Nowy Gracz z malym zboczeniem potrzebuje rady :P

Zaczęty przez Byko, Grudzień 28, 2011, 03:19:37 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Byko

Witam was wszystkich jestem nowym graczem i jeszcze nieposiadam wiedzy na temat l2 a wiec chcial bym zadac pare pytan bardziej doswiadczonym gracza. czy ktos mi moze powiedziec czy jest klasa ktora uzywa Tarczy i 1h Axe? (Takie male zboczenie) najlepiej zeby to byl tank.

Kamal

W l2 nie ma Axe, jak już są blunty, niekoniecznie w kształcie topora. Jak chcesz grać tankiem możesz biegać z dowolną jednoręczną bronią fizyczną

skrzydlaty

Cytat: Kamal w Grudzień 28, 2011, 03:26:38 PM
W l2 nie ma Axe, jak już są blunty, niekoniecznie w kształcie topora. Jak chcesz grać tankiem możesz biegać z dowolną jednoręczną bronią fizyczną
bo jak założysz np. Sword of Miracles to już nie będziesz tankiem
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

Arimas

Cytat: skrzydlaty w Grudzień 28, 2011, 03:50:50 PM
Nigdy nie słyszałeś o SK i buildzie na magie?  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Russe

Cytat: skrzydlaty w Grudzień 28, 2011, 03:50:50 PM
Nom, tak jak Arimas napisał. SK czasem tak biega. Nawet widywałem SK na oly w DC robe secie z mage bronią  :P
A może by wrócić na oficjal :)

skrzydlaty

Echhh
Chodzilo mi o to ze jako tank mozesz se załozyc dowolną bron nie tylko fizyczna ale i mgiczną
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

Arnold

Cytat: skrzydlaty w Grudzień 28, 2011, 08:00:06 PM
Echhh
Chodzilo mi o to ze jako tank mozesz se załozyc dowolną bron nie tylko fizyczna ale i mgiczną
założyć można ale bieganie w niej nie będzie rozsądne (nie róbmy już bykowi zamętu :D)tank sword/blunt +tarcza
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,17508.0.html
"Sprytna osoba rozwiązuje problem. Mądra ich unika"

MastJedi

Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;