cena epic jewellery (anthy , baium) w gracia final i h5

Zaczęty przez vun, Marzec 09, 2012, 04:29:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

vun

Witam. Serwer, na którym gram prawdopodobnie w ciągu najbliższych tygodni, miesięcy przeskoczy z gracii final na h5. I teraz właśnie przymierzam sie do zakupu antharasa, baiuma , stąd też postanowiłem poprosić Was o poradę. Ceny tych epiców w ostatnim czasie poszły w górę . Baium z ~ 7bil na 8-9 . antharas z 16 bil max na 20+ ; możliwe , że powduje to po prostu znaczny przyrost popytu i zaniżka podaży , jednak słyszałem , że w h5 te epici będą dostępne od item brokera podczas trwania aukcji. Tak konkretnie to chciałbym się dowiedzieć, czy to info jest pewne, a jeśli niekompletne to prosiłbym o bliższe wyjaśnienie :P Ponadto chciałbym zapytać o poradę czy to popartą intuicją , czy intuicją + nieznanymi mi faktami właśnie w tej sprawie - czy lepiej kupić te epici teraz, mimo iż podrożały, czy lepiej poczekać na h5 i starać się dostać z tych aukcji właśnie? Z góry dzięki za podłączenie się do dyskusji / udzielenie odpowiedzi . Pozdrawiam.

Cezary93

Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D