7 pomanderów. Co wybrać?

Zaczęty przez Thaela, Grudzień 19, 2011, 11:51:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thaela

Zostały mi 2 levele do 3 profy i ogromny dylemat. Gram cardi 1,5 roku i do prawdy nie wiem co wybrać. Wszystko wydaje się kuszące. Chyba na początek wybiorę kilka, a resztę w miarę potrzeb.

1. Stigma of Shilien
2. Prophecy of Wind
3. Mass Purify

Opłaciło by się brać Bless the Blood? Czy to kompletna strata pomandera? I czy wybierając Mass Recharge pozbawię się możliwości rechargowania. Niby nie jest napisane, że nie mogę być rechargowana jak w przypadku skilla Recharge, ale pewności nie mam.

Zobaczę jeszcze jak moi EE w klanie mnie dogonią i jak będzie się expić powyżej 3 profy (póki co daje radę w meele pt jako jedyny healer), to być może wymienię jakieś buffy typu wild magic czy clarity.

Lenneth

Wybierz te, które Twoim zdaniem najlepiej się przydadzą. Musisz tylko pamiętać że powa, mana gaina, mass recharge i tak dalej możesz wybrać dopiero na lvlach wyższych niż 76. Moim zdaniem wielkiej straty raczej na niczym nie doznasz, ponieważ i tak po 4 profie skille się podmieniają i bardzo niewiele z nich zostaje z poprzednich.

Alarion

całkowicie zgadzam się z przedmówcą. o wyborze może ew. ustalenie w obrębie CP z drugim healerem, żebyście mogli się jakoś wspólnie uzupełnić, chyba, że grasz solo. Wtedy dostosuj je do swojego typu gry (solo/party)
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker