Jakie umiejetnosci dla hawkeye ??

Zaczęty przez Niq, Wrzesień 16, 2005, 08:41:43 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Niq

A wiec zamierzam grac lucznikiem ( pierwszy raz  :lol: ) przeczytalem kilka poradnikow i zdecydowalem sie n hawkeye, najbardziej mi odpowiaa  :twisted:  lecz nie jestem pewien co do jednego, a mianowicie jakie umiejetnosci powinien posiadac dobry hawkeye ? chodzi mi o sile, zrecznosc, inteligecje, Zdorwie/kondycja, mentalność, madrosc ?? i to jakie sety byly by dla neigo najlepsze ( sety typu d i c grade )

PS. Przejzalem dzial Ludzie i nie znalazlem tam informacji na ten temat, a mi chodzi glowie o informacje tylko dla Hawkeye :)

Skrzat

hehe, kolega chyba po Diablo przyszedl :P w l2 nie ma rozdania punktow co lvl do atrybutow, wiec niestety kazda postac jest taka sama.... moze roznic sie tylko itemami.. to wielka wada l2 :/
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Niq

skrzat nie zgodze sie z toba, gdyz kazda z ras ma inne atrybuty  :shock:  i jakbys dokladnie przeczytal to mi hodzi o to ktore umiejetnosc sa najwazniejsze dla niego !! bo kazdy set dodaje do czegos innego i mi chodzi o to ktory bylby najlepszy dla hawkeye :twisted:

A o Diablo to nawet nie mow bo ta gra to banalna taka ze . . . na 20 lvl da sie normal przejsc samemu . . .

Yahzon

Dla łucznika najważniejszy jest DEX oraz DEX, a także DEX... czy w spominałem o DEX ?  :P . Im wyższy ten współczynnik tym szybciej, celniej i skuteczniej bijemy. Tyczy się to ogólnie zarówno daggerów jak i łuczników wszelkich.
Pamiętajcie, nigdy nie sprzeczajcie się z idiotą, sprowadzi was do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Ryltar

DEX jest wazny ale STR tez sie przydaje a CON,WIT,MEN mozesz zmniejszac (znalem HE co mial-8 CON ale +5 DEX i +4 STR).

Skrzat

co wy pierniczycie! przeciez kazdy HE jest takis am, wiec nie ma w co pakowac i kiedy, a setwo to masz 3 do wyboru i kazdy jest dorby zalezy kto co lubi, wiec nie rozumiem pytania
Skrzat to faja....

Ryltar

Przeciez sety takie jak BW,Doom itp. daja cos i zmniejszaja a "normalne" tatuaze ktore sie sklada daja np.+2 DEx/- 2COn wiec jak masz kase nie kazdy HE bedzie taki sam.

THC

Aaaa to ja i przy okazji się coś zapytam mam tą postać na 58 lvlu i uzywam tatuazu resolve czy coś takiego zwieksza szybkość biegania, a jak się nazywa dziara, która zwiekszy, np. ten DEX  ??
T    H   C

Skrzat

dla lucznika najlepszym rozwiazaniem bedzie tatoo na atack speed
Skrzat to faja....

Ryltar

Na oficialu i paru innych serwerach prywatnych jest sa te tatuaze ze cos daja i odbieraja a na wiekszosci sa te lamerskie jak np. na szybkosc ataku.

Niq

wielkie dzięki za wasze wypowiedzi na temat hawkeye, trohe mi pomogly i wzbogacilem sie w wiedze o tym luczniku  :)

Spinal

no to tak ;p  gram sobie na dragon 15x raty ;p   zrobilem hawekye   mam 52 lvl i co mam kupic kase mam wiec mowic co najlepsze dla tej postaci i jakie tatoo bo na dragon teraz sa te nowe co dodaja i odejmuja ;p

"skrzat" ty z groty ??:D

Nabuchodonozor

Jak to co BoP, Doom Light Set a z biżuteri to black ore. Chyba nic lepszego nie znajdziesz dla łucznika w B grade , albo mam braki.
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

Armagedon

to napiszcie jai jest najlepszy tatoo dla HK dokladnie  :)

Nabuchodonozor

Nie ma najlepszego tato dla HE , w zależności co ci jest w danej chwili potrzebne zakładasz dany tatoo (ja na swoim mam tylko takie "lamerskie" jak ktoś to wyżej napisał)
Mam kupionych kilka tatoo i zmieniam je w zależności od zaistniałej sytuacji.
Tattoo of Power: p.atk + 12%
Tattoo of Soul: attack speed +33%
Tattoo of Resolve: speed + 33
Tattoo of Bravery: critical rate +25%
Tattoo of Pledge: P.def + 40%, evasion +7 Only on light armor
Tattoo of Absolute: hp+15%
To są wszystkie tatoo jakie ci się mogą przydać(wartości nie są pewne na każdym serwie są inne ustawienia , ale obrazują co zmieniają)
Najczęściej używam : Bravery , Resolve ,Pledge i Soul , pozostałe prawie nigdy ale mam .
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

Feanor

A ze zwykłych Symboli (czy dye jak kto woli) najlepiej weź +5 DEX -5 CON i +5 STR -5 CON. Jeżeli nie chcesz zmniejszać CON, to możesz założyć symbole +5 WIT -5 INT i +5 MEN -5 INT. INT nic HE nie daje, więc można ją swobodnie wywalać. WIT zwiększa Sleep resistance (a także silence, root, poison i inne), a MEN zwiększa max. MP i szybkość regeneracji MP, a także M.Def i poison resistance.
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+