Mieszanie interfejsu

Zaczęty przez DefrO, Luty 20, 2012, 11:32:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DefrO

Od długiego czasu borykam sie z tym problemem  czy to na ru czy core

Po kazdym uruchomieniu gry paski skrotowe skili hp l2 story  targetu itd sa rozwalone i musze to spowrotem ukladac.
Chat z ktorego robie konsole dmg o max wielkosci kompletnie znika i musze operacje przeprowadzac od poczatku.

Poradzi jakis magik jak to naprawic?  :)

Polopiryn

Wejdź w options i reset default windows.... coś ten deseń :P. A potem w następna zakładkę odznacz i zaznacz transparent. Jak nie pomoże to nie wiem :(
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Kamal

być może samo options.ini jest tylko do odczytu - może wystarczy zmiana atrybutu pliku

Polopiryn

Cytat: Kamal w Luty 20, 2012, 10:53:52 PM
być może samo options.ini jest tylko do odczytu - może wystarczy zmiana atrybutu pliku

Albo po prostu usuń i odpal grę, wszystko się zrestartuje na standardowe ustawienia.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

DefrO

gra byla nie raz usuwana i instalowana swieza bo problem wystepuje to od 2 lat ponad
Polopiryn to co zaproponowales na poczatku nic nie pomoze
option.ini niestety nie jest tylko do odczytu

burza mozgów - wszystko stestuje :)

Polopiryn

Od 2 lat i nie było magika co by to naprawił? Jedyna poprawna dedukcja - Wina windy, może jakiś program pliki blokuję. Naprawdę nie wiem, ale jak były robione reinstale to wydaje mi się, że format jedynie pomoże.....

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

DefrO

formatow bylo w ten czas kilka win xp czy 7 jeden wal nawet po zmianie kompa jest to samo :D

Ryane

W takim wypadku jedyna rzecza wspolna tego problemu jestes ty. System zmieniany, komputer zmieniany, instalki l2 pewnie tez. Robisz cos zle i tyle.

DefrO

z pewnoscia tylko ze Itherus ma to samo a jest informatykiem wiec watpie by robił cos zle...

Acid

A jakby ustawić w option.ini tak jak byśmy chcieli, a następnie zmienić plik w tylko do odczytu?

DefrO

Panie tylko jakie wartosci tam wstawiac czarna magia  :D