Siege Golem

Zaczęty przez Shen, Grudzień 17, 2011, 11:36:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Te summony są przydatne czy to zbędny bajer? Bo szczerze chyba ani razu nie widziałem ich w akcji.

Solar

Cytat: Shen w Grudzień 17, 2011, 11:36:49 AM
Te summony są przydatne czy to zbędny bajer? Bo szczerze chyba ani razu nie widziałem ich w akcji.
W godzie są niezbędne

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Shen

Bez nich murow sie nie da rozwalic? Szukalem jakiegos bardziej szczegolowego czy filmow ale nic nie znalazlem.

Kamal

Byłbym równie wdzięczny za jakiekolwiek info o siege golemie, tak samo o Cannonach (tych lepszych OFC) :)

Shen

Chyba nikt nie gra krasnalami.

Ciekawi mnie dlaczego ten temat wyladowal w dziale prywatnych serverow.

FokuSs

Jak graliśmy na nowym exie w 3 dzień serwera było siege. Było nas 199 w cc i nie zdobylibyśmy tego zamku bez golema na bank xD Rozwalał tankował. Świetna sprawa xD
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Kall

Teraz mury i barmy są duuuużo twardsze, z tego co słyszałem bez golema nie idzie rozwalić.

L2 EU off @ TapMadls

arth

Cytat: Shen w Grudzień 17, 2011, 11:36:49 AM

jak grałeś na privie to pewnie z łuku koleś rozwalał mury i dlatego nie widziałeś ich w akcji. Na normalnych serwerach zawsze były niezbędne dla najlepszego sukcesu.

Cytat: Shen w Grudzień 22, 2011, 01:55:57 PM
Ciekawi mnie dlaczego ten temat wyladowal w dziale prywatnych serverow.

wciąż się dziwisz?