[EU] Błąd LineageII.exe po wciśnięciu PLAY

Zaczęty przez szymko1480, Styczeń 25, 2012, 07:48:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

szymko1480

otórz pobrałem całego clienta od Innovy i pojawił mi się PLAY button, wciskam go i na chwile pojawia się okienko cmd 4gameLaunchera potem ładuje się pasek chyba od Frosta i na chwile pojawia się obrazek z napisem ...Loading a potem wyskakuje mi taki oto error:

Dodam że za pierwszym razem jak sprobowalem uruchomić to jak pojawił się obrazek z napisam ...Loading a potem zniknoł to nic już dalej się nie działo (nie miałem L2.bin w procesach ani nic) a jak chciałem uruchoimć ponownie to wyskoczył w/w error.
Mam ustawione oczywiście wszystko z 4game i z frosta w wyjątkach i w Firewallu[Comodo] i w Antywirze[ESET].
Jakieś propozycje rozwiązania?

Polopiryn

Pozbyć się Comodo!

lub spróbuj:

CytatRozwiązałem problem. Tkwił w Comodo. Trzeba do wykluczen dodać sciezke ... Lineage2 EU/Frost/Lineage 2.exe
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

szymko1480

Comodo to dobry Firewall z l2 od NCWest nie miałem żadnych problemów.
I tak jak napisałem w 1 poście wsytkie aplikacje .exe dodałem do wyjątków.
btw. teraz jak próbowałem uruchomić to już error się nie pojawił ale L2 też się nie włączyło po tym jak Loading.... screen zniknął.

Polopiryn

A w dupie to mam za przeproszeniem, że Comodo to dobry FireWall . Od Bety zawsze był z nim cyrki, jeżeli nie wyjątki to pozostaje usunięcie comodo, to że na NcW nie było problemów to nie mój interes. Każdy ma swoje za plecami, filozofia prosta.... Chcesz grać na EU usuń Comodo, nie chcesz zostaw i nie graj :)

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Kamal

błąd pamięci. Wyłącz zbędny szmelc w tray'u, TS/Mumble/VT.

szymko1480

Powodem płedu nie były zadne programy obciązające RAM.
W Comodo dodałem jedynie Cały folder 4game do wyjątów no i już nie mam problemów z uruchomieniem.

Polopiryn

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)