Gry podobne do l2

Zaczęty przez aoc, Styczeń 27, 2012, 02:40:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

aoc

znacie jakieś podobne gry do l2 ? Zawsze jedynym mmorpg w który grałem było l2, wiec poszukuje czegoś bardzo podobnego. Coś co jest z "targetowaniem" i najlepiej bieganiem za pomocą myszki, a nie wsad, ale możliwe, że to przeboleję. Zależy mi na grze w której są dostępne prywatne serwery high rate. Chciałbym pograć różnymi klasami i je wypróbować typowo pod kątem pvp. Nie interesują mnie gry na których są tylko serwery low rate. I najlepiej jakby to było właśnie coś w stylu l2. Tzn, że jest raptem kilka armorów czy broni do wyboru na np max levelu a nie setki. Nie lubię czegoś takiego. Ma być prosto, przejrzyście i klarownie.

JesseJames

http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

rexetin

MastJedi

Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Kamal

Abruzzi

Podobno Goddess of Destruction jest podobne do l2, chociaż mi to przypomina bardziej WoWa i Aiona : /
born different.

Kamal

Grałem chwilę w LOTRO to miałem wrażenie, że ponad połowa została z niego zerżnięta, dosłownie.

Polopiryn

Cytat: Kamal w Luty 01, 2012, 12:19:11 PM
Grałem chwilę w LOTRO to miałem wrażenie, że ponad połowa została z niego zerżnięta, dosłownie.

Mi to tam bardziej przypomina Aiona, ale w LOTRO nie grałem może dlatego^^
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Kamal

Dokładnie początki gry i questy z których dostajesz przedmioty, okno tworzenia postaci... W dodatku minstrel i buffy związane z muzyką (lutnie, klucze wiolinowe).

skrzydlaty

Jestem obserwowany
Big brat czuwa

roli

Pokémon World Online  :mrgreen: osobiście nie grałem, ale chyba też się farmi tak dużo jak w l2 :}