System Error

Zaczęty przez red_alert, Marzec 09, 2006, 09:12:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

red_alert

mam dziwny error i nie wiem jak go rozwiazac ... odpalam lineage 2 normalnie jak zawsze !!  

pokazuje mi sie czarny obraz ... czyli mi sie laduje ... jak zawsze ... i nagle System Error - you have outdated NVIDIA drivers. Please upgrade yours drivers to the latest version.  

i nie wiem o co biega !!  włączam ok  i mi sie wylancza lineage .. ;/  co gorsza robilem formata i nic , z 5 razy instalowlem lineage , sprawdzalem czy dobrze zainstalowalem karte graficzna ...  i nic !! PROSZE POMOZCIE !!!

Przedtem normalnie gralem w lineage dopoki brat nie zrobil formata !!

Moze ktos pomoze ... i  jednak sie zna na takim i owym sprzecie ....

ja cos moja karta graficzna : NVIDIA GeForce 4 MX 440 !!

PAMIETAJCIE PRZEDTEM WSZYSTKO BYLO OKI !!!

Anclen

Przed formatem miales zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej ale po formacie pewnie wgrales starsze, ktore nie wspolgraja z L2. Zainstaluj nowsze / te co miales przed formatem.
dowiedzialem sie ze moj avatar wprawdzie odzwierciedla dobra postac ale z takiego anime ze plakac mi sie chcial .... co za niefart ;/

red_alert

no niby tez tak myslalem ale nawet nie wiem kiedy bym zainstalowal nowe ... mam wszystkie na plytce i probowalem wszystkie ladnie zainstalowac i oki ... a formata robie raz na 2 tygodnie ... i raczej bez mojej wiedzy by sie niz takiego nie zianstalowalo !!

wiec nie wiem jaki to moze byc blad ?? ;/  sproboje zainstalowac ze strony oficjalnej nvidia sterowniki a jak sie nie uda ... to koniec z lineage ;/

Anclen

Pogadaj z bratem moze on cos instalowal, sprawdz jeszcze na przyklad Direct X czy masz nowego
dowiedzialem sie ze moj avatar wprawdzie odzwierciedla dobra postac ale z takiego anime ze plakac mi sie chcial .... co za niefart ;/

Saladin

Nie udzielam pomocy przez PM...

red_alert

własnie przed twoim postem je zainstalowalem i gra mi chodzi lepij niz przedtem :)

Tyr

jak zawsze chodzi o sterowniki ;)
Lineage 2 Classic EU