Battlefield 3

Zaczęty przez Shen, Wrzesień 29, 2011, 10:38:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vraghor

retired

iElth

Cytat: milan9 w Listopad 07, 2011, 07:51:19 PM
w high to pewnie masz ze 20 fps w porywach w singlu. Do ultra zeby podchodzic z takim sprzetem to trzeba byc masochista.

BF nie jest grą na single'a :). Obczaję potem ilość fps ale na high gra mi płynnie chodzi i bardzo rzadko coś sie przytnie na ułamek sekundy.

edit.
22-37fps. Poniżej 22 nie spada. Średnio mam 25/26. Chcesz screeny/frapsa czy wierzysz na słowo? Na innej mapie najmniej miałem 18fps. No i jak wspominałem wcześniej rzadko się zdarzy, że lekko mi przytnie obraz ale to bardzo sporadycznie i nie przeszkadza do w rozgrywce.
Elth - OldBoyz

papay

Nie wiem jak w BF3 ale w CS'ie to bym z fps poniżej 60 nawet nie zaczynał grać. Może tu za bardzo taka mała ilość nie przeszkadza - aż sam z ciekawości sprawdzę jak to wygląda.

Ryane

Cytat: papay w Listopad 09, 2011, 09:54:42 AM
Nie wiem jak w BF3 ale w CS'ie to bym z fps poniżej 60 nawet nie zaczynał grać. Może tu za bardzo taka mała ilość nie przeszkadza - aż sam z ciekawości sprawdzę jak to wygląda.

Ja jak gralem w csa wymagalem minimum 90fps, w battlefieldzie 30 spokojnie mi wystarczy.

iElth

Cytat: papay w Listopad 09, 2011, 09:54:42 AM

tiaaa.

- Strasznie mi tnie. Nie mogę grać. Cały czas mnie zabijają.
- ile masz fps?
- tylko 55.
- O.o
Elth - OldBoyz

papay

Cytat: iElth w Listopad 09, 2011, 02:35:13 PM
tiaaa.

- Strasznie mi tnie. Nie mogę grać. Cały czas mnie zabijają.
- ile masz fps?
- tylko 55.
- O.o
No niestety ale w czasie meczy klanowych takie małe ilości fps były bardzo odczuwalne - jeśli tego ktoś grający w CS'a nie zauważał to znaczy, że raczej był max średnim graczem...

iElth

Jak by ci nikt nie powiedział to nie wiedziałbyś czy masz 30 czy 60 chyba, że potrafisz manipulować czasem albo w cs 5 klatek to jedna
Elth - OldBoyz

Gandam

efekt placebo i tyle.
u mnie w domu [bracia - rowniez CS] to samo, co w tych 55 fps  hahaha
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

JesseJames

a w q3 jest 125 max i tylko na takim gra chodzi plynnie  :oops:
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

Mc6

co sadzicie o noktowizorze? poki co mam tylko 5 lvl wiec sam jeszcze nie mam ale jak podnioslem po trupie to teraz bez niego czuje sie jak kret...
http://gamecorner.pl/gamecorner/1,102651,10586047,Battlefield_3_i_calkiem_legalne_oszukiwanie.html

podobno jest jeszcze jakies przegiecie z snajperka ale skupiam sie bardziej na techniku wiec nie wiem ocb ;p

JesseJames

z tym nv bardziej przypomina r6 :P ale jeszcze nie widzialem aby pro gracze uzywali tego
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

Draghar

Czy któryś z forumowych kolegów miałby ochotę w któryś weekend zabawić się w co-opa w Battlefield 3? Szczegóły do dogadania na gg: 2532024

OsamaInAden

Mam pytanie- czy da sie na jednym koncie zrobic jakby 2 postacie? tzn nie chcialbym psuc statow koledze ale chetnie bym sobie pogral wiec chcialbym wiedziec czy na jednym koncie mozna prowadzic oddzielnie 2 postacie z oddzielnymi statami?

Abruzzi

Cytat: OsamaInAden w Styczeń 20, 2012, 09:03:33 AM
Mam pytanie- czy da sie na jednym koncie zrobic jakby 2 postacie? tzn nie chcialbym psuc statow koledze ale chetnie bym sobie pogral wiec chcialbym wiedziec czy na jednym koncie mozna prowadzic oddzielnie 2 postacie z oddzielnymi statami?

niet
born different.

Shen

50% zniżki na bf3 w sklepie ea, żal było nie wziąć.

AndyBishop

Ryane

Verkal

Ogólnie to wam powiem, że Arma II bije BF3 na głowe  :oops: