jak zrobic na +25?

Zaczęty przez stff, Marzec 06, 2006, 12:07:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

stff

Mam pytanie ponieważ gram od niedawna i nie wiem jak zrobic +25 duale lub zbroje. Próbowałem kilka razy nightmare robic na +5 ale mi sie krystalizowało i znowu trzeba było kupowac nowa ... czy wie ktoś jak to zrobic ? thx za pomoc

System

eh....to zalezy na jakim servie grasz....jesli na nniskim rate-owym servie to to masz 1 % szansy ze zrobisz na +25,jak na takich hight rate gdzie sie bawisz to wtedy jest duza szansa bo gmowie przewaznie dadza duzy rate enchantow ;]
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Dymek69

Ja nie rozumiem jednego, gram teraz na high ratowym servie gdzie wiekszosc ma C i B grade na niebiesko - czerwono, a mi sie udalo najwyzej zrobic na +9 :/ A enchatowalem z 200 broni, wiec albo znaja buga, albo maja dobre sposoby, albo mam pecha... ;/
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

GlooM

albo zrobili donate  :roll:
osobiscie znam tylko jeden sposob na zrobienie +25 broni i jest  to //summon2 +25 ..... bo normalnie na "normalnym" servie zrobic +25 poprostu jest niemozliwe...

NightBird

etam ja wam powiem ze na ratach X7 l2x staris sobie z kumplem (znanym pewnie wielu z was) czyli z BUŁĄ obczailismy NIBY sposob na dobry enchant pisze niby bo nigdy nie ma 100% ze wyjdzie ale dodam ze np na starisie ja mialem np dark screamera z focusem +13 +12 rozne enchanty robilem nieraz na zamowienie do +9.. Była hardcorowiec np mial darka +15. Tym samym sposobem sobie np na l2 paradise (na aurorze byl to nowy serwer wiec taka bron to rarytas) np dwa łuki top d +8 (wiecej sensu nie bylo) potem enchantowalem sory i dojechalem do +7 bo zabraklo wiecej enchantow ktos mi da to zenchantuje wiecej :p (p atk ma taki jak top C duale a do tego ma SA HEALTH :p)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

blueberry1000kg

Wszyscy jesteście faje :P

System

nigth mozesz mi poweidziec na pm jaki to sposob? ;] bo mi sby sie przydal ;] plx
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

dziok

Ja grałem na bułgarskim servie Rrvolution i powiem, że tam jak ktoś nie miał broni na +25 to siara :twisted:
Sam miałem duala damascusa na +25  :wink:

Darkdancer

Nightbird to opisz ten sposub :)
PARADISE 4EVER
eureka 7x
prophet