Gladiator lvl 61... gdzie expic... [NM x30]

Zaczęty przez Robinho15, Marzec 31, 2010, 09:12:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Robinho15

na cmentary dostaje po 1 lvl:/ te doom cos tam tyle mi daja... poszedlem do foregin p... i tam to samo 1%... nie ma opcji zeby choc gdzies dostac te 2 %?:)  prosze o pomoc

mam stroj  C grade i duale C-grade niestety na inne mnie nie stac:)

DonKoks

spróbuj w lair of antharas ;] tzn.na gracii to w giran u tp się nazywa dragon valley chyba entrance ;p

jac0l

ta w loa na 100% da rade jak moby x4 hp :P spróbuj na VOS ale bez buffów na m def nie ma szans:) ewentualnie okolice oren town i zabijanie mobow w grubach masówka:P
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Solar

lol 61 lvl i nie mieć na commony oO duale slsy commony to chyba 700k tylko. Wy jesteście nienormalni jak mu loa w c gratach polecacie :P Buffy przecież masz od nh do 75lvlu więc na fp (tam w głąb) dasz sobie rade + wiloczek do pomocy i exp np na fp tam na szamanach i tygryskach jest git :P od tego 62 można pod goddart próbować tylko commony a by się przydały

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Robinho15

co to jest common hehe:D i skad mam miec buffy niby od jakiego nh?:) nie rozumiem twoich skrotow myslowych albo rok przerwy to dla mnie tyle ze calkowicie zapomnialem polowy zwrotow albo nie wiem hehe:) jak mozesz wyjasnij walilem tygryski ile mozna... mam 62 w polowie 63... ale kurde przeciez tam po niecaly lvl mi idzie tylko:/

Solar

Cytat: Robinho15 w Marzec 31, 2010, 11:32:48 PM
co to jest common hehe:D i skad mam miec buffy niby od jakiego nh?:) nie rozumiem twoich skrotow myslowych albo rok przerwy to dla mnie tyle ze calkowicie zapomnialem polowy zwrotow albo nie wiem hehe:) jak mozesz wyjasnij walilem tygryski ile mozna... mam 62 w polowie 63... ale kurde przeciez tam po niecaly lvl mi idzie tylko:/
Dopiero teraz zauważyłem NM x30 idz na jakiegoś offa to dowiesz sie co to są commony a i podstawy angielskiego by się przydały common = pospolity :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Robinho15

ucze sie angielskiego potrafie sie nim poslugiwac lecz nie tlumacze wszystkich slow na polski w grach bo polowa byla by bezsensu... wiec i to myslalem ze jest jakis skrot myslowy;)

ł

zeby nie zakladac nowego tematu mam pytanie: gdzie najlepiej expic masowkami glada? moglby ktos ladnie rozpisac od 40-80 lvl?

Redbox

tanor canion do 52
Cmetetarz aden do 58 lub frozen lab do 6x cos
Pozniej acient batlleground do 68 albo 9
pozniej to moze na archic labolatory tylko w tych dziurach

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama