to ze taki defro potrafi dac target to znaczy ze uzywa programów. To ze jestes bez rąk to może być mi tylko przykro z tego powodu

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Senshi

liczyłem że nie doczekam botów na CORE ;( niestety po wczorajszym pvp na gainaku widzę że RG zaczęło już używać... zresztą ostatnie baiumy dają tez wiele do zrozumienia... przykre tyle mogę powiedzieć
-----------------------------------------
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

Senshi

Niestety coraz ciężej będzie zadać pierwszego hita na rb /
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

Alarion

ale wy żałośni jesteście z tymi programami. Żadne CP od nas tego nie używa, a niektórzy po prostu mają coś takiego jak ręce, czego taki kamilek i wielu innych po prostu nie ma. Zgranie w Pt, to są podstawy każdego dobrego CP. Więc misiek, kamilki i inni, przestańcie je** bzdury, bo to już się nudne robi...

Cat Drama Maker

Senshi

Alarion nie gram w tą grę od wczoraj i jak ktoś mi i Turnonowi przerywa (dokładnie 1 healer z RG) 14 razy celke albo mass cleanse jednym d force to przypomina mi się tylko Cardi CP...

Mogłem tych skili używać tylko na perma cleansie...

Jak powiesz mi że to jest ogar a nie bot to sry...
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

misiek22pl

Cytat: Alarion w Grudzień 19, 2013, 03:24:45 PM
ale wy żałośni jesteście z tymi programami. Żadne CP od nas tego nie używa, a niektórzy po prostu mają coś takiego jak ręce, czego taki kamilek i wielu innych po prostu nie ma. Zgranie w Pt, to są podstawy każdego dobrego CP. Więc misiek, kamilki i inni, przestańcie je** bzdury, bo to już się nudne robi...

To albo jesteś ślepy albo nie chcesz tego zobaczyć, bo żaden ogarniający gracz nie jest w stanie w 100 % przerwać każdy skill jaki chcesz użyć choć by i miał 4 ręce :D Ale każdy broni swoich wiec to rozumiem :D Mam nadzieje ze Innowa w końcu się obudzi i coś z tym zrobi zanim nie będzie jeszcze za późno