Nostalgia

Zaczęty przez sosik102, Maj 13, 2012, 04:20:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sosik102

Jaki jest online bo zastanawiam się nad graniem a słyszałem że dużo ludzi odchodzi.

seba289

odchodza Ci co zaliczyli faila, czyli tzw skoczki serverowe
a co do online nie jest zle i trzyma poziom widac to po pvp

ShamaU

Cytat: seba289 w Maj 13, 2012, 06:04:57 PM
odchodza Ci co zaliczyli faila, czyli tzw skoczki serverowe
a co do online nie jest zle i trzyma poziom widac to po pvp
czyli z 70% niestety

Joey

myśle że 2k+ jest spokojnie

Dysoner

ja zaczołem 4 dni temu tu grac, duzo osób jak na interlude :) wiec zostaje
Aderyn: I was working on some updates, but seriously, with these kinds of posts...why bother?

Nuncjusz

Jest dość ciekawie jak na interlude  dużo qq emo foch grup  już odeszła z serwera a po online mało co widać że tak się stało przychodzą wciąż nowi gracze jak i cp  nie zależnie czy chcesz pograć randomowo  czy poszukać jakiegoś Cpt to znajdziesz co ci odpowiada 

Shanique

Cytat: Nuncjusz w Maj 25, 2012, 08:17:04 AM
        Jest dość ciekawie jak na interlude  dużo qq emo foch grup  już odeszła z serwera a po online mało co widać że tak się stało przychodzą wciąż nowi gracze jak i cp  nie zależnie czy chcesz pograć randomowo  czy poszukać jakiegoś Cpt to znajdziesz co ci odpowiada

LuNununununu nie spamuj na forum tylko idź farmić... lvl sam się nie wbije :P

Nuncjusz

Cytat: Shanique w Maj 29, 2012, 01:09:53 PM
Cytat: Nuncjusz w Maj 25, 2012, 08:17:04 AM

LuNununununu nie spamuj na forum tylko idź farmić... lvl sam się nie wbije :P

Dobrze słońce za to ty częściej odwiedzaj mnie na Ts3 :) Ciekawe czy dostanę jakieś upomnienie za spam  :oops: 

Dexter69

Może ktoś podać szacunkowy online serwera?

seba289

byl juz kilka razy podawany  :oops:

Dexter69

Myślę, że jest 2k mnie nie przekonuje jeszcze, szukam dalszych opinii. :P

Szeol

Dexter69

Dobra ni ma biedy, nie chce ktoś selnąć jakiegoś WC/SE?
Do 100 zł mogę lekko dać.

GladiuszC

Opłaca się ponownie zaczynać? :D . Nie no poddaje się, nie ma nic fajnego low rate oprócz tego dexluda, więc jestem na niego jednak skazany :P . Btw były opinie, że serv padnie na wakacje. Jak wy to widzicie?
Drogi użytkowniku:
Używaj pięknej polskiej interpunkcji, bo w przypadku forum jest ona ważniejsza od ortografii, czy używania polskich znaków.
Zanim coś napiszesz, przeczytaj to kilka razy i dopiero potem wyślij.
Najpierw zastanów się, co druga osoba miała na myśli, o co jej chodziło i w jakim stopniu ma rację, a dopiero później pisz textwalle flejmu nabijając sobie posty i udając, że nie robisz tego specjalnie.
I CZYTAJ KURWA ZE ZROZUMIENIEM!

Jovs

Chciałem wbić na Nostalgie, ale jak klikam Log In to się L2 zawiesza? Ktoś wie ocb?

Jasin

Cytat: Jovs w Lipiec 21, 2012, 10:15:49 PM
Chciałem wbić na Nostalgie, ale jak klikam Log In to się L2 zawiesza? Ktoś wie ocb?
Po pierwsze wyrzuć wszystkie cp spamery/boty/wspomagacze/cheaty z komputera i przeinstaluj L2.Potem tylko przeinstaluj L2, wrzuć od nich system, załóż konto na stronie i poszło :)

"We too often say what we don't want to say. We too often think about what we don't want to think about."

Jovs

Haha :D Nie używam żadnych botów itd. Ale w tamtym reinstal pomógł, tu nie pomagał : <

JohnTravolta