(EU)Niekończące się logowanie

Zaczęty przez mikolos100, Marzec 13, 2012, 08:33:29 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mikolos100

Szukając nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie tak więc tu napisze. Wchodząc do gry automatycznie mnie loguje i mogę tak czekać przez 30 min i nic się nie dzieje jak rozwiązać ten problem a ewentualnie może on być spowodowany wolnym łączem internetowym? btw.do kiedy jest maintance na 4 game?
Pozdro i dziękuje za odp proszę o wyrozumiałość gdyż jest to mój pierwszy post na forum. I ewentualne przeniesienie go

impos89

Sprawdź czy w pliku hosts nie masz jakiś przekierowań. Jak grałeś kiedyś na privach, to moze ci coś zostało i teraz się połączyć nie może.
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea

mikolos100

Cytat: impos89 w Marzec 13, 2012, 08:36:52 AM
Sprawdź czy w pliku hosts nie masz jakiś przekierowań. Jak grałeś kiedyś na privach, to moze ci coś zostało i teraz się połączyć nie może.
tyle że ja już usunąłem plik hosts bo miałem kiedyś could not connect to authentication server i  ten błąd mi już nie wyskakuje

mikolos100

a teraz w dodatku skończył się już maintance i jak klikam update to mi się pokazuje to okienko new version coś tam coś tam i klikam now i nic się nie dzieje
wczoraj ucieszony że ściągam L2 a dzisiaj w cholere problemów 

Kamal

edytuj posty. Wchodzisz przez stronę czy przez folder system?

mikolos100

oczywiście że przez stronę a problem z update naprawiony a do kiedy maintance będzie?

Diverso

Maitance już się skończył. Teraz pobiera mi się jakieś 6 GB :)

mikolos100

temat do zamknięcia to był problem z internetem