PILNIE POTRZEBNA POMOC

Zaczęty przez burza, Luty 17, 2006, 01:44:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

burza

Cze ja tu nowy.
Posiadam Laptopa proc 1,4 mobility 256 ram i zintegrowaną grafe z intela 64 ram mam ją na pci i wyskakuje mi błąd o agp
Czy mozna to jakoś obejść i czy jest jakaś szansa że sobie na tym sprzęcie zagram ponieważ Kalonline i Sillkroad mi chodzą normalnie  nie wiem co zrobic?

kebosmen

1. jak ty mozesz grac na laptopie?!
2.Gra na tym sprzecie powinna chodzic normalnie tylko troche wymagania zmniejsz.
3.jesli chodzi o blad to musisz pomyślec>>>ja sie tam na tym nieznam zbyt dobrze
4.to juz dosyc stare tytuly ale darmowe moze cos z pachem w lineagu zepsules? mysl a moze uda ci sie.

NIE MASZ NORMALNEGO KOMPA?!-na laptopie mu sie zachcialo grac>>> :|

Thorin

Każdy gra na tym czym ma ehehehe sie zrymowało
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Ryltar

Thorin gra na PSP w L2 ja gram na DS i nie mamy problemow nie wiem co moze byc u ciebie.

serdel

Lol to oznacza ze karta graficzna ma wyłączone "Przyspieszenie teksturowania AGP" najnowsze stery do karty graf. powinny zalatwic problem :angel:

burza

Do kebosmen! Gram na laptopie bo mam int z orange i moge grać wszedzie gdzie przebywam nie jestem ograniczony tak jak ty  :P .Zabieram go nawet do pracy zeby pograć  :D i jak gdzies wyjeżdzam

Dzieki spróbuje nowe stery może coś to da

Pozdro  :poklony: