pytanie i proźba o B, C i A grade

Zaczęty przez soki, Marzec 02, 2006, 08:00:57 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

soki

witam serdecznie

ponieważ gram od niedawna, to mam wiele pytań lecz dzisiaj zadam jedno! (no może dwa  )
mianowicie: jak zrbić miecz lub duala Bgrade ??
w Giran jest Prestigious Hems Hall i tam mozna kupić sobie miecze za kryształy! czy z tymi mieczami moge iść do kowala i on mi to zrobi za drobna opłatą z kryształów? czy tak to sie odbywa??
a co jeśli w PHH nie ma tych mieczy o które prosi mnie kowal? czy to oznacza że mam poszukać potworki które to wyrzucaja i tłuc ja tak długo aż mi to zechcą wypluć?
czy tak jest droga do posiadania fajnych mieczy?
a co jeśli chcę coś naprawdę dobrego? załózmy że mam kasę i kryształy  gdzie wtedy szukać kogos kto mi to zrobi? bo w PHH i w kuźni ilosc asortymentu jest przeciez ograniczona! co w tedy?

serdecznie dziękuję za odpowiedź i pomoc........
przepraszam jednocześnie że pytania moje mogą wydać się dla wielu banalne, no ale każdy sie kiedyś uczył, prawda?

wielkie poozdo

soxs
pozdrawiam

soxs

Anclen

Przy zalozeniu ze nie ma na serverze GM shopow to itemki B grade i lepsze moga robic dwarfy z materialow, moze dropnac mobek, mozesz kupic od gracza lub poszukac w katakumbach ale tam ciezko i chyba tylko A grade itemki.
dowiedzialem sie ze moj avatar wprawdzie odzwierciedla dobra postac ale z takiego anime ze plakac mi sie chcial .... co za niefart ;/

soki

dzieki wielkie Anclen :))

czeka mnie ciezka i zmudna praca :/

mam w tej chwili duala Cgrade, moge cos z tym zrobic? jakos go ulepszyc? czy tylko sprzedac i cierpliwie czekac na okazje ktora mnie interesuje?

pozdrawiam

soxs
pozdrawiam

soxs